Vsetko o sirmisoturbo
Vsetko o sirmisoturbo
Takze neviem ake skusenosti s obchodovanim s tymto chalanom mate vy, ale zalozil som tuto temu aby mu nikto z vas uz nenaletel. Je to mlady chalan z KE. Kupil som od neho K610i o ktorom mi tvrdil ze ho vzal pre ocka z T-mobilu, pricom ho kupil tu z fora a kedze v T-mobile neprijmaju reklamacie od inych ako od prvych majitelov telefonov (reklamacia mi neplati) a odmietol mi vratit peniaze a nereaguje na moje ss.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vsetko o sirmisoturbo
Som zvedavy odkial si vzal info o tom ze to vzal z fora ... uvidimejuicy51 napísal:Takze neviem ake skusenosti s obchodovanim s tymto chalanom mate vy, ale zalozil som tuto temu aby mu nikto z vas uz nenaletel. Je to mlady chalan z KE. Kupil som od neho K610i o ktorom mi tvrdil ze ho vzal pre ocka z T-mobilu, pricom ho kupil tu z fora a kedze v T-mobile neprijmaju reklamacie od inych ako od prvych majitelov telefonov (reklamacia mi neplati) a odmietol mi vratit peniaze a nereaguje na moje ss.
A to ze T-Mobile bere Reklamacie iba od prveho majitela si myslim ze uz nieje jeho starost ... to je bordel T-Mobilu ...
A som zvedavy preco ho chces reklamovat ... Ak si ho poskodil pocas pouzivania tak tiez za to nenesie vinu a nieje povinny ti za to vratit peniaze
Cize tak...
Re: Vsetko o sirmisoturbo
reklamaciu ti zoberu ked mas zarucny list, ak ti ho nedal a povedal ze v zaruke je, tak neviem ci si mam mysliet ze si sa nechal na celej ciare zblbnut, alebo si dufal ze sa ti mobil nepokazi...juicy51 napísal:Takze neviem ake skusenosti s obchodovanim s tymto chalanom mate vy, ale zalozil som tuto temu aby mu nikto z vas uz nenaletel. Je to mlady chalan z KE. Kupil som od neho K610i o ktorom mi tvrdil ze ho vzal pre ocka z T-mobilu, pricom ho kupil tu z fora a kedze v T-mobile neprijmaju reklamacie od inych ako od prvych majitelov telefonov (reklamacia mi neplati) a odmietol mi vratit peniaze a nereaguje na moje ss.
mohol by si to trochu viac objasnit, ale nemam ani vedomie ze by od dakoho z fora bral mobil, viem ze sa rozhodoval medzi K610i a dalsimi telefonmi ktore mal kupit nove
Zarucak k nemu je.Proste ked od niekoho kupite telefon a tvrdi vam ze je na neho zaruka 2 roky tak dufate ze ta zaruka bude 2 roky, nejde o to ci som na nom nieco pokazil ale o to ze aj keby pocas tyx 2 rokoch nieco odislo nemozem ho reklamovat elbo nie som jeho prvy majitel. Jedina moznsot je mat od 1.majitela na ucel reklamacie splnomocnenie a kedze sirmisoturbo ho kupil tiez od niekoho tak mi to splnomocnenie nemoze dat, a dotycny smejo je v tom uz nevinne. Ked osm ten telefon bral bol som oboznameny s tym ze on ho z T-mobilu vzal a keby boli nejake problemy tak sa na neho mozem obratit, chcem len podrbany zdrap papiera,overeny notarom v pripade buducich komplikacii aby som mal nejake istenie z T-mobilu.
Chlapec mi klamal o tom ze ho kupil on,a veselo si tu obchoduje s dalsimi ludmi a mojim ss sa vyhyba, uvazujte nad tym ci s nim nieco skseftujete
Chlapec mi klamal o tom ze ho kupil on,a veselo si tu obchoduje s dalsimi ludmi a mojim ss sa vyhyba, uvazujte nad tym ci s nim nieco skseftujete
jo, telefon som vyberal ja, mal som ho 5-10 minut a predal sirmisoturbovi, ktory ho zrazu chcel na dalsi den vratit, ale odbil som ho s tym, ze som mu ho dal novy, tak nech si s nim robi co chce, lebo ja ten telefon nepotrebujem 
a taktiez sa nechystam mu davat splnomocnenie s osobnymi udajmi a este kvoli nemu chodit po notaroch (bez notarskeho overenia je to len zdrap papiera)
toť vše
a taktiez sa nechystam mu davat splnomocnenie s osobnymi udajmi a este kvoli nemu chodit po notaroch (bez notarskeho overenia je to len zdrap papiera)
toť vše
-
Shark NX
Addict
Ked ti ho nieje v stave reklamovat Pritepleny ruzovucky T-Mobile tak sa obrat priamo na Sony Ericsson ... ja ked mam nieco z telefonom vzdy utekam k Originalnemu servisu ... Operator mi moze ofukat tak vies cojuicy51 napísal:...
