Vsetko o sirmisoturbo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Vsetko o sirmisoturbo

Príspevok od používateľa Juicy »

Takze neviem ake skusenosti s obchodovanim s tymto chalanom mate vy, ale zalozil som tuto temu aby mu nikto z vas uz nenaletel. Je to mlady chalan z KE. Kupil som od neho K610i o ktorom mi tvrdil ze ho vzal pre ocka z T-mobilu, pricom ho kupil tu z fora a kedze v T-mobile neprijmaju reklamacie od inych ako od prvych majitelov telefonov (reklamacia mi neplati) a odmietol mi vratit peniaze a nereaguje na moje ss.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Vsetko o sirmisoturbo

Príspevok od používateľa Shark NX »

juicy51 napísal:Takze neviem ake skusenosti s obchodovanim s tymto chalanom mate vy, ale zalozil som tuto temu aby mu nikto z vas uz nenaletel. Je to mlady chalan z KE. Kupil som od neho K610i o ktorom mi tvrdil ze ho vzal pre ocka z T-mobilu, pricom ho kupil tu z fora a kedze v T-mobile neprijmaju reklamacie od inych ako od prvych majitelov telefonov (reklamacia mi neplati) a odmietol mi vratit peniaze a nereaguje na moje ss.
Som zvedavy odkial si vzal info o tom ze to vzal z fora ... uvidime
A to ze T-Mobile bere Reklamacie iba od prveho majitela si myslim ze uz nieje jeho starost ... to je bordel T-Mobilu ...
A som zvedavy preco ho chces reklamovat ... Ak si ho poskodil pocas pouzivania tak tiez za to nenesie vinu a nieje povinny ti za to vratit peniaze
Cize tak...
Sheep
Addict
Addict

Re: Vsetko o sirmisoturbo

Príspevok od používateľa Sheep »

juicy51 napísal:Takze neviem ake skusenosti s obchodovanim s tymto chalanom mate vy, ale zalozil som tuto temu aby mu nikto z vas uz nenaletel. Je to mlady chalan z KE. Kupil som od neho K610i o ktorom mi tvrdil ze ho vzal pre ocka z T-mobilu, pricom ho kupil tu z fora a kedze v T-mobile neprijmaju reklamacie od inych ako od prvych majitelov telefonov (reklamacia mi neplati) a odmietol mi vratit peniaze a nereaguje na moje ss.
reklamaciu ti zoberu ked mas zarucny list, ak ti ho nedal a povedal ze v zaruke je, tak neviem ci si mam mysliet ze si sa nechal na celej ciare zblbnut, alebo si dufal ze sa ti mobil nepokazi...

mohol by si to trochu viac objasnit, ale nemam ani vedomie ze by od dakoho z fora bral mobil, viem ze sa rozhodoval medzi K610i a dalsimi telefonmi ktore mal kupit nove :wink:
Juicy
King
King

Zarucak k nemu je.Proste ked od niekoho kupite telefon a tvrdi vam ze je na neho zaruka 2 roky tak dufate ze ta zaruka bude 2 roky, nejde o to ci som na nom nieco pokazil ale o to ze aj keby pocas tyx 2 rokoch nieco odislo nemozem ho reklamovat elbo nie som jeho prvy majitel. Jedina moznsot je mat od 1.majitela na ucel reklamacie splnomocnenie a kedze sirmisoturbo ho kupil tiez od niekoho tak mi to splnomocnenie nemoze dat, a dotycny smejo je v tom uz nevinne. Ked osm ten telefon bral bol som oboznameny s tym ze on ho z T-mobilu vzal a keby boli nejake problemy tak sa na neho mozem obratit, chcem len podrbany zdrap papiera,overeny notarom v pripade buducich komplikacii aby som mal nejake istenie z T-mobilu.
Chlapec mi klamal o tom ze ho kupil on,a veselo si tu obchoduje s dalsimi ludmi a mojim ss sa vyhyba, uvazujte nad tym ci s nim nieco skseftujete
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

a co teraz akoze tu mame rozoberat?
:arrow: lamparen :roll:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

smejo ti to vybavi, len mu daj fonik... :wink:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

jo, telefon som vyberal ja, mal som ho 5-10 minut a predal sirmisoturbovi, ktory ho zrazu chcel na dalsi den vratit, ale odbil som ho s tym, ze som mu ho dal novy, tak nech si s nim robi co chce, lebo ja ten telefon nepotrebujem ;)
a taktiez sa nechystam mu davat splnomocnenie s osobnymi udajmi a este kvoli nemu chodit po notaroch (bez notarskeho overenia je to len zdrap papiera)

toť vše 8)
Juicy
King
King

SPravne si to vystihol, bez notara je zarucny list zdrap papiera a zaruka 2 roky je v podstate na nic.
pershing:// lutujem ze som tu k610i navzal od teba :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

