Zistenie typu Ramky v notebooku
Zistenie typu Ramky v notebooku
Zdravim, chcel by som si rozšíriť pamäť v notebooku Asus F5R AP198, ale neviem ako sa dopracujem k zisteniu ze aky typ, značku, rýchlosť, mám už nainstalovanu v notebooku. Chcel by som si totiž kúpiť rovnaku aka tam uz je aby neboli zbytocne komplikácie. Poprípade ak by bol niekto ochotný tak zistita aj do akej moznej velkosti sa da pamät v mojom notebooku rozsírit. Dakujem za rady a odpovede
Je tam 1GB DDR2 SODIMM PC667, znacka bude pravdepodobne taka aka sa tu nepredava, takze mozes kupit, co ti ponuknu, ale radsej daku z drahsich. Nech mas istotu, ze to aj pojde.
Pre istotu este otvor notebook dole, kde mas symbol pamate a uvidis, ci je ten slot volny.
Rozsiritelnost je podla ASUSu maximalne na 2GB.
Pre istotu este otvor notebook dole, kde mas symbol pamate a uvidis, ci je ten slot volny.
Rozsiritelnost je podla ASUSu maximalne na 2GB.
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
prosba
zdravim!
prosim mam tento notebook:
http://asus.katalog-notebookov.sk/notebook/asus-a6vm/
WinXP
chcem si dokupit este aspon 512MB RAM..
prosim nevedeli by ste mi povedat aku si mam kupit?
tam nizsie na stranke pisu toto:
...
Notebooky sú postavené na platforme procesorov Intel Pentium M s čipsetom Intel 915PM podporujúcim technológiu Centrino. Pre pamäť sú k dispozícii dva SO-DIMM sloty umožňujúce osadiť až 2GB DDR2 pamäte. V základnom prevedení je použitý jeden alebo dva 256MB moduly. Radič pamäte je dvojkanálový, čo pri osadení páru pamäťových modulov zdvojnásobuje priepustnosť pamäťovej zbernice.
...
Velka vdaka!
-alebo co robit, aby som to zistila...
prosim mam tento notebook:
http://asus.katalog-notebookov.sk/notebook/asus-a6vm/
WinXP
chcem si dokupit este aspon 512MB RAM..
prosim nevedeli by ste mi povedat aku si mam kupit?
tam nizsie na stranke pisu toto:
...
Notebooky sú postavené na platforme procesorov Intel Pentium M s čipsetom Intel 915PM podporujúcim technológiu Centrino. Pre pamäť sú k dispozícii dva SO-DIMM sloty umožňujúce osadiť až 2GB DDR2 pamäte. V základnom prevedení je použitý jeden alebo dva 256MB moduly. Radič pamäte je dvojkanálový, čo pri osadení páru pamäťových modulov zdvojnásobuje priepustnosť pamäťovej zbernice.
...
Velka vdaka!
-alebo co robit, aby som to zistila...
-
7kacenka25
Novice
DDR2 SODIMM
Zdravim, ja by som chcela nakolko som trosku novice v tychto zalezitostiach vediet co znamena SODIMM.Ja mam ACER ASPIRE 5720Z a ramku DDR2 .. myslite, ze ked si kupitm tu DDRAM2 SODIMM spapá to notebook?...POtrebujem este 1govu a mam 1govu .. avsak tym program CPU-Z som si asi vsimla ze mam len 2 sloty.V jednom je 1gigova a uz mam len jeden volny.Myslela som si, ze su 4
Dakujem vopred
Dakujem vopred