roburnet obmedzenie
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
roburnet obmedzenie
Nazdar mam internet RoburNet (www.roburnet.sk) do teraz to slapolo celkom dobre stahoval som cez FTP a rozne ine programy (okrem HTTP) dost vysokou rychlostou cez 1MB/s tak isto aj upload, ale nastala taka situacia ze teraz downloadujem 160kb a up 30 takze mi dali brutaaalne obmedzenie a neviem co stym mam sa ist stazovat alebo co ... mate stym daku skusenost ? ak ano napiste co robit dik 
-
RoQa
Darca
Re: roburnet obmedzenie
A to ti oni znizili rychlost ? Nemaju v zmluve nejaky skryty limit ktory by si stahovanim nemal prekrocit ? Lebo t-mobile neviem ako teraz ale niekedy pri neobmedzenom nete malo v zmluve taku poznam ze neobmedzene do 15GB za mesiac... Neviem skus sa ist popytat do pobocky...MuKkY napísal:Nazdar mam internet RoburNet (www.roburnet.sk) do teraz to slapolo celkom dobre stahoval som cez FTP a rozne ine programy (okrem HTTP) dost vysokou rychlostou cez 1MB/s tak isto aj upload, ale nastala taka situacia ze teraz downloadujem 160kb a up 30 takze mi dali brutaaalne obmedzenie a neviem co stym mam sa ist stazovat alebo co ... mate stym daku skusenost ? ak ano napiste co robit dik
nemylis si pojmy? a co to FTP? nebolo nahodou na lokalke?...
Inac tie rychlosti zhruba zodpovedaju rychlosti niekde na urovni 1 - 1,5 Mbit (co je tych 128 - 192 kBps)
UP vyzera byt 256kbps
Stane sa ze niekto ma jedno-megovu linku, no v skutocnosti 1 megabit, nie megabajt (teda 128 kB)
A este pochybujem, ze za tu cenu, co ponukaju net, by si mal 8192kbps download (8,1 Mbit
)
a to FTP teda najskor bolo nejake lokalne, ako ma napr. Antik v KE a podobne
Inac tie rychlosti zhruba zodpovedaju rychlosti niekde na urovni 1 - 1,5 Mbit (co je tych 128 - 192 kBps)
UP vyzera byt 256kbps
Stane sa ze niekto ma jedno-megovu linku, no v skutocnosti 1 megabit, nie megabajt (teda 128 kB)
A este pochybujem, ze za tu cenu, co ponukaju net, by si mal 8192kbps download (8,1 Mbit
-
MuKkY
Star
nie nemylim si nic, FTP server ktory ma konektivitu 20Mbit z tade som v poho stahoval aj 2MB (MEGABAJTY) / za sekunduSTomko napísal:nemylis si pojmy? a co to FTP? nebolo nahodou na lokalke?...
UP vyzera byt 256kbps
A este pochybujem, ze za tu cenu, co ponukaju net, by si mal 8192kbps download (8,1 Mbit)
z internetu to stahuje aj 3MB/s lenzo mi dali SHAPE obmedzenie...