Casto odide win Xp na jednom pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Casto odide win Xp na jednom pc

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

No, na jednom pc v netke dost casto padne win, no padol asi pred 2 tyzdnami, po tom ako sekol warcraft III, isiel iba restart, a win nenabehol, nabehne logo Win XP a potom modra obr. preinstaloval som win a slapalo to, az do vcera, chybal tam SP2 tak som ho nakopol, po dokonceni instalacie znova to iste, loaduje win a modra obr. a restart, a stale to iste dokola, nejde ani safe mod.
To aby len tak odidiel win sa mi nezda, len neviem prist na to, co moze byt zle.
skusil som disk pripojit na ine Pc a nenabehne ani tam.
ked pripojim ako slave disk tak z master hdd nabehne win normalne, a da sa pripojit na ten druhy disk, ale to je tak vse.
Moj typ ze su v tahu ramky, ale ked zmenim ram a dam druhe, win nenabehne aj tak.

A komplet instalovat win a vsetky hry kazde 2tyzdne je trocha dost blbe, a dost zdlhave ... :(
neviete co moze byt s pc ?
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

skus inu verziu winu ;)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

no ved praveze na inu nieje licencia :lol:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Sprav si inštaláciu kompletnú so všetkým čo tam bude treba a zálohu oddielu kde je win na druhý oddiel.

Sú rôzne spoplatnené programy alebo aj open-source.

Spôsobovať to môže driver, ramka ale aj nejaký program.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pokial napojis disk na SLAVE nabootuje ti ho v poho a pokial ho mas ako MASTER tak ti to pada?....pochopil som? ak hej tak cekuj ci neni daco s IDE kablom...
modra obrazovka? nic nepise? zvykne pisat **STOP** a daco take :) skusal si dat REPAIR namiesto reinstallu?
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

nie na master je disk z druheho pc, to nabootuje a da sa potom normal vo win otvorit disk z toho padnuteho PC, ten disk je ako slave ...
a no hodi modru obr. ale to je len stotina sekundy, a potom restart, cize co pise to netusim, a repair no nevim, to bude mat ten isty efekt ... po chvilke modre .. :lol:
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

no tak pred spustanim windowsu stlac F8 a tam dole je volba , neviem ako to tam presne je, ale nieco take ako zakazat automaticky restart a potom to spusti, zostane to stat na tej modrej obrazovke a posli nam ten screen
petoBB
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petoBB »

V minulosti som riesil podobny problem, no a problem bolv ramkach. Takze ich urcite skus nejakym memory testom, aj pod zatazou. Rovnako som spravil plnu instalaciu vratane SP2 a vsetkeho softu a po nejakom case zacal system blbnut az nenabehol...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nestabilna doska, ramky alebo je ten komp ZLE nataktovany, mozno ho niekto taktoval a ty si si to nevsimol
Napísať odpoveď