znamky na internete
tak toto si necham ako Gothar hovori zaramovatchipp12 napísal:ako ludai sry ale nechapem trosku zmysel tejto temy... btw: ochrana osobnych udajov? ved tam nemas ani rodne cislo ani nic ide len o znamky a myslim ze vsetci mozu mat v .... ake mas znamky no tak co mama si ocas kukne maximalne daco mi povie a pohoda ... prosim odpustite si K- je to len moj nazor!
fizz skus si rozmysliet a zistis kde vsade su tvoje osobne udaje zavesene na ociach a netreba k nim ziadne heslo...
my mame na chodbach tusim dake kamery tiez. kvoli kradeziam a tak. nevidim na tom nic zle. tento uzasny vynalez by sa na nasej skole neuplatnil. profaci nezapisuju ani do triednej knihy. pisu len do svojich zapisnickov a do triednej knihy zapise den pred rodickom. takze toto by bolo u nas zbytocne.
fizz: ked sa toho tak obavas, tak kukni temu o tom ako zablokovat pokec. tym istym sposobom pojde zablokovat aj ta stranka, kde su tie udaje
ale ked vasi maju pristup na net v praci, tak potom je to uz trochu problem.
fizz: ked sa toho tak obavas, tak kukni temu o tom ako zablokovat pokec. tym istym sposobom pojde zablokovat aj ta stranka, kde su tie udaje
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Si ako na to dosiel ?? ... Heslo mas predom Nahodne Generovane tvar je asi 1af3ir66e ... Cize je skoro nezapamatatelne a Neda sa zmenit ...GothaR napísal:Ber to tak, ze ti nic nebrani zmenit heslo a tak zabranit rodicom v pristupe k tvojim znamkam.
Ja mam tu Internetovu ziacku uz asi 3 Roky a neviem uz som si na to zvykol
Tiez som na to na zaciatku reagoval dost negativne ale co uz
Aha, no tak to je potom blbost, ale mne by to bolo aj tak jedno, na znamky tak ci tak pridu na rodicku, takze no problem.Shark NX napísal:Si ako na to dosiel ?? ... Heslo mas predom Nahodne Generovane tvar je asi 1af3ir66e ... Cize je skoro nezapamatatelne a Neda sa zmenit ...
Ja mam tu Internetovu ziacku uz asi 3 Roky a neviem uz som si na to zvykol
Tiez som na to na zaciatku reagoval dost negativne ale co uz
A ako je napisane o 2 prispevky vyssie - ucitelia do klasaku zapisuju znamky iba obcas, takze to ani nemusi byt uplne aktualne.
Este rozoberate kamery...pokial ma kamera snima na verejnych priestranstvach(co je v Prahe velmi bezne, len cestou do skoly prejdem priblizne cez 10 kamier) tak mi to nevadi. Keby uz niekto chcel sledovat sukromne miestnosti, tak to nie, ale inak nemam dovod obavat sa neicoho, ved nic zle nerobim. Tiez mame kameru v posilke a ta vadi iba jednemu cloveku, ale to je typ, ktoremu vadi asi vsetko. Pokial je to pod kontrolou a splna zakonne podmienky o ochrane osobnych udajov, tak nemam vyhrady.
Majú povinnosť ťa živiť a ubytovať pokiaľ študuješ až do 26-teho roku života... Čo sa týka tých známok, ak si dospelá, tak nikto nemá právo poskytovať tvoje údaje nikomu bez tvojho písomného súhlasu...brm napísal:fizz.. je to kruté, ale keď si už papierovo dospelá, tak vôbec nemusíš dať heslo rodičom....... Tak ako rodičia už nemajú právu sa Ti starať do známok, tak už nemajú povinnosť Ťa živiť a nechávať Ťa u nich prespávať..
U nás sa s tým hrdia už pol roka, že take niečo zavádzajú. Ziatiaľ po internetovej žiackej ani stopy, no osobne mi je to srdečne jedno. Rodičia nemaju zaujem ma kontrolovať, dokonca nám chodili maily o rodičovskom a podobne, ktoré si rodičia aj tak nečítajú. Keď to moja mama prvý raz zbadala, spýtala sa ma, či je naša tiredna kompletná. Naštastie nam ju vymenili a teraz máme uplne supernu triednu.
-Osobne si myslím, že pokial to nie je nevyhnutnosťou, nemali by sa takéto veci zavádzať. Zbytočne to vzbudzuje nedôveru učitel/profesor<->žiak<->rodič.
-Keby sa zavádzali kamery do škôl a tried, ako sa s tým v správach hrdili niektorí riaditelia, bez rozmýšlania by som menil školu.
-Škola nie je väzenie, aby nás tam takto kontrolovali a osobne by som sa tam veľmi zle cítil. Samozrejme vynechajme úvahy o asocialochv špecialnych školach, kde bič a disciplína musí byť.
-Osobne si myslím, že pokial to nie je nevyhnutnosťou, nemali by sa takéto veci zavádzať. Zbytočne to vzbudzuje nedôveru učitel/profesor<->žiak<->rodič.
-Keby sa zavádzali kamery do škôl a tried, ako sa s tým v správach hrdili niektorí riaditelia, bez rozmýšlania by som menil školu.
-Škola nie je väzenie, aby nás tam takto kontrolovali a osobne by som sa tam veľmi zle cítil. Samozrejme vynechajme úvahy o asocialochv špecialnych školach, kde bič a disciplína musí byť.
-
Soviet
Darca
Re: znamky na internete
Toto mi máme už tretí rokfizz napísal:Dnes sme mali rodicovske a zevraj budu vsetky moje znamky na internete. Co si o tom myslite? Ja nechcem aby si kazdy mohol pozriet moje znamky a aj ked to bude na heslo, preco by moji rodicia mali vediet o kazdej mojej znamke? A navyse budem za mesiac dospela. Ochrana osobnych udajov nic? Uz mi chybaju len kamery....
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Mek
Addict
Zaujimave veci co tu citam... a ze co ja som vystudoval SS tak nic take sme nemali - my sme nemali ani ziacke, ani klasak. Jedina moznost, ako sa rodicia dozvedeli o znamkach, bolo z rodicka. Ja som sa toho nebal, popravde som sa tesil, lebo som mal vzdy dobre znamky, tak ma nasi pochvalili
Ja by som bral znamky na nete skor ako pozitivum - mas prehlad o znamkach, co ti z coho vychadza, kde mas medzery a tak. Asi su tam aj priemery? (neviem, nikdy som to nevidel).
Ja by som bral znamky na nete skor ako pozitivum - mas prehlad o znamkach, co ti z coho vychadza, kde mas medzery a tak. Asi su tam aj priemery? (neviem, nikdy som to nevidel).