Help s MP3

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Help s MP3

Príspevok od používateľa ST1 »

Cawte.
Mam MP3 Apacer Audio Steno au 524 tusim 1GB a ked ho dam do PC tak mi ho PC nezadetekuje ze ho mam ani na notasi a ani v kompoch v skole to nefici ale nabija sa f poho aj som ho resetol aj rucne ale aj softwarovo. V com je prosim vas problem ?? dakujem
SSemteXX
Guru
Guru

Re: Help s MP3

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ST1 napísal:Cawte.
Mam MP3 Apacer Audio Steno au 524 tusim 1GB a ked ho dam do PC tak mi ho PC nezadetekuje ze ho mam ani na notasi a ani v kompoch v skole to nefici ale nabija sa f poho aj som ho resetol aj rucne ale aj softwarovo. V com je prosim vas problem ?? dakujem
nieco ako instalacne CD nemas ? ? ? ...ked nie faqt nvm...niekedy to robil aj moj ale teraz uz v poho :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

mam ktomu Cd teraz som to cekol a tam bolo iba Instal na win 98 a info o prehravaci nic viacej :( som zuufaly
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ST1 napísal:mam ktomu Cd teraz som to cekol a tam bolo iba Instal na win 98 a info o prehravaci nic viacej :( som zuufaly
tak nvm skus google.sk...skus najst nejaky driver na spojazdnenie tohto MP3...no faqt nvm...mozno treba dajaka instalacka...alebo nvm
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:tak nvm skus google.sk...skus najst nejaky driver na spojazdnenie tohto MP3...no faqt nvm...mozno treba dajaka instalacka...alebo nvm
no fasa uz sa ani neda zablokovat kaslem nanu vyhodim ju ju DPC lockinte tu temu....diki
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

:D ty si exot :D
chod ju vyreklamovat, ale najprv cekni ci podporuje mass storage, ak hej a nejde tak sup sup reklamacia :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal::D ty si exot :D
chod ju vyreklamovat, ale najprv cekni ci podporuje mass storage, ak hej a nejde tak sup sup reklamacia :)
nj podporuje vsecko lenze traz to uz nefici vsetko ficalo predtym ale mam problem vela krat je trebalo resetovat a mna to uz je***o tak tam bola dierka na spendlik ja som ju prederavil na velkost tuhy :D a pochybuem ze to vyreklamuju rychlo kupim novu aby ma foter neoskalpoval :D
Napísať odpoveď