Mate psa?!

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

mam :)
Prílohy
DSCF0134.JPG
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A moj Athos ma today 3 roky :) . Do 2 rokov su psi vraj uplne stupid no mojmu Labradorovi to asi dlho budem tlacit do gebule. Aj tak je moj
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Mojim zivotom preslo asi tak 12 psov. Nie je to presne cislo... Kazdy rok som mal priemerne 1,4 psa.
Vzdy z nejakych objektivnych pricin havko zomrel (mama ho utopila) alebo jednoducho zdrhol.
Mama je svina, nemam ju za to rad. Naposledy mi psa utopila vcera! Nakopal by som ju za to poriadne do riti. Ten pes mal asi 2 roky, bol nadherny, zivy, mal ma rad, mal plno krasnych vlastnosti. Bol nesmierne inteligentny a prefikany.
Preco ho utopila? "Lebo rostrhal sliepku." Dam si obchodzku po dvore. Ked nenajdem perie, tyzden s nou neprehovorim... hoc´ ide na dva tyzdne do zahranicia.
Bol to moj Bobosik... moj maly bastard. Nie je nad psov z ulice... proste nevyslachtene. Divoke, temperamentne a mudre, fyzicky az prekvapivo zdatne.

Mam nahradu. Malinkeho, asi mesiac stareho bastarda. Je cierny. Komplet. Az na bielu kravatu a ponozky... behal po smotanke.
Meno zatial nema... ake mu mam dat meno?
Mena: Dino, Dora, Poppy, Doggy, Nino, Bobos, Kuci neberiem.
Taktiez tuctove mena typu Max, Rex, Dunco, Benny, Jerry, Zahraj... to tiez nemusim.

So psami bastardami (poulicna zmes, krizenci) mam VELMI dobre skusenosti.
Do buducnosti by som si velmi rad aspon z casti vyslachtil vlastnu rasu.
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Mastros napísal:Mojim zivotom preslo asi tak 12 psov. Nie je to presne cislo... Kazdy rok som mal priemerne 1,4 psa.
Vzdy z nejakych objektivnych pricin havko zomrel (mama ho utopila) alebo jednoducho zdrhol.
Mama je svina, nemam ju za to rad. Naposledy mi psa utopila vcera! Nakopal by som ju za to poriadne do riti. Ten pes mal asi 2 roky, bol nadherny, zivy, mal ma rad, mal plno krasnych vlastnosti. Bol nesmierne inteligentny a prefikany.
Preco ho utopila? "Lebo rostrhal sliepku." Dam si obchodzku po dvore. Ked nenajdem perie, tyzden s nou neprehovorim... hoc´ ide na dva tyzdne do zahranicia.
Bol to moj Bobosik... moj maly bastard. Nie je nad psov z ulice... proste nevyslachtene. Divoke, temperamentne a mudre, fyzicky az prekvapivo zdatne.

Mam nahradu. Malinkeho, asi mesiac stareho bastarda. Je cierny. Komplet. Az na bielu kravatu a ponozky... behal po smotanke.
Taktiez tuctove mena typu Max, Rex, Dunco, Benny, Jerry, Zahraj... to tiez nemusim.

Myslim ze bude rozumnejsie vo vasom pripade ziadneho psa doma nemat. Preboha, to tam zijete v ktorom storoci? Je mi zle ked citam nieco podobne, ludia tohto typu by nemali mat okrem prasiat ziadne ine zvierata. Neber to v zlom ale sorry, mat psa v priemere 1,4 roka? Radsej si kup rybicky...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Co sa stalo sa uz neodstane. Nemat psa je prehnane... staci mat jedneho, max. 2, aby sa nenudili, ked neni nik doma.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Mastros napísal:Mojim zivotom preslo asi tak 12 psov. Nie je to presne cislo... Kazdy rok som mal priemerne 1,4 psa...
Berem to ako nevydareny "vtip" :shock:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mastros napísal:havko zomrel (mama ho utopila)
Preco ho utopila? "Lebo rostrhal sliepku."
Tvoja mama perie pradlo v potoku a na veceru jete kraliky co ulovil tvoj otec so salatom ktory tvoja mama natrhala na luke? Lebo inak si taketo spravanie v dnesnej dobe neviem vysvetlit... :idea:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Ja nie som moja mater, chapete?
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

ja mam psa vola sa boby a je to taka poulicka zmes :D ao inak- dedinaaaaaaaaaaaaa :D ale mame ho uz asi 10 rokov ten keby umrel asi sa zblaznim :cry: fnu
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Mastros napísal:Mojim zivotom preslo asi tak 12 psov. Nie je to presne cislo... Kazdy rok som mal priemerne 1,4 psa.

