Problem s rozlisenim v Dreamweaveri
Problem s rozlisenim v Dreamweaveri
Potrebujem vediet ako sa v dreamweaveri nastavi to, aby mi pri kazdom rozliseni zobrazovalo stranku rovnako. takto som si vytvoril stranku a ked som si ju pustil na inom PC s inym rozlisenim tak to mam vsetko porozhadzane. diky
sosi
no ide o to, ze ja som to pisal vo forme html subory, ale s tym, ze som kod nepisal ale pouzil graficke prostredie.
inymi slovami si absolutne nebral ohlad na ostatne rozlisenia. v tom pripade bude asi potrebne urobit par zmien a optimalizovat stranku na rozlisenie bud 800x600 alebo 1024x768. ja optimalizujem na 1024x768. podla statistik na mojej stranke prichadza len 3% uzivatelov s rozlisenim nizsim ako 1024x768. nuz treba prerobit kod.
ked taky sposob vymyslis, tak by si sa s nim mohol podelit s ostatnymi
ano da sa to, ale je to neefektivne. mozes si dat na stred prtatu tabulku a do nej stranku. ale to nie je ono. poradit ti neporadim. ty totiz nemas konkretny problem ako si myslis. pravdepodobne budes musiet prepisat znacnu cast kodu. neviem ako je tvoja stranka robena a ako robi kod ten program, ale zvacsa to pluje dost bordelu akurat tak. odporucam jakspatweb.cz a naucit sa nieco tam. pozeraj do kodu a zaroven hladaj na stranke, co co znamena a casom na to prides. mozno je aj jednoduchsi psosob a o nom neviem. radsej pockaj kym sa k tomu vyjadri niekto skusenejsi. chrono alebo uplink alebo niekto z tohto levelu