GF 6600 TD - napájanie
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
GF 6600 TD - napájanie
Nazdarte! Kupil som GeForce 6600 TD 128MB AGP ale nemam ani neviem kam na dosku mam zapojit kabel na napajanie. Tak pls poradte kam a aky mam kupit
mal by to byt 5V/12V 4-pinovy tusim...neviem
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: GF 6600 TD - napájanie
nie na dosku sa to nezapaja ale zo zdroja jeden molex tam pichniJerry napísal:Nazdarte! Kupil som GeForce 6600 TD 128MB AGP ale nemam ani neviem kam na dosku mam zapojit kabel na napajanie. Tak pls poradte kam a aky mam kupit
hm počuj to treba zapojiť zo zdroja no a potom kolkátku máš zdroj ?? ked máš iba pre tie 4 molexy hm aleje na to taká rozbočka dá sa zohnať v každom pc shope a ked bez toho nemože ísť grafika. nestojí to vela hm na karmane to majú ale stojí to 23 sk ale keby sisi to chcel objednať tak 200 +
:D
edit: na alze je predlžovák vid obr.2
mne tahala 300watka 6600gt od gainwardu a podobne disky mechaniky a bol to eurocase teda kriak no ale išiel čo dal
edit: na alze je predlžovák vid obr.2
mne tahala 300watka 6600gt od gainwardu a podobne disky mechaniky a bol to eurocase teda kriak no ale išiel čo dal
WTF?Pouzivaj bodky,ciarky,otazniky....Vobec neviem o com tocis
.. Mozem si len domysliet
Autor so zamyslal nad tym,ze kupi len predlzovak a popritom spominal,ze mu to zdroj utiahne.Tak som mu napisal,ze nech si kupi rovno rozdvojku a nemusi sa v buducnosti babrat s prepajanim mechaniky,pri moznej potrebe pouzitia.
A neprisiel som na to sam-cela nasa,aj susedovcov rodina dala hlavy dohromady a spolocnim skumanim,analyzovanim,dedukovanim sme nakoniec dospeli k tomu co som napisal
Sorry za OT.
Autor so zamyslal nad tym,ze kupi len predlzovak a popritom spominal,ze mu to zdroj utiahne.Tak som mu napisal,ze nech si kupi rovno rozdvojku a nemusi sa v buducnosti babrat s prepajanim mechaniky,pri moznej potrebe pouzitia.
A neprisiel som na to sam-cela nasa,aj susedovcov rodina dala hlavy dohromady a spolocnim skumanim,analyzovanim,dedukovanim sme nakoniec dospeli k tomu co som napisal
Sorry za OT.