Najkrajsia Grafika
-
BossKiller
Amateur
puccik ty si si kedy stihol zahrat assasins creed?
lepsie je nehodnotit hru z podhodenych renderov. Hra sice moze, ale aj nemusi vyzerat tak ako ju autori zrovna prezentuju.. grafika v statickej podobe je vec jedna, ale v pohybe ako vyzera celkova prirodzenost a zladenie, je vec druha.. ja osobne sa na tu hru tesim a davam do nej velke nadeje, avsak pockajme si este 
dobre beriem spet neni este vonku ale videa su ocarujuce tak dufam ze nezklamuKoCi napísal:puccik ty si si kedy stihol zahrat assasins creed?lepsie je nehodnotit hru z podhodenych renderov. Hra sice moze, ale aj nemusi vyzerat tak ako ju autori zrovna prezentuju.. grafika v statickej podobe je vec jedna, ale v pohybe ako vyzera celkova prirodzenost a zladenie, je vec druha.. ja osobne sa na tu hru tesim a davam do nej velke nadeje, avsak pockajme si este
a mas pravdu prikladom je napr pre mna moto gp 07 videa masakerne a hra fujjj a to som ju mal na najvissich graf moznom rozliseni ale aj tak sa tesim na ten assasins creed
Máme tu ďalšieho kandidáta:
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12246
Čo myslíte, užijú si toto aj ľudia mimo NASA a podobných inštitúcií?
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12246
Čo myslíte, užijú si toto aj ľudia mimo NASA a podobných inštitúcií?
Pekne vyzerá aj jednotka keď je na plné detaily, problém je v tom, že sa ešte nenašiel jedinec ktorý by to rozbehal na plné detaily a aby sa to aj dalo hrať.SchYzo napísal:btw aj ArmA2 vyzera uchvatne
Hrozně moc moc moc jsem zvědavej na Assasin's Creed a zatím snad nejlepší grafiku, kterou jsem viděl je v téhle hře, vyjde sice až v půlce 08 a pojede to na takové grafice asi jenom na nejnadupanějších železech, ale i tak je to opravdu krásné!
No a jinak z těch her, co už jsem měl možnosti si zahrát u mě vede Crysis, co si budem nalhávat
No a jinak z těch her, co už jsem měl možnosti si zahrát u mě vede Crysis, co si budem nalhávat
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no jo... inak kazdy hovori alebo hovori sa ze hry s uplne peknou grafikou pojdu na najdupanejsich strojoch iba.. no lenze to tak pravda nie je..
o hrach o ktorych sa nespieva tolko ako o krasnej grafike tak ledva na low to niekto spusti na priemernych PC.. zatial tie co su uvadzane ako s naj grafikou sa daju v pohode rozbehat aj na slabsich strojoch...
BTW momentalne najkrajsiu grafiku na hre aku som videl je hra Crysis
o hrach o ktorych sa nespieva tolko ako o krasnej grafike tak ledva na low to niekto spusti na priemernych PC.. zatial tie co su uvadzane ako s naj grafikou sa daju v pohode rozbehat aj na slabsich strojoch...
BTW momentalne najkrajsiu grafiku na hre aku som videl je hra Crysis
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: