SE k610i- diskusia ohladom tohto fonu, skusenosti, rady...
-
Dante3000rpm
Medium Star
Mam dalsi problem s tymto telefonom
ked si idem otvorit zlozku aplikacie alebo hry tak mi vypise aplikacia zlyhala a vobec ma to nevpusti do zlozky, na googli som nasiel dvoch ludi s tymto problemom, jeden pisal ze ma ten isty problem a ze ho pojde asi reklamovat lebo ze vraj staci znovu nahrat soft a druhy tvrdil ze sa mu stalo to iste, dal ho reklamovat ale ze preinstalovanie nepomohlo (ak to nepomoze moze sa stat ze dostanem novy K610i pripadne nieco podobne?)
neviete ci sa s tym da nieco robit?
ked si idem otvorit zlozku aplikacie alebo hry tak mi vypise aplikacia zlyhala a vobec ma to nevpusti do zlozky, na googli som nasiel dvoch ludi s tymto problemom, jeden pisal ze ma ten isty problem a ze ho pojde asi reklamovat lebo ze vraj staci znovu nahrat soft a druhy tvrdil ze sa mu stalo to iste, dal ho reklamovat ale ze preinstalovanie nepomohlo (ak to nepomoze moze sa stat ze dostanem novy K610i pripadne nieco podobne?)
neviete ci sa s tym da nieco robit?
ja ho mam uz zas, ale zda sa mi, ze ma horsi display ako ten, co ma spoluziak, a to nie len preto, ze je troska "zoskrety" (to je jedno ako) ale tam kde je cistulinky tak sa zda troska ale fakt troska horsi ako spoluziakov... ale inak paradicka fon
este vacsiu kartu (mam 128 mb, zatim staci), sluchatka, novy kryt a som happy 
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Dante3000rpm
Medium Star
ja do svojho SE chodim cez My phone explorer. je lepsi ako ten original SE soft. odporucam velmi 
Kód: Vybrať všetko
http://www.sony-ericsson-cz.com/index.php?article=1091&seo=My-Phone-Explorer-v-nove-verzi-1.6.2