Mastros napísal:Ja nie som moja mater, chapete?
Vrelo odporucam americkeho pitbulteriera,popr.este lepsie nejaky bandog(to je vlastne tiez bastard).Myslim,ze tvoj problem s utopenimy psami to vyriesi...Zase na druhu stranu-Mamu zozenies tazsie ako psa.. :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

dudo02 napísal:Vrelo odporucam americkeho pitbulteriera,popr.este lepsie nejaky bandog(to je vlastne tiez bastard).Myslim,ze tvoj problem s utopenimy psami to vyriesi...Zase na druhu stranu-Mamu zozenies tazsie ako psa.. :?
jj nech skusi ptibula utopit :D alebo rovno bernardina :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

dudo02 napísal:Vrelo odporucam americkeho pitbulteriera,popr.este lepsie nejaky bandog(
takeho gora je ťažke zastreliť, nie ešte utopiť
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

To je logika. Miesto toho, aby sa psi vychovavali a aby sa im od mala vstepovala disciplina, tak ich topia. Niet divu, ze ked nemaju vychovu, tak su blbi.

Aky pan, taky pes. :roll:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mastros nic proti tvojej mame ale keby mi utopila psa tak ju pritopim v polievke ktoru mi prave navaria a tej sliepke ktoru nahanal by som vykrutil krk ...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Kokso, pôvodne som sem chcela napísať že máme doma 15-ročného jazvečíka Filipa, predtým sme mali tiež jazvečíka ale po dvoch rokoch nám zomrel (zjedol kôstku z broskyne a týždeň po operácii zahynul) ...

...... ale keď som si prečítala príspevok od tuto chlapca ktorého mama topí psov, prišlo mi zle. Bohatstvo ľudia, spamätajte sa. A ak sa vyhováraš že ty nie si tvoja mater a aj tak si schopný napísať takýto príspevok "akoby sa ani nechumelilo" tak si rovnako sprostý ako tvoja mama.

Sorry ale nedalo mi to. :evil:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Shark: Presne som mal chut to spravit.
LLucia: Tak prepac, ze sa najprv vyrevem a potom napisem, co sa robi. A to, ze ja nie som moja mater nie je vyhovorka, ale holy fakt. Ja by om v zivote nieco zaujimave, napomocne a hrave ako pes v zivote neutopil, nezastrelil ani nic podobne.
kinjeril: V zivote som vychcanejsieho, prefikanejsieho a inteligentnejsieho psa nevidel. Aky pan, taky pes.
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

nemam,ale chcela by som :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mastros napísal:Shark: Presne som mal chut to spravit.
Tak preco to nespravis ... mozno nemusis topit matku ale na Hodnotu trucu by som vlastnorucne zabil sliepku a drbol jej ju na postel ... zo slovami to ze za psa ... ak sa to bude opakovat garantujem ti ze namiesto Sliepok budes mat z nich iba potrhane Koncatiny na dvore a hlavy na posteli ...
Vyber si
Psychicky natlak ... najlepsia zbran ;)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Zakerak.
Lepsie je mesiac s nou neprehovorit. Max. najdolezitejsie veci typu:
- Co mam kupit?
- Co chces?
- Takto?
- Co?
- !

Ale to je uz OT.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Neprehovorit? To ma byt trest? Skor naopak. Osobne by som spravil presne to co napisal shark a este jej do oci povedal ze asi nieje normalna ked sa dokaze takto spravat (trocha farebnejsie asi v tej chvily).
Napísať odpoveď