Peky05: no vies jeden hrac v celom muzstve nespravi toho vela....Bartecko ma dost skusenosti zo zahranicnych lig ale myslim ze asi to KK nebude az tak pocitovat ze Bartecko odisiel...mozno dal par golov a asistencii ale KK ma viacej skusenych hracov...aj ked mozno nie so skusenostami z inych lig...no nechame sa prekvapit ako to bude dalej...Peky05 napísal:nechcem sa o tom hadat.Ten utok ovela lepsie pracoval s barteckom ale to je jedno.
Ale chcem ti napisat hojko ze pripominas mi kanadanov ktory hovoria ze ten hokejista ktoy nehra v NHL tak ani nieje hokejista.Lebo kazdeho hokejistu ktory hra v slovenskej extralige tak ho len kritizujes.
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
DYLYNO
Light Star
ale ja nevravim ze bartecko nema skusenosti..je to dobry hrac ale su tam napr aj taky hraci ako Zlocha, Sechny, Segla, Skovira a dalsi..a myslim ze keby KK nemal tychto hracov tak sa asi velmi neukaze a koncilo by to asi tak ako zo vsetkymi novacikmi ze by obsadzoval posledne miesta...a tak tito hraci ich podla mna tahaju dopredu...a ked im aj Bartecko odisiel tak myslim ze nebude problem pre nich udrzat sa v prvej polovici tabulky...a KK hral dobre aj ked este nehral za nich Bartecko...no uvidime ako sa im bude darit...ja im to prajem aby sa dostali aspon do semifinale....Peky05 napísal:DYLYNO:bartecko ma skusenosti z NHL a z reprezentacie takze takyto hrac sa vzdy hodi mozno dal par golov a asistencii ale za kolko zapasov?za 7 zapasov 9bodov a keby zostal v Kezmarku tak velmi by mu pomohol
-
Sagittarius
Guru
Krasna lata Nitry, teraz je aspon vidiet co za slabuckych hracov tam maju a na akych nafukancov sa hraju. Uz sa tesim na namietky Plandoru a podobnej neonacistickej zgerby. Prvy gol padol po siedmych sekundach a tak sa tesim na tie vyhovorky, to zrejme rozhodca este ziadnym sposobom ovplyvnit nemohol a navyse uvodne buly vyhrala Nitra. Kezmarok tiez prekvapil s Kosicami, myslim, ze su celkovo prekvapenim tejto ligy.
-
DYLYNO
Light Star
jj...ten LM prekvapil aj mna a pomaly ale isto sa to zacina zamotavat, ale aj tak uz cakam len na prve vitazstvo SR 20....Peky05 napísal:Vysledky 16.kola:
MsHK ŠKP Žilina - HKm Zvolen 2:3
Aquacity ŠKP Poprad - MHC Martin 1:0
MHK 32 Liptovský Mikuláš - Dukla Trenčín 4:3 po sn
HC Košice - HK 36 Skalica 5:0
Slovan Bratislava - MHK SkiPark Kežmarok 3:1
Prekvapil ma L.Mikulas ze zdolal Trencin a dufam ze Kosiciam zostane ta forma.
myslim ze tohto roku to da niekto iny ako slovan.pishta napísal:Drzim SLOVANU a aj na hokej obcas zajdem![]()
Ako obvykle SLOVAN vyhra extraligu ostatny si ani neprdnu
//Vlastne bol som dokopy mozno na 20 zapasoch SLOVANU a na ani jednom neprehral,takze kym ja budem chodit na SLOVAN,SLOVAN neprehra a to sa teste ze tam budem chodit casto