Umlčanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Umlčanie

Príspevok od používateľa master23 »

no neviem ci to poznate, ale na vacsine skolach(strednych, ZS) su zosietovane PC, tak ucitel je vzdy za tym halvnym :oops: , no neviem jak sa to povie, a ked vyrusujeme alebo piseme pisomku, tak vzdi hodi na kazdy PC, ciernu obrazovku, vola sa to black screen : Umlčanie, neviete jako by sa to dalo vypnut :?: dik
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Odpojis sietovy kabel
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mne sa zdá že je to nejaký program ktorý to vytvára.. a ak nemáte bloknuté aj vypínanie procesov tak zisti ktorý je to a stlač CTRL+ALT+DEL a vypni ten proces :) unás to bolo ako student.exe ..vypol som to a nemohol mi nič :) a teraz po novom som si zistil učiteľské heslo a robím si tam čo sa mi zachce :) Samozrejme kým mi nato nepríde niekto :D
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Soviet napísal:mne sa zdá že je to nejaký program ktorý to vytvára.. a ak nemáte bloknuté aj vypínanie procesov tak zisti ktorý je to a stlač CTRL+ALT+DEL a vypni ten proces :) unás to bolo ako student.exe ..vypol som to a nemohol mi nič :) a teraz po novom som si zistil učiteľské heslo a robím si tam čo sa mi zachce :) Samozrejme kým mi nato nepríde niekto :D
ked dam ctrl+alt+del, tak to zobrazi, celu tu tabulku procesov, a je tam blackscreen.exe, to je na 100percent ono, ale nejde tam ani kliknut, je to potom zamrznute
// aj nad tym kablom som rozmyslal, ale to zas nas ucitel, coby mi viviedol :D
Napísať odpoveď