prosim vas prehadzoval som cely pc do druhej bedne vsetko by malo byt zapojene jak vtedy ale ked zapnem PC tak mi to nejak nechce ist ..bios dlho nacitava a ked sa kuknem na driver konfuguraction tak nenajde ziadne sata ani ide... to znamena ze nanaslo hdd a cdromky ? a skusal som aj vymenit kable a tez to nejak nejde...
Ty mas HDD cez SATA? Viem ze treba mat v tomto pripade nainstalovane drivre z diskety ktoru si dostal k HDD. Skus to preinstalovat a mozno sa to dajako rozbehne. Alebo skus resetnut Bios a potom ho znova nastavit.
mozno sa budete smiat ale raz sa mi stala taka vec...no.,..bolo asi 20:00...sedel som pri PC...naletela mi mucha na bednu...matka buchla mucholapkou na bednu...PC sa restartol..a ked uz islo nacitat windows...znova sa mi resetol PC...a ked zacalo nacitavat windows zase sa mi restartol PC..a toto mi robil az dookola kym som nepreinstaloval windows :D
--==[ RA ]==-- napísal:Ty mas HDD cez SATA? Viem ze treba mat v tomto pripade nainstalovane drivre z diskety ktoru si dostal k HDD. Skus to preinstalovat a mozno sa to dajako rozbehne. Alebo skus resetnut Bios a potom ho znova nastavit.
nie ja mam HDD cez IDE cez ten siroky kabel...a resetoval som aj bios
SSemteXX napísal:mozno sa budete smiat ale raz sa mi stala taka vec...no.,..bolo asi 20:00...sedel som pri PC...naletela mi mucha na bednu...matka buchla mucholapkou na bednu...PC sa restartol..a ked uz islo nacitat windows...znova sa mi resetol PC...a ked zacalo nacitavat windows zase sa mi restartol PC..a toto mi robil az dookola kym som nepreinstaloval windows :D
co to ma spolocne s mojim problemom ? uplne odveci trapny spam
juslik napísal:co to ma spolocne s mojim problemom ? uplne odveci trapny spam
lebo aj mne nacitaval bios...chapes omg...skoro mi ho ani nenacital... ...ani mne nikdy nenaslo ze SATA...proste ani ja som nevedel ze kde je chyba preto som to riesil reinstall windows
Monako2 napísal:kabel ma na koncovke taku zarazku cize naopak ho nedas (aspon tie novsie). mne odisiel HDD ked som prehodil pc do inej bedne. najde ti bios HDD?
to je urcite v kablovani , mas to na 100% zle zapojene tj. zle mas nastavene master slave(primary secondary) a preto ti nenajde nic v biose mne sa to tiez stalo ale musel som len tie kable a jumpre poprehadzovat a uz to slo