Skuter-Motorka
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Takze chcem to na zabavu ,rychlost po meste a obcas nejaka trat do 50 km ...rozhodol som sa pevne nechcem skutra ale radsej nejaky taky superbike .... a este jeden nepodstatny detail newiem kolko stoji ta yamaha co si pisal ale ja si bohuzial nemozem dovolit viac ako 19-20 tis.... dik a ta moto hore ma len kupno predajnu zmluvu takze to asi nebudem moct zobrat ak niekto viete snazte sa mi napisat nejake stranky alebo konkr. ponuky nejakych takychto superbikov ci uz 50-125ccm .... len aby bol to tych 19-20 tis..
no aj tak aj kebyze 50.. to ne.. fakt ked potrebujes na teraz motorku tak jedine skutra.. na taky vhodny inzerat ze 50 superbike so vsetkym za 20 by si cakal par mesiacov.. a musel by si stale kukat na inzeraty.. a ver mi ze 50 superbike by ti stacilo tak maximalne 3 mesiace..
inac od veci.. ale strasne ma toto laka dpc.. a je to dost masivne nato ze je to len 125 moj tajny sen do 18
http://yuki.sk/rsa.htm
inac od veci.. ale strasne ma toto laka dpc.. a je to dost masivne nato ze je to len 125 moj tajny sen do 18
-
PACO8
Light Professional
neviem nejako sa mi ta yukina nepozdava, ktovie aky to ma vykon, krutak a maximalku moj tajny sen do 18 je skor nova Yamaha YZF-R125
Inak Joxxo, tak ako vravi MurphY do 20tis. tazko zozaies nieco podla tvojich poziadavok a este aj s papiermi, pockaj, nasetri a pozri na jar alebo pred letom, mozno nieco objavis
Inak Joxxo, tak ako vravi MurphY do 20tis. tazko zozaies nieco podla tvojich poziadavok a este aj s papiermi, pockaj, nasetri a pozri na jar alebo pred letom, mozno nieco objavis
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
PACO8
Light Professional
pred letom sa lepsie masiny predavaju ako kupuju lebo kazdy chce na sezonu a po lete sa lepsie kupuju ako predavaju lebo masinky po sezone sa moc nekupuju tak musia ist s cenou dole aby predali
ak si moc na moto nejazdil kup si toho Simsona nieco sa naucis a mozno kupis o rok nieco ine vacsie, ak to chces fest na zabavu kup si nejaku krosu a po lesikoch a lesnych cestickach je to uplna haluz
ak si moc na moto nejazdil kup si toho Simsona nieco sa naucis a mozno kupis o rok nieco ine vacsie, ak to chces fest na zabavu kup si nejaku krosu a po lesikoch a lesnych cestickach je to uplna haluz
-
RoQa
Darca
No newiem simsona nechcem lebo chcem aby ta moto aj trochu vyzerala ...nic v zlom ani proti ale nieje to moj vkus ked uz nie suprbike tak aspon skutra no budem hladat ponuky lebo teraz su urcite lepsie ceny ako pred letom... no ale astava mi len kazdy den hladat...// do certa keby mala ta 50 RS papiere 
-
PACO8
Light Professional
no stoji od 3500-5500Sk podla toho v akom meste a robi sa priblizne 3tyzdne -mesiac
s tou poistkou neviem lebo potrebujes cislo SPZ a na to musis mat normalne papiere a ak by ta nedajboze stopli policajti moze sa to skoncit vysokou pokutou alebo mozno aj odobratim vodicaku
// mozno by sa dali este kupit papiere z inej rovnakej moto a prerazit cisla potom, ale neviem, s tym nemam skusenosti a papiere su v dnesnej dobe dost drahe
s tou poistkou neviem lebo potrebujes cislo SPZ a na to musis mat normalne papiere a ak by ta nedajboze stopli policajti moze sa to skoncit vysokou pokutou alebo mozno aj odobratim vodicaku
// mozno by sa dali este kupit papiere z inej rovnakej moto a prerazit cisla potom, ale neviem, s tym nemam skusenosti a papiere su v dnesnej dobe dost drahe
-
RoQa
Darca
Mam tu novy kus
http://cagiva-prima.autobazar.eu/card.php?id=344846 co poviete ? je to dobra moto ? ma tp .... nema starter dal by sa tam starter dat ? dakujem //tak nic nie je ochottny mi doviezt z ciech na SR