Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
+ ľahký, krátky, v pohode deň
+ zajtra ide bratranec do MT na exkurziu, príde ma pozrieť
- raz v živote sa učím niečo do predu cez víkend a zistím, že máme vedieť inú tému
- myslela som, že zabudnúť bude ľahšie, no to som si naozaj len myslela. Tvárim sa, že som silná a zvládam to v pohode, no napriek tomu mi strašne chýbaš a nedokážem zabudnúť. Správala som sa ako krava a teraz si môžem akurát tak na seba ponadávať. Viem, že s tým už nič nenarobím a pevne verím, že pravidlo zíde z očí zíde z mysle začne platiť. Aj tak ti ostane v mojom srdci vždy vyhradené miesto.
//pridal sa k tomu ešte aj pondelkový syndróm - nič, ale nič sa mi nechce, len sa pofľakujem po intráku z izby do izby a kecáme a spomíname atak
+ zajtra ide bratranec do MT na exkurziu, príde ma pozrieť
- raz v živote sa učím niečo do predu cez víkend a zistím, že máme vedieť inú tému
- myslela som, že zabudnúť bude ľahšie, no to som si naozaj len myslela. Tvárim sa, že som silná a zvládam to v pohode, no napriek tomu mi strašne chýbaš a nedokážem zabudnúť. Správala som sa ako krava a teraz si môžem akurát tak na seba ponadávať. Viem, že s tým už nič nenarobím a pevne verím, že pravidlo zíde z očí zíde z mysle začne platiť. Aj tak ti ostane v mojom srdci vždy vyhradené miesto.
//pridal sa k tomu ešte aj pondelkový syndróm - nič, ale nič sa mi nechce, len sa pofľakujem po intráku z izby do izby a kecáme a spomíname atak
-
triple
Guru wannabe
heheh to dokáže nasraťbolek napísal:- raz v živote sa učím niečo do predu cez víkend a zistím, že máme vedieť inú tému
pff to bolo asi niekomu venovanébolek napísal:- myslela som, že zabudnúť bude ľahšie, no to som si naozaj len myslela. Tvárim sa, že som silná a zvládam to v pohode, no napriek tomu mi strašne chýbaš a nedokážem zabudnúť. Správala som sa ako krava a teraz si môžem akurát tak na seba ponadávať. Viem, že s tým už nič nenarobím a pevne verím, že pravidlo zíde z očí zíde z mysle začne platiť. Aj tak ti ostane v mojom srdci vždy vyhradené miesto.
- jeden týpek v firme potreboval súrne zohnať z nemeck a zoomobjectív
+ ja som mu ho zohnal v podstate za dva dni
- ten kkt to stornoval - ako už budem vyzerať v očiach tej firmy?
+mal som plavanie, dobre som sa vystavil
-vystavil som sa uplne, lebo ta krava nam zadala kondicny program, ze 44 dlzok za hodinu. mal som to bez problemov asi za 30 minut a ona zadrela ze ked som taky dobry ze mam este polhodinu, nech to dam este raz. tak som sa zasmial, dal som 16 dlzok este a siel som domov. ledva som ju presvedcil, ze po celom dni uz nemam naladu a musim sa este ucit...
-na fyziologii som bol za debila lebo som nevedel co je elektricka os srdca, pricom som to odcitoval z knihy a ona povedala ze to nie je dobre.
+ako jediny som vedel co je zona prechodu EKG
-vystavil som sa uplne, lebo ta krava nam zadala kondicny program, ze 44 dlzok za hodinu. mal som to bez problemov asi za 30 minut a ona zadrela ze ked som taky dobry ze mam este polhodinu, nech to dam este raz. tak som sa zasmial, dal som 16 dlzok este a siel som domov. ledva som ju presvedcil, ze po celom dni uz nemam naladu a musim sa este ucit...
-na fyziologii som bol za debila lebo som nevedel co je elektricka os srdca, pricom som to odcitoval z knihy a ona povedala ze to nie je dobre.
