nový prepracovaný Winamp 5.5

Informácie o software, ankety...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nový prepracovaný Winamp 5.5

Príspevok od používateľa Sphinx »

Divízia Nullsoft spoločnosti AOL uvoľnila finálnu verziu svojho populárneho multimediálneho prehrávača Winamp 5.5. Najväčšou zmenou je podpora úplne nového integrovaného užívateľského rozhrania, o ktorom sme detailne informovali v tomto článku. Štandardný skin pre toto rozhranie nesie označenie Bento, k dispozícii sú dve prevedenia, Bento a Big Bento s väčším fontom. http://www.dsl.sk/article.php?article=4668
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To je sice pekne, ale aj tak sa najdu ludia, ktori pouzivaju nove verzie WinAmpu, ale stare vzhlady, tj. vzhlady verzie 2.x. Medzi nimi som aj ja, predsa mam WinAmp na prehravanie hudby a tak nepotrebujem, aby zral 50MB z RAMky, aby bol vycackany ako neviem co...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hojko napísal:To je sice pekne, ale aj tak sa najdu ludia, ktori pouzivaju nove verzie WinAmpu, ale stare vzhlady, tj. vzhlady verzie 2.x. Medzi nimi som aj ja, predsa mam WinAmp na prehravanie hudby a tak nepotrebujem, aby zral 50MB z RAMky, aby bol vycackany ako neviem co...
presne tak!, ja tiez pouzivam klasicky skin, bez vizualizacii a nemam problem, aj ked tie nove skiny su pekne ale su nenazrane ramkou a zaberu mi polku displeja a to ja nepotrebujem
Napísať odpoveď