a zakazuje mu niekto vyjadrit sa?SchYzo napísal:podla mna by bolo ferove nechat sa vyjadrit aj typka o ktorom je tato tema
Vsetko o sirmisoturbo
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mno sirmisoturbo mal moznost a mozno sa k tomu vyjadrit nece.
Shark NX:// nejde o to nevyhodit ani 100SK ale ak to niekomu das ako darcek ze ej to fungel new a sa to poazi po 2 dnoch tak je to trosku trapne a som z 70 km vzdialeneho mesta tak si zisti kolko stoji cesta 4x
So smejom sme sa uz nejak dohodli tak to necham plavat
Shark NX:// nejde o to nevyhodit ani 100SK ale ak to niekomu das ako darcek ze ej to fungel new a sa to poazi po 2 dnoch tak je to trosku trapne a som z 70 km vzdialeneho mesta tak si zisti kolko stoji cesta 4x
So smejom sme sa uz nejak dohodli tak to necham plavat
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
necital som vsetky prispevky... ale pokial viem zaruka plati na vyrobok a nezalezi predsa na to kto ho pouziva... a ak je zo zakona 2 roky a neboli porusene zarucne podmienky (zasahovanie do soft/hardwareu, neutopil si ho...) tak ti musia vziat reklamaciu...
ak nie obrat sa na SOI...
brat mal problem s telefonom v orangey... jednoducho mu povedali ze to je sposobene vlhkostou (pritom ho neutopil) a ze mu zaruku neuznaju... napisal mail na SOI a s vytlacenou odpovedou siel naspat do Orangeu
a zalezi aj od serioznosti firmy... ja som nepocul zatial o preoblemoch s reklamaciami v T-Mobile... skor v Orangey....
Inak ja som mal raz siemens z Nay a odisiel mi reproduktor. Vraj boli zoxidovane kontakty (pravdepodobne vlhkostou) ale vlhkost je predsa vsade aj ked ho nosite vo vrecku... A za nejake 4 dno som ho mal opraveny...
V kazdom rpipade skus napisat na SOI oni ti urcite poradia...
ak nie obrat sa na SOI...
brat mal problem s telefonom v orangey... jednoducho mu povedali ze to je sposobene vlhkostou (pritom ho neutopil) a ze mu zaruku neuznaju... napisal mail na SOI a s vytlacenou odpovedou siel naspat do Orangeu
a zalezi aj od serioznosti firmy... ja som nepocul zatial o preoblemoch s reklamaciami v T-Mobile... skor v Orangey....
Inak ja som mal raz siemens z Nay a odisiel mi reproduktor. Vraj boli zoxidovane kontakty (pravdepodobne vlhkostou) ale vlhkost je predsa vsade aj ked ho nosite vo vrecku... A za nejake 4 dno som ho mal opraveny...
V kazdom rpipade skus napisat na SOI oni ti urcite poradia...
kur*a ja som snim nemal problem, ved som ti uz neraz pisal ze bluetooth isiel ako mal a neprijate hovory tak isto! co ti mam vratit peniaze? ked mne to islo ako malo? co ja som zly obchodnik? proste som potreboval spat love tak som ho predal a ne preto zeby mal nejaku vadu. a to s tou zarukou, to iste mohlo byt umna keby som ho chcel reklamkovat a nevedel by som, taktie som nevedel ze to moze reklamovat len prvy majitel, inak by som to napisal pri predaji!juicy51 napísal:Uplne spravne a to je moj problem, ja som 3.majitel a sirmisoturbo 2. o to mi pri kupe nepovedal,zrejme mal rovnaky problem ked ho xel reklamovat a nedalo sa a nic ine mu nezostavalo iba ho predat.
a taktiez som pisal, ze by ho nejako dostal ku smejovi a ze ja ho poprosim aby stym s fotrom isiel do t-mobile, no odpoved od smeja sa mi dockala taka, ze on mi svoje problemy na hlavu nevesa ... myslim, ze to tak bolo, kedsom napisal nieco inac, prepac smejo.smejo napísal:-takyto navrh som uz dal
-sa mi zda, ze cosi o tomto orange ma vo svojich reklamacnych podmienkach
-shark - az mi je blbo, tolko sa opakovat, uz nebudem(vid par prispevkov vyssie)