+ako jediny som vedel co je zona prechodu EKG
-
nejakymarko
Addict
- 4 z ANJ
- musim prerobit polku vykresu na POS, lebo ucitelka si nieco zmyslela
- velmy "mudra" upratovacka nas s kamosmi poucovala ze jej nemame pisat po sklach (podotykam ze mame fixu na to kupenu a je to v ramci reklamy pre skolsku firmu)
+ vo firme bola po skole sranda
+ na zajtra sa neni moc co ucit
To je zatiam vsetko
JIN gratulujem k tomu rezirovaniu..ked to bude hotove rad si filmik pozriem
JIN:Oka rad si pozriem, mozno sa aj inspirujem..o rok to bude cakat aj nasu triedu
- musim prerobit polku vykresu na POS, lebo ucitelka si nieco zmyslela
- velmy "mudra" upratovacka nas s kamosmi poucovala ze jej nemame pisat po sklach (podotykam ze mame fixu na to kupenu a je to v ramci reklamy pre skolsku firmu)
+ vo firme bola po skole sranda
+ na zajtra sa neni moc co ucit
To je zatiam vsetko
JIN gratulujem k tomu rezirovaniu..ked to bude hotove rad si filmik pozriem
JIN:Oka rad si pozriem, mozno sa aj inspirujem..o rok to bude cakat aj nasu triedu
-
Shark NX
Addict
Mali sme v skole Len 4 Hodiny
Zlozil som v robote Bombovu Masinu //ala Server
V skole som si dobre pospal na jednej hodine nabozenstva
Na telaku sme robili haluzne Premety a Stanie v stojke asi 5min ... este teraz sa mi trasu ruky ... noʌɐlɥ nlop lıɔoʇo ɐs ɯos pǝʞ ııɔɐʇuǝıɹozǝp ɾǝʇ o ɯıɹoʌoɥǝu oʇ ɐ (pozri sa na to Dolu hlavou
Trepal som sa na 7:05 do skoly aj ked sme mali dojst na 8:00
Sef ma zas stiahol do roboty hned po skole Inac bomba Den
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Tripmaster
Light Star
vidim ze pondelok je pre vacsinu pohroma
+vykend bol super
-vykend BOL super
-zajtra mame 7 hodin, dnes to bolo 8
-mam pocit viny, pretoze som sa moc neucil a zajtra piseme 2x pisomku, a bohvie koho bude este skusat
+ uz mam zmaknuty projekt na stredu, ale iba vdaka spoluziakovi
- prave som sa zacal obavat stredy
+hreje ma pomyslenie, ze potom hadam budem mat chvilku pokoj
+vykend bol super
-vykend BOL super
-zajtra mame 7 hodin, dnes to bolo 8
-mam pocit viny, pretoze som sa moc neucil a zajtra piseme 2x pisomku, a bohvie koho bude este skusat
+ uz mam zmaknuty projekt na stredu, ale iba vdaka spoluziakovi
- prave som sa zacal obavat stredy
+hreje ma pomyslenie, ze potom hadam budem mat chvilku pokoj
-
blitzkrieg
Professional
-tie musky a ine sracky co vonku poletuju a nechavaju zelene flaky na bunde ked ich clovek rozpuci
-ta holka, no pravdepodobne z toho nic nebude
-
brutalne cistenie zaludku rodicmi... teda
"rozhovor"
-vizera to tak ze do ameriky nepojdem,
lebo odmietam robit to, comu sa venujem tu aj ked ma to uz vlastne nebavi a nic mi to nedava
-zla financna situacia, aj ked fotrikovci preplacaju posilku
-nemozem ist ku kamaratovi cez vikend na dom, lebo mam competition
-nejako neviem napasovat tento tyzden dalsiu posilkudo mojho casoveho harmonogramu
+nasa vadna naladova nemcinarka dnes bola vesela a kedze zabudla tak nam prelozila slubeny test na ktory sme sa nikto neucili
+bol som v posilke, dostal som za dva bilogiu a nepriznal som sa ze som nespravil homework zo SJ, cize som sa vyhol 5
+zajtra //pravdepodobne// v pohode den
REKAPITULACIA: moj den bol zo zaciatku super, pomaly sa to zacalo zhorsovat a skoncilo to po*icom od fotrovcov... kvoli tomu ze nechcem plnit sny, ktore nevysli mojmu fotrovi a teraz ich chce vidiet na mne a este jednej sprostosti... CIZE BIEDA
-ta holka, no pravdepodobne z toho nic nebude
-
-zla financna situacia, aj ked fotrikovci preplacaju posilku
-nemozem ist ku kamaratovi cez vikend na dom, lebo mam competition
-nejako neviem napasovat tento tyzden dalsiu posilkudo mojho casoveho harmonogramu
+nasa vadna naladova nemcinarka dnes bola vesela a kedze zabudla tak nam prelozila slubeny test na ktory sme sa nikto neucili
+bol som v posilke, dostal som za dva bilogiu a nepriznal som sa ze som nespravil homework zo SJ, cize som sa vyhol 5
+zajtra //pravdepodobne// v pohode den
REKAPITULACIA: moj den bol zo zaciatku super, pomaly sa to zacalo zhorsovat a skoncilo to po*icom od fotrovcov... kvoli tomu ze nechcem plnit sny, ktore nevysli mojmu fotrovi a teraz ich chce vidiet na mne a este jednej sprostosti... CIZE BIEDA
-
papillonbubu
Expert