Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

ok, práve sedím za PC s pravou stranou tváre podliatou krvou a prečo? pre nič... idem si po meste, prechádzam uličkou, a zrazu dostanem ranu zo zadu, ďalšia a ďalšia... celkovo tri, chytím si nos a už vidím ako mi letí koleno, ktoré som nejak vykryl, obúvam si topánku, ktorú mi vyzulo, zrejme mi stúpil na nohu útočník, všetky rany som dostal odzadu, obzriem sa a nikto nikde ... nikoho som nevidel, mal som kapucňu na hlave, rovnako ako môj kamarát (pršalo a bola zima), kedže som včera aj oslavoval narodeniny, bolo niečo v krvi(len som sa dopočul, že to boli dve holé hlavy a dvaja normálne vyzerajúci týpci, zrejme len vyzerajúci) ,ked som sa pokúšal zastaviť krv, tak až vtedy som si uvedomil čo sa vlastne stalo. Neočakávam ľutovanie ved si môžem "za to sám", že som len išiel po ulici v nesprávny čas.

Prečo niekto útočí na niekoho úplne cudzieho, bezdôvodne, v presile a odzadu? Je to normálne? nie... je to úplne primitívne a úbohe, ved takéto veci nerobia ani zvieratá...

Ak si niekto pod dôvodom predstavuje mikinu s kapucňou a širšie nohavice, alebo piramídy na oblečení..., tak to nie je u mňa ani len z daleka dôvod....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

MicHo napísal:ved takéto veci nerobia ani zvieratá...
prave zvierata to robia ;)
nuz bol si zrejme v zlom case na zlom mieste. [ironia] ved mikina s kapucou je jasny znak antifasistu predsa.[/ironia] najprv je to mikina a casom to bude mozno nieco ine a satnik si ti zacne zuzovat.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

ani nie... budem nosiť čo sa mi páči... nikto mi nebude diktovať čo budem nosiť!!! škoda, že som nevidel kto to bol...
turtlak69
Guru
Guru

dost ti to diktuje spolocnost, v ktorej sa pohybujes... kazdopadne je to svinstvo, ze kvoli blbosti moze clovek prist do takeho konfliktu.
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

http://www.divadlomaska.sk/bow.htm

Precitajte si dole rozhovor s byvalym neonacistom a pochopite.
turtlak69
Guru
Guru

Koľko je v Bratislave neonacistov?

Už, našťastie, oveľa menej ako v minulosti. Kedysi ich tu bolo asi tisíc, dnes ich je odhadujem asi 70 stopercentných a ďalších sto, ktorí sú vlastne príveskami.
si snad robi srandu? v roku 2005? omg... podla toho typka je teda v BA 170 NS. kiez by to tak bolo :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

lol ved to je nejaky kkt z "protiextremistickeho" alebo.. kazdopadne kkt :D

inak to tu uz bolo..
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

vies co Aryan Angel, dam ti jednu jedinu otazku, mozno uplne od temy, ktora aj tak nic nevyriesi, lebo si stale budes hovorit to svoje. takze, Je podla teba SPRAVNE, ak niekto iba z rozmaru dobije niekoho len kvoli jeho inej farbe alebo kvoli srande, ako bolo spomenute v tom clanku? Staci jednoducha odpoved ANO alebo NIE (nic viac). Je to otazka aj pre ostatnych cisto bielych zastancov. Taki ludia, akych opisal ten exNazi, by mali mat nejake skutocne problemy, aby sa nezaoberali len tym koho ubit. Lutujem ich rodicov a ich este viac. Je to smutne :(
turtlak69
Guru
Guru

Aryan Angel napísal:lol ved to je nejaky kkt z "protiextremistickeho" alebo.. kazdopadne kkt :D

inak to tu uz bolo..
nemozes ale povedat, ze sa nikdy nestalo, ze nejaky taky typek zmenil postoj, uvedomil si, ze robi blbosti a zmenil sa. preco by to vlastne mal byt niekto z "protiextremistickeho" ( :lol: ) ?
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

joj :) ja len milujem ked mi vzdy ked idem von mamka povie ze vyzeram jak fasista... na lavej ruke nasivka Oi!, na limci odznak SHARP... milionkrat som jej to vysvetloval :D ale aj tak vzdy vyzeram ako fasista :D
turtlak69
Guru
Guru

sharp odznaky sa daju u nas zohnat? odkedy? teda aspon ja osobne som v obchodoch nic take zatial nevidel...
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

no, ja som ho kupil na Punk Islande... ale myslim ze na www.hiraxrecords.sk by mohol mat sharp odznak...
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

aj medzi nimi sa najdu normalni ludia...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:lol ved to je nejaky kkt z "protiextremistickeho" alebo.. kazdopadne kkt :D

inak to tu uz bolo..
Zas tie tvoje "argumenty" :lol: :lol: daj ešte nejakyyy nech si tie tvoje nezmysli začnem zapisovat do denníka "Velká Pravda Aryjského Borca" ...

Ked je niekto kto je proti fasizmu alebo sa vzdal fasizmu (lebo pochopil ze to je blbost ) kkt tak ty musis byt potom pi*a na hermafroditovi... sorry ale inač to nevidím... si ty vobec človek ?
turtlak69
Guru
Guru

LordHaart napísal:no, ja som ho kupil na Punk Islande... ale myslim ze na www.hiraxrecords.sk by mohol mat sharp odznak...
thx za info. nechcem si ten odznak kupovat, len ma to tak zaujalo :) doteraz som na nikom ani SHARP odznak nikdy nevidel :D ani v obchode. a na punk islande som tiez nebol. no to uz je OT. let's stop it! :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

vzdal sa fasizmu :lol:

z toho rozhovoru to vyzera ze ani nevedel co fasizmus je (rovnako ako ty) a pre upresnenie, ak je to skutocna osoba, kkt to je potom aj predtym ako sa "vzdal" :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja chodim neutralne takze provokovat by som nemal aj ked som uz bol nuteny utekat inak by bolo po mne... :?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nj my sme tiez minule radsej zdrhli ako keby sme mali trcat s nimi v jednom podniku...
turtlak69
Guru
Guru

Aryan Angel napísal:kkt to je potom aj predtym ako sa "vzdal" :D
uved nejake dovody preco si to myslis, nech sa diskusia pohne dalej :roll:
Napísať odpoveď