Vsetko o sirmisoturbo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Aj Orange to uz ma chod si tooverit, reklamovat telefon moze iba osoba ktora ho od splocnosti Orange prevzala.
Shark NX ty si asi madar?Nechapes ked mas na nieco zaruku 2 roky znamena to ziadne peniaze vyhodene navyse za nejake posielanie niekam? Proste vezmem papier skocim do T-M a dam reklamovat, pockam 2 tyzdne a fon je s5 funkcny.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Juicy tie telefony som reklamoval necely mesiac dozadu ...z 9500 v Orange-i mi povedali o tom poplatku a cakaciej lehote 3 Tyzdne ... Tak som sa na to vysral a siel priamo do CMS ... ako som uz hovoril nemali namietky ... a som 2. Uzivatel Resp. Majitel
A zvysne boli T-Mobile
Tam tiez hubovali ale Porozpraval som sa z Veducim predajne a zobral mi to ...
A neviem ... je to nejake divne lebo pred tyzdnom Znamy reklamoval K800 na Vadne podsvietenie pritom ju Kupil Komplet v Bazare aj zo zarucakom atd ... a Zobrali mu to bez namietok

A madar niesom ... iba Poliak ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

juicy51 napísal:Aj Orange to uz ma chod si tooverit, reklamovat telefon moze iba osoba ktora ho od splocnosti Orange prevzala.
ale to je jasne kedze mobil je predmetom zmluvy, ale myslim ze to je rovnako aj vtedy ak mobil kupis s prima kartou za plnu cenu...

a taktiez ma tieto reklamacie hnevaju este ked som mal T-Mobile tak som musel 2x reklamovat mobil samozrejme nie ja ale mama musela ist so mnou lebo podpisovala mi pausal a cakal som cca mesiac na opravu, resp. to bola druha reklamacia, pri tej prvej mi mobil neopravili ale dali novy a ze zalohu dat nerobia :smt097
asi zacnem ako Shark, serem im na operatorov, bo vsetko posielaju do blavy a trva to nekonecno, zajdem do servisu a mam to vybavene
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Shark NX napísal:Juicy tie telefony som reklamoval necely mesiac dozadu ...z 9500 v Orange-i mi povedali o tom poplatku a cakaciej lehote 3 Tyzdne ... Tak som sa na to vysral a siel priamo do CMS ... ako som uz hovoril nemali namietky ... a som 2. Uzivatel Resp. Majitel
A zvysne boli T-Mobile
Tam tiez hubovali ale Porozpraval som sa z Veducim predajne a zobral mi to ...
A neviem ... je to nejake divne lebo pred tyzdnom Znamy reklamoval K800 na Vadne podsvietenie pritom ju Kupil Komplet v Bazare aj zo zarucakom atd ... a Zobrali mu to bez namietok

A madar niesom ... iba Poliak ;)
ach jaj, ty si fakt, ze madar... cely cas tu tocim o tom, ze ked telefon bol zakupeny skor, ako 1. jula (pripadne augusta/Septembra), tak sa to na to nevstahuje
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak nekupuj telefony na Akcie za 1Sk ... uz vies co to obnasa ;)
A mam Pocit ze to je robene tak ze ked mas Kupeny akciovy telefon tak je viazany na Zakaznika ktory si ho Kupil ...
Ale ak Kupis "Neakciovy" Tzn v Plnej sume tak sa zaruka neviaze ...
Ale aj tak Smejo ziaden Autorizovany servis ti nebude pozerat na to Na koho je ten telefon pisany ... Im ide o to kedy skonci zaruka ;)
Jediny kto bere na to ohlad je operator
smejo
Addict
Addict

tak ja to zosumarizujem, ako to chapem ja:
pokial je telefon vybraty do 1. jula 2007 (alebo augusta/septembra - neviem, odkedy to je), tak si telefon moze reklamovat hocikto, ako u operatora, tak aj v autorizovanom servise

pokial je telefon vybraty od 1. jula (aug/sept), tak si ho moze reklamovat len 1. majitel, a to v pobocke, kde si ho vyzdvihol (t.j., v ziadnej inej pobocke, ani autorizovanom stredisku)
Juicy
King
King

smejo napísal:tak ja to zosumarizujem, ako to chapem ja:
pokial je telefon vybraty do 1. jula 2007 (alebo augusta/septembra - neviem, odkedy to je), tak si telefon moze reklamovat hocikto, ako u operatora, tak aj v autorizovanom servise

pokial je telefon vybraty od 1. jula (aug/sept), tak si ho moze reklamovat len 1. majitel, a to v pobocke, kde si ho vyzdvihol (t.j., v ziadnej inej pobocke, ani autorizovanom stredisku)
Uplne spravne a to je moj problem, ja som 3.majitel a sirmisoturbo 2. o to mi pri kupe nepovedal,zrejme mal rovnaky problem ked ho xel reklamovat a nedalo sa a nic ine mu nezostavalo iba ho predat.
Sheep
Addict
Addict