juicy51 napísal:...
Ked ti ho nieje v stave reklamovat Pritepleny ruzovucky T-Mobile tak sa obrat priamo na Sony Ericsson ... ja ked mam nieco z telefonom vzdy utekam k Originalnemu servisu ... Operator mi moze ofukat tak vies co
Na tvojom mieste by som to riesil rovnako ... A nestazoval sa na vsetky strany ... Osobne si myslim ze nieje to sirmisoturbo-va starost ze Sedlaci v T-Mobile ti nechcu uznat zaruku ... ako som hovoril zabehni Do origos SonyEricssonu ... tam by ti mali na 99.99% vyhoviet ...
Juicy nabuduce pouzivame hlavu ... :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

asi ako hovori Shark NX, aj keby mobil nebol v zaruke co je to za problem zbehnut do hocijakeho servisu a dat za opravu nejakch 200-300sk?
Juicy
King
King

Mno ale ja mam zaruku s T-mobile, a ked sa mi bude zavada opakovat tak mozem dostat iny telefon, a pokial viem reklamovat sa ma tam kde kupujes. Tiez si kupis Octavku a ked sa ti porucha tak ju reklamujes v predajni kde si kupoval a neutekas do Mladej Boleslav v CR :x
to Sheep:// ale ide o to ze preco by som mal vyhadzovat peniaze nejakemu servisu ked ja mam servis zadara kym je telefon v zaruke
200-300Sk + naklady na cestu a ked sa to zopakuje par krat alebo sa vyskytne ina zavada tak preplatim cely telefon 2x
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

juicy51 napísal: a pokial viem reklamovat sa ma tam kde kupujes
hmm podla mna blbost :? ja tiez svoju nokiu som bol reklamovat do KE do servisu nie to predjane a to z jedneho dovodu-ze z predajne cakaju kym sa nazbiera zopar tychj fonov az tak to nesu do servisu. a tak to mam na druhy den (a niekedy aj hned).
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep ani nejde o to ale Ked mi sedlaci od T-Mobilu nechcu uznat zaruku tak ich poslem kade lahsie este Sefa predajne Spi**** ako Fredku a idem do SonyEricssonu ...
Napr z Mojou 9500Communicator ... dojdem do Orange-u ze chcem si nechat prepalit FirmWare ... oni Ok ale trva to 3 tyzdne a Poplatok je 500Sk ... v tej sekunde som sa otocil Zazelal pekny den ... Dosiel som do CMS a ty mi za 45min Prepalili FW a Irobili kontrolu Integrity Romky ... a neplatil som nic ... Zaruka ;)

//Juicy nechapes pointu veci ... Autorizovany predajca skody je jak Sidlo matersej spolocnosti ...
Juicy
King
King

Blbost, telefon ide do servisu ked dojde kurier a toho posiela servis takze bud zaplatis za cestu ty alebo nechas servis aby hradil kuriera
smejo
Addict
Addict

juicy51 napísal:SPravne si to vystihol, bez notara je zarucny list zdrap papiera a zaruka 2 roky je v podstate na nic.
hovoril som o splnomocneni :) , nie o zarucaku

// nepochodis s nim nikde, nie ze v Tmobile
Juicy
King
King

Mno jasne ze splnomocnenie musi byt notarom overene inak je to nanic a v T-mobile s tym nepochodis.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

juicy51 napísal:Blbost, telefon ide do servisu ked dojde kurier a toho posiela servis takze bud zaplatis za cestu ty alebo nechas servis aby hradil kuriera
Juicy nechapeme sa ... Telefon ti nepojde do servisu ked ti v T-Mobile povie to co povedali tebe
Vtedy je najlepsia moznost otocka o 180° a Hor sa do SOnyEricssonu ... oni nepoznaju take nieco ze 1., 2., 3. Uzivatel ... Uvidia zarucak a robia ...

//smejo asi 5SE a 3 Nokie som reklamoval ... Vsade mi T-Mobile povedal zaruka neplati tak dovi uvidime sa na sude ... a Autorizovany servis to riesi ...
smejo
Addict
Addict

ale otazne je, ci to tak plati aj o telefonoch zakupenych od 1. jula

//shark - smiem vediet, kedy boli tie telefony zakupene, ktore si reklamoval? toto "halo" vraj plati len od 1.7. ...
Juicy
King
King

Mno jasne ale ja mam T-mobile pod nosom co sa neda povedat o servise SE. CMS neuvazujem daleko, mi povec ci v Presove take nieco najdemasi tazko...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme ... Divne ze Orange mi to nikdy neodmietol ... (asi Preto som im verny ;) )
Prezri si zarucne podmienky ... ak to tam nikde nemas napisane ... tak Sa skonzultuj z Pravnikom a Mozes riesit ...

//Smejo Zakupene ... SonyEricssony cca pol roka dozadu ... Nokie asi rok a Pol. Nikto nenamietal v CMS alebo naproti Polusu
Juicy ... Use Google ... a ked nenajdes tak DPD je Lacne v Tomto ... dohodnes sa zo servisom a Posles im ho ... Cele skovensko cca 150Sk :wink:
Napísať odpoveď