Na tvojom mieste by som to riesil rovnako ... A nestazoval sa na vsetky strany ... Osobne si myslim ze nieje to sirmisoturbo-va starost ze Sedlaci v T-Mobile ti nechcu uznat zaruku ... ako som hovoril zabehni Do origos SonyEricssonu ... tam by ti mali na 99.99% vyhoviet ...
Juicy nabuduce pouzivame hlavu ...
Mno ale ja mam zaruku s T-mobile, a ked sa mi bude zavada opakovat tak mozem dostat iny telefon, a pokial viem reklamovat sa ma tam kde kupujes. Tiez si kupis Octavku a ked sa ti porucha tak ju reklamujes v predajni kde si kupoval a neutekas do Mladej Boleslav v CR 
to Sheep:// ale ide o to ze preco by som mal vyhadzovat peniaze nejakemu servisu ked ja mam servis zadara kym je telefon v zaruke
200-300Sk + naklady na cestu a ked sa to zopakuje par krat alebo sa vyskytne ina zavada tak preplatim cely telefon 2x
to Sheep:// ale ide o to ze preco by som mal vyhadzovat peniaze nejakemu servisu ked ja mam servis zadara kym je telefon v zaruke
200-300Sk + naklady na cestu a ked sa to zopakuje par krat alebo sa vyskytne ina zavada tak preplatim cely telefon 2x
hmm podla mna blbostjuicy51 napísal: a pokial viem reklamovat sa ma tam kde kupujes
-
Shark NX
Addict
Sheep ani nejde o to ale Ked mi sedlaci od T-Mobilu nechcu uznat zaruku tak ich poslem kade lahsie este Sefa predajne Spi**** ako Fredku a idem do SonyEricssonu ...
Napr z Mojou 9500Communicator ... dojdem do Orange-u ze chcem si nechat prepalit FirmWare ... oni Ok ale trva to 3 tyzdne a Poplatok je 500Sk ... v tej sekunde som sa otocil Zazelal pekny den ... Dosiel som do CMS a ty mi za 45min Prepalili FW a Irobili kontrolu Integrity Romky ... a neplatil som nic ... Zaruka
//Juicy nechapes pointu veci ... Autorizovany predajca skody je jak Sidlo matersej spolocnosti ...
Napr z Mojou 9500Communicator ... dojdem do Orange-u ze chcem si nechat prepalit FirmWare ... oni Ok ale trva to 3 tyzdne a Poplatok je 500Sk ... v tej sekunde som sa otocil Zazelal pekny den ... Dosiel som do CMS a ty mi za 45min Prepalili FW a Irobili kontrolu Integrity Romky ... a neplatil som nic ... Zaruka
//Juicy nechapes pointu veci ... Autorizovany predajca skody je jak Sidlo matersej spolocnosti ...
-
Shark NX
Addict
Juicy nechapeme sa ... Telefon ti nepojde do servisu ked ti v T-Mobile povie to co povedali tebejuicy51 napísal:Blbost, telefon ide do servisu ked dojde kurier a toho posiela servis takze bud zaplatis za cestu ty alebo nechas servis aby hradil kuriera
Vtedy je najlepsia moznost otocka o 180° a Hor sa do SOnyEricssonu ... oni nepoznaju take nieco ze 1., 2., 3. Uzivatel ... Uvidia zarucak a robia ...
//smejo asi 5SE a 3 Nokie som reklamoval ... Vsade mi T-Mobile povedal zaruka neplati tak dovi uvidime sa na sude ... a Autorizovany servis to riesi ...
-
Shark NX
Addict
Samozrejme ... Divne ze Orange mi to nikdy neodmietol ... (asi Preto som im verny
)
Prezri si zarucne podmienky ... ak to tam nikde nemas napisane ... tak Sa skonzultuj z Pravnikom a Mozes riesit ...
//Smejo Zakupene ... SonyEricssony cca pol roka dozadu ... Nokie asi rok a Pol. Nikto nenamietal v CMS alebo naproti Polusu
Juicy ... Use Google ... a ked nenajdes tak DPD je Lacne v Tomto ... dohodnes sa zo servisom a Posles im ho ... Cele skovensko cca 150Sk
Prezri si zarucne podmienky ... ak to tam nikde nemas napisane ... tak Sa skonzultuj z Pravnikom a Mozes riesit ...
//Smejo Zakupene ... SonyEricssony cca pol roka dozadu ... Nokie asi rok a Pol. Nikto nenamietal v CMS alebo naproti Polusu
Juicy ... Use Google ... a ked nenajdes tak DPD je Lacne v Tomto ... dohodnes sa zo servisom a Posles im ho ... Cele skovensko cca 150Sk