kedze sa tato hra rozobera v teme HL2:E2, ale svojou zaujimavostou sa jedna o originalny kusok, nebude odveci ked si sem svoje poznatky ci postrehy, pripadne tipy budeme pisat do oddelenej temy
a hned aj poziadam o tip, pripadne radu - v advanced test chamber 18 (bonus) sa dostanem max po plosinu s dvoma bodkami a dalej si ani neskrtnem. Presiel to uz niekto, kto by mi vedel dat tip ako sa dostat aspon po plosinu s tromi bodkami? Budem vdacny
No hej, skvela hra S tou plosinou to je este ok, v protilahlom rohu je taky vycnelok, sprav portal tesne pri nom, zoskoc dolu na jednotku, urob portal v stene a v pohode prejdi, potom spravis portal nad dalsou plosinou a prejdi
Ja som sa zasekol az dalej...
//tak vsetky advanced levely mam uz prejdene
romerot napísal:Ja nevem v 18-tke zobrat tu kocku na konci?
Ten "trik" si uz parkrat pouzil, zamysli sa V tych vyssich leveloch sa uz pouzivaju iba uz naucene sposoby riesenia, je tam malo noveho, len to treba spravne skombinovat.
s tou osemnastkou som si ani ja nevedel najprv dat rady .. napoviem ti - zameraj sa na plosinu spoza ktorej si dosiel do tej velkej miestnosti .. akurat ze vsetko to vyzaduje rychlejsie konanie
KoCi napísal:s tou osemnastkou som si ani ja nevedel najprv dat rady .. napoviem ti - zameraj sa na plosinu spoza ktorej si dosiel do tej velkej miestnosti .. akurat ze vsetko to vyzaduje rychlejsie konanie
Advanced 18 si uz presiel? Oproti tym advanced su vsetky az smiesne lahke, teda az na 19ku
advanced 18 som este nepresiel veru, hral som to vcera v noci a tento den som k tomu nemal ani cas sa dostat.. uvidim ci po znovuspusteni ma napadne nieco nove, ale velke sance tomu nedavam.. uz to mam tak okukane tam, ze zacinam pochybovat o tom, ci tam nezabudli dat nejaky priestor pre vytvorenie portalov .. a sice este ma cosi napadlo ale to si necham na inokedy, teraz sa idem prespat dobru noc
no teda super hra...velmi som sa nanej zasmial a nakonci na pesnicke najviac super prepracovana hra dal by som jej 9.9/10 ...asi jedna z najlepsich co som hral
waldo no super tak aspon viem ze to nie je uplne impossible.. ja sa tak este dostanem na tu plosinu medzi III a IV, ale stale som dost nizko a ani odrazit sa nemam od coho aby som sa vysvihol na III.. nejaky tip na co sa mam zamerat? )
KoCi napísal:waldo no super tak aspon viem ze to nie je uplne impossible.. ja sa tak este dostanem na tu plosinu medzi III a IV, ale stale som dost nizko a ani odrazit sa nemam od coho aby som sa vysvihol na III.. nejaky tip na co sa mam zamerat? )
Tak tam chod k okraju plosiny a pozri sa hore, najdes miesto, kde sa da spravit portal.
este drobne ulahcenie, ak by sa ti nepodarilo najst to miesto: na trojku sa neda dostat...
//romerot: WOW, kvalitka Ja som mal sem tam take tahy, ale prejst cely level tymto tempom by som asi nedokazal
tento je tiez dobry, musel som to pustit asi 5x, aby som pochopil, co vlastne spravil
KoCi napísal:waldo no super tak aspon viem ze to nie je uplne impossible.. ja sa tak este dostanem na tu plosinu medzi III a IV, ale stale som dost nizko a ani odrazit sa nemam od coho aby som sa vysvihol na III.. nejaky tip na co sa mam zamerat? )
No neviem ci presne myslime to iste miesto. Ja na tu plosinu s oznacenim 3 [3 bodky] ani neskacem. Spravil som to tak ze na tej plosine co je pod tou s 3 bodkami sa staci pozriet hore smerom k plosine oznacenej so 4 bodmi. Da sa tam na stene spravit portal len musis stat na okraji aby si tam videl. Ak to nie je to miesto kde si ty tak to prosim ta nejak popis aby som vedel
Waldo napísal:No neviem ci presne myslime to iste miesto. Ja na tu plosinu s oznacenim 3 [3 bodky] ani neskacem. Spravil som to tak ze na tej plosine co je pod tou s 3 bodkami sa staci pozriet hore smerom k plosine oznacenej so 4 bodmi. Da sa tam na stene spravit portal len musis stat na okraji aby si tam videl. Ak to nie je to miesto kde si ty tak to prosim ta nejak popis aby som vedel
Nemusel si to napisat tak priamo, teraz mu mozes pokazit dojem z hry