Dievca, ktore lubim
Dievca, ktore lubim
Uz dlhsiu dobu chodim von s jednou babou skvele si rozumieme vieme sa opret jeden o druheho a taak....bozkavame sa drzime za ruku a ja ju velmi lubim lenze ona ma asi nelubi a ja by som cel aj nieco viac.....a ked som sa jej spytal ci chce somnou chodit, tak povedala ze zatial nie a ja neviem co mam robit. Necem pokazit kamaradstvo ktore je velmi dobre vybudovane...
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dievca ktore lubim
Tak ak nechceš pokaziť kamarátstvo, tak ser na to chodenie a buď s ňou len The Best kamošbubo12342 napísal:Uz dlhsiu dobu chodim von s jednou babou skvele si rozumieme vieme sa opret jeden o druheho a taak....bozkavame sa drzime za ruku a ja ju velmi lubim lenze ona ma asi nelubi a ja by som cel aj nieco viac.....a ked som sa jej spytal ci chce somnou chodit, tak povedala ze zatial nie a ja neviem co mam robit. Necem pokazit kamaradstvo ktore je velmi dobre vybudovane...
kamaratstvo s bozkavanim uz nieje kamaratstvo...teda pokial je to take samozrejme, ako to z tvojho postu vyznieva...
a ty ked chces nieco viac....co viac chces?...sex?...alebo len take oficialne "ano"?...
kazdopadne mas 2 moznosti...bud nebudes riesit a budete pokracovat ako doteraz...alebo sa budes pokusat o nieco "viac"
a ty ked chces nieco viac....co viac chces?...sex?...alebo len take oficialne "ano"?...
kazdopadne mas 2 moznosti...bud nebudes riesit a budete pokracovat ako doteraz...alebo sa budes pokusat o nieco "viac"
bozkavanie ako bozkavanie ? alebo si len date pusu na licko maximalne na pery ? ci normalne pridete sa stretnete a strcis jej jazyk do hrdla ? ak posledna moznost tak to by som uz vemi nebral ako kamaratstvo nech si to potom ta caja radsej ujasni co chce alebo si proste len uzi ked mas moznost mozno si casom uvedomi ze ta ma tiez rada alebo opak ...
-
midnight_man
Guru
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
presne toto by som napisal... co rozumies pod slovom bozk? a ake bozky to su...ob3l1x napísal:bozkavanie ako bozkavanie ? alebo si len date pusu na licko maximalne na pery ? ci normalne pridete sa stretnete a strcis jej jazyk do hrdla ? ak posledna moznost tak to by som uz vemi nebral ako kamaratstvo nech si to potom ta caja radsej ujasni co chce alebo si proste len uzi ked mas moznost mozno si casom uvedomi ze ta ma tiez rada alebo opak ...
inak ta stara otrepana auz aj trapna otazka... kolko mas vlastne rokov??
Re: Dievca ktore lubim
Budem priamy. Kamarátiek môžeš mať veľa, priateľku len jednu. Takže sa snaž vyhnúť stejto situácie.bubo12342 napísal:Uz dlhsiu dobu chodim von s jednou babou skvele si rozumieme vieme sa opret jeden o druheho a taak....bozkavame sa drzime za ruku a ja ju velmi lubim lenze ona ma asi nelubi a ja by som cel aj nieco viac.....a ked som sa jej spytal ci chce somnou chodit, tak povedala ze zatial nie a ja neviem co mam robit. Necem pokazit kamaradstvo ktore je velmi dobre vybudovane...
som rad ze si to aspon ty nemyslis ze si robim srandu mam taky problem a zacalo sa to ze sme sa stretli na rockshow a potom to vsetko zacalo asi mesiacAiden napísal:nevylucujem, ze si moze robit srandu, ale nemyslim si to....sam som daco podobne zazil...
este by ma zaujimalo bubo12342, ze ako sa to u vas zacalo?...resp. z akeho dovodu...