Zdroj nejde
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zdroj nejde
Hello...
Neviete čo by moholo byt zo zdrojom ktorý ked PC zapnem sa ventilátory roztočia a hned sa aj vypnu cca to trva 0,5sekundy... Pozeral som aj poistku a ta je dobrá...
Dakujem za každý nápad...
Neviete čo by moholo byt zo zdrojom ktorý ked PC zapnem sa ventilátory roztočia a hned sa aj vypnu cca to trva 0,5sekundy... Pozeral som aj poistku a ta je dobrá...
Re: Zdroj nejde
no nvm...ked to nemas vypalene...bude to podla mna v doske...ked nie v doske...cekni ci ti do zastrcky ide 220Vchronix napísal:Hello...
-
chronix
VIP
v doske to nieje na 99% tá išla včera na mojom zdroji 480W... Zástrčka tiež nie bo ta ide... Kábel tiež nie... Zdroj to je už 2. čo robí tuto istu vec
...
tak potom faqt nVm...podla mna mas zle napetie..alebo ja uz fakt nvm sry..nebude to nahodou chladenie..alebo ventilator??chronix napísal:v doske to nieje na 99% tá išla včera na mojom zdroji 480W... Zástrčka tiež nie bo ta ide... Kábel tiež nie... Zdroj to je už 2. čo robí tuto istu vec...
No autor pisal,ze doska z inym zdrojom funguje,takze MB bude asi ok.
No vyzera to tak,ze ti ten zdroj vypina nejaka ochrana...Ak sa nerozumies elektronike,neodhalis pripadnu chybu-cize ho ani neopravis.Zavad tam moze byt hromada-online sa to opravit zial nedachronix napísal:Hello...
Neviete čo by moholo byt zo zdrojom ..
-
Martinekk
Light Professional
na sekundari zdroja je skrat. zrejme 12V vetva, lebo 5V vetva je snimana a doregulovana na presnu uroven(TL431).
Ako je to u ATX s 3,3V neviem, takisto moze byt slus na -12V... ak sa do toho fakt nerozumies tak sa do toho nehrab, zdroj vie pekne nafackovat alebo zabit, aj ked je odpojeny od siete! Su tam pekne kondenzatory...
Ako je to u ATX s 3,3V neviem, takisto moze byt slus na -12V... ak sa do toho fakt nerozumies tak sa do toho nehrab, zdroj vie pekne nafackovat alebo zabit, aj ked je odpojeny od siete! Su tam pekne kondenzatory...
-
chronix
VIP
saq to by som ja ani nerobilMartinekk napísal:na sekundari zdroja je skrat. zrejme 12V vetva, lebo 5V vetva je snimana a doregulovana na presnu uroven(TL431).