Musím sa poopraviť, tiež som pred pár mesiacmi požiadal o vydanie takejto karty a trojčíslie na konci už je, takže sa s ňou bez problémov môže platiť cez internet. (otestované - Paypal)
Poradi mi niekto ako spojit v SLSP visu electron s paypalom? Viem ze na to aby som si dal s karty peniaze na paypal treba embosovanu kartu. No teraz som pocul ze sa da spojit aj s electron kartou, ak zaplatim myslim ze 50 sk. Ale neviem ako to mam spravit. Potrebujem to len nato, aby sa mi zmenil ten limit 100 dollarov co mozem posielat. Dakujem za pripadnu pomoc.
ja mam kartu od SLSP Euro26(Visa electron) a tiez mi ju nebere Paypal...myslel som si ze to je v tom ze nemam IBanking(podmienka mat 18+) ale kamos isiel do banky tusim platil nieco(cca 50sk) spravili mu IB aj tie spominane limity a tiez mu neberie PP tu kartu wtf
Obycajnu electronku ti nezoberie ziadna takato sluzba pretoze to nie je kreditna karta. Musis ist do banky a poziadat ich aby ti aktivovali platby cez internet (v podstate ina forma kreditovej karty). Bud ti ostane to co mas, alebo ti spravia virtualnu platobnu kartu (cislo karty, platnost, CVV2 kod)
kua, nevies pozriet temu paypal? tam som to vysvetloval...
treba si v banke aktivovat platbu postou(niekde sa moze volat platba cez internet, ale v slsp je to postou). to je asi za poplatok 50sk a mozes volne platit cez paypal. da sa to spravit na akejkolvek karte, embosovana nie je podmienka
no tak mozno zajtra zbehnem do banky a popytam sa nato. dik
A mozem k paypal uctom dvom dat jednu kartu? Alebo jedna karta moze byt pridana len k jednemu PP uctu?
tak som tam bol, aktivoval tu platbu postou alebo ako sa to volalo, spojil s PayPalom, ale teraz mi prisiel mail ze mam niekde zavolat a vypytat si kod, len neviem kde mam zavoalt, a ci sa to neda aj mailom vybavit.
nemas nikde zavolat, len pockat na vypis z uctu alebo ak mas internet banking tak si pockat par dni a potom sa ti tam objavi platba a v nej kod, ktory pouzijes na aktivaciu. neboj sa, tie peniaze co ti strhne sa ti vratia pri prvej platbe paypalom