smejo napísal:tak ja to zosumarizujem, ako to chapem ja:

to nemyslis vazne??? :lol:

btw: mobil od smeja co som od neho skoro pred rokom kupil sa tiez pokazil a co teraz? no nic :)

a stale si nepovedal co je tomu mobilu ze ho chces reklamovat :?
Juicy
King
King

Sheep napísal:to nemyslis vazne??? :lol:

btw: mobil od smeja co som od neho skoro pred rokom kupil sa tiez pokazil a co teraz? no nic :)

a stale si nepovaedal co je tomu mobilo ze ho chces reklamovat :?
Poriadne si precitaj smejov post, ked mas rocny mobil tak ho reklamovat mozes ine to je s novymi fonmi.
Na fone nesli registre a hapruje BT
Sheep
Addict
Addict

juicy51 napísal:Poriadne si precitaj smejov post, ked mas rocny mobil tak ho reklamovat mozes ine to je s novymi fonmi.
Na fone nesli registre a hapruje BT
no ale sa cudujem ze s novymi, navyse tvoj mobil ma tak maximalne softwarovy problem zisti si otom daco a bez prepisat firmware...
smejo
Addict
Addict

ach jaj, teraz som tu za podvodnika :D
a ano, tak, ako som napisal vyssie, takto som to pochopil a myslim, ze to tak aj plati
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Master Reset si skusal??
Sheep
Addict
Addict

smejo napísal:ach jaj, teraz som tu za podvodnika :D
a ano, tak, ako som napisal vyssie, takto som to pochopil a myslim, ze to tak aj plati
to ze si podvodnik som nepovedal, prave naopak ja vsetko co berem z netu alebo od ruky, proste si uvedomim ci tu vec chcem aj napriek riziku, par krat sa mi stalo ze vec z netu mi prestala funogvat ale nic sa nedeje, opravil som si ich bud svojpomocne alebo predal na suciastky... :wink:

takze ozaj sa v tom nevezies, ked si vybar sirmisoturbo-vi mobil tak to uz nie je tvoj problem co s nim dalej je :wink:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

presne ako to smejo napisal, brat bol minule reklamovat 6300 z Orangeu a musela tam ist s nim moja mama, ale inak vsetko sa rychlo vybavilo

imho za takyto "zlepsovak"(je ich o mnoho viac) mozeme podakovat Ficovlade :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pi*ov*** to je totalna, a nemas to NIKDE v zarucaku napisane, takze ja som zato ze sa pohadam a poslem ich do pi*e :D
taka fasovina totalna, prvy majitel, neviem k comu je to dobre...
//erytrocyt: 24 hodinový chládok za vulgarizmy.
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

Na tvojom mieste by som to zaniesol do autorizovaneho servisneho strediska aj napriek tomu, ze to bolo po avizovanom datume, kedy sa to uz "nesmie robit" ;) To je podla mna len ich vymysel aby predisli kupceniu tychto akciovich MT. A tiez nevidim problem cvaknut postu k smejovi a spat s tym, ze by ho zaniesol priamo on do T-mobilu. Hadam uz tych 5min nikoho nezabije a vsetci by boli stastni. Nerozumiem co tu riesite.. nazval by som to len "neochotou" zainteresovanich osob.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale vies juicy nevyhodi ani 100Sk ... :roll:
On tu racej bude nadavat na sirmisoturba a hovorit ako to nejde ako keby nasiel jednoduchy sposob ako to ide ... 100X mu tu opakujem ze v Autorizovanom servise nepozeraju na Majitela tam im ide o Platny zarucny list ...
smejo
Addict
Addict

iceCream napísal:Na tvojom mieste by som to zaniesol do autorizovaneho servisneho strediska aj napriek tomu, ze to bolo po avizovanom datume, kedy sa to uz "nesmie robit" ;) To je podla mna len ich vymysel aby predisli kupceniu tychto akciovich MT. A tiez nevidim problem cvaknut postu k smejovi a spat s tym, ze by ho zaniesol priamo on do T-mobilu. Hadam uz tych 5min nikoho nezabije a vsetci by boli stastni. Nerozumiem co tu riesite.. nazval by som to len "neochotou" zainteresovanich osob.
-takyto navrh som uz dal
-sa mi zda, ze cosi o tomto orange ma vo svojich reklamacnych podmienkach
-shark - az mi je blbo, tolko sa opakovat, uz nebudem :D (vid par prispevkov vyssie)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

smejo: Teraz znamy reklamoval Asi mesiac stary K800 ... (vadne podsvietenie) a tiez v Autorizovanom servise Nenamietali ... pritom nieje majitelom telefonu ... Cize tak ...
Niekde tvrdia tak inde tak ... :wink:
Tiez som to pisal vyzsie ... :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

podla mna by bolo ferove nechat sa vyjadrit aj typka o ktorom je tato tema
Napísať odpoveď