hladam soft ktory by to zvladol pretoze za vykend som poslal do siete 170mb a pritom som posielal len nejaky text a na routery mi stale blika ledioda internet aj ked nic z netom nerobym(aj prave teraz ked pisem tuto temu Sad ).
thanks Wink
Mechaniku v Biose aj vo Windovse vydim a keed vlozim CD alebo DVD tak mi to proste nezobere ked dam dvojklik na mechaniku tak sa mi proste len vysunie a vyhodi tabulku s informaciou ze mam vlozit Disk
A co sa jedna firmware tak som to us skusal a nepomohlo mi to tak newiem.
Ked mas niaky napad tak napis mozno som nieco neskusil ale co som sa docital na Internetovich forach tak nic zatial nepomohlo.
Dik
Zaxman napísal:bolo by dobre keby viem ocom bude to forum alebo stranka co chistaš ak to bude o autach tak asi nebude dobre viznet ked to bude www.traktor.sk
RainbowSix napísal:chalani chem sa spitat dasa zohnat samostatna mriezka na ventylator ?
omg?
puccik napísal:Mne sa paci skor elektrika asi preto ze su na nom rozne efekti ale zase mam Spanielku teda klasicku a ta je lahka na udrzbu akurat si na nu namontujem este snimac
OT: Co je podla vas spisovne slúchadlá alebo sluchátka/slúchatká ? Podla mna rozhodne slúchadlá a nie, velmi casto pouzivane sluchátka/slúchatká, ktore su poriadne cechyzmi
Dedomil napísal:Niektorym ludom to roz***e pecienku viacej ako alkohol. Tiez ber na vedomie. Samozrejme nemusis byt ten stastlivec ktory ma taku pecienku ktorej vadi kofca, cola, pepsi a pod veci.