osobne nikdyStenky napísal:do melca bych siel po japoncovi
Nová Škoda Octavia Combi 1,9TDi - napríklad
pozri sa o dve prispevky hore od toho tvojhoTomasko napísal:tak by ste mohli aj mne poradit, kedze mne zamkli temu, tak takto:
http://www.hojko.com/auto-t80547.html
je to siroky pojem, viem, ale prijimam kazdy navrh
praveze tie podrobnosti su najdolezitejsie, ked povies nieco niekedy...vojtk napísal:naco tym narazas? to hadam nechces odo mna aby som presne uvadzal podrobnosti a mena! Dôlezite je, ze sa to skutocne stalo a ne dajake podorbnosti
mo ked ces ist do tejto kategorie dobra volba je aj Nova Honda Civic alebo VW Golf alebo ako uz spominali vyssie Mazda 3...Tomasko napísal:a co tak Audi A3 ?
a uvazovali sme aj o Octavii ale ako sa kradnu, nic moc...
hu, no novinka pre mna, ze vw, mazda su vyssie triedy ako audiden333 napísal:mo ked ces ist do tejto kategorie dobra volba je aj Nova Honda Civic alebo VW Golf alebo ako uz spominali vyssie Mazda 3...
no ale keby som bol ja na tvojom mieste skor ako A3 by som is kupil niektore z tych aut co som pisal vyssie....su predsa o kategoriu vyssie
mazda 3 MPS by sa mala hybat okolo miliona, tu vec by som bral vsetkymi 5timiTomasko napísal:nj len ked kupim mensie auto, mozem kupit vacsiu vybavu alebo motor
Co hovorite na volvo s40? vyzera pohode...enter00 napísal:ano, budes mat hole BMW, tak hole ako fabia - doslovne. BMW bez pol miliona do vybavy nema zmysel, za milion sa da do 5kovej rady nizsie dat vsetka rozumna vybava bez prkotin, plus treba pocitat u trojky 40tisic a viac hav. poistka, amortizaciu a naklady na servis + spotrebak - 5 mesacne, pokial to auto skutocne vyuzivate.
teda naklady za 4 roky budu u auta za milion 2 miliony, tomu sa hovori premiova znacka.
a to stale berieme uplne bezny seriovy 4valec, co je u BMW dost zla volba - radove 6valce maju dynamiku, zvuk uplne inde za +3litre na spotrebe.
s40 je fajn, ale to uz by som zobral kombi od neho - v50, ma ovela viac priestoru nad hlavou na zadnych sedadlach a vyzera rovnako atraktivne.Tomasko napísal:Co hovorite na volvo s40? vyzera pohode...
nevies aka je na audi poistka?
a nechcem zakladnu vybavu...