Zdravim, otazka prva: ma s touto kartou niekto nejake skusenosti?
a otazka druha: dokaze mi vycarit v CSku 100 fps? lebo teraz stale bezim na integrovanej shite...
idem si ju velmi vyhodne kupit ako docasne lacne riesenie tak poradte kto s nou ma ake skusenosti... thx
Misox napísal:Zdravim, otazka prva: ma s touto kartou niekto nejake skusenosti?
a otazka druha: dokaze mi vycarit v CSku 100 fps? lebo teraz stale bezim na integrovanej shite...
idem si ju velmi vyhodne kupit ako docasne lacne riesenie tak poradte kto s nou ma ake skusenosti... thx
hm chalan tak to tazko...ma ju moj sused...sice uz ten PC ma vyse roka ale neviem...niekedy 50fps...niekedy 100fps...zalezi to aj od tvojho pripojenia..
Misox napísal:ja viem upload stoji za ***** ale to v CSku nevadi az tak... ide mi o tie 100fps, takze ked dostanem grafarnu aby som tych 100 fps aj mal
nvm ako si na tom...ale stiahni si FPS MODELS....a ked ti ide naozaj uz o tych 100fps tak si kukni toto
Misox napísal:Zdravim, otazka prva: ma s touto kartou niekto nejake skusenosti?
mam presne taku kartu, niet kriveho slova, funguje prefektne, kupena v roku 2004 a vtedy mala slusny vykon a pokial hrajes CSko tak 1280x1024 ti na 100FPS vykresli bez problemov