dalej som to už ani nečítal...Invader napísal:Preto sa Vas pytam. Je pre Vas dolezita uprimnost, povedat to co si myslite, alebo zachovat si tvar pred ostastnymi a povedat to co si mysli vacsina, aby ste nevizneli ako magori pred ostatnymi?
somarina.. vživote som nepovedl to čo si fakt nemyslím.. no priznám sa ked som bol mladí tak som nemal vlastný názor na veci .. som bol verná kopia jedného môjho priateľa ale priblyžne od sedemnásky som si povedl stop.. nie ja budem ja tomy a nikto iný.. od vtedy vždy to čo si myslím aj ked to je niekomu proti srsti a je mi jedno či si ludia o mne myslia.. záleží mi len a len na názore mojich priatľov... takže ked si dakto v skupine myslí že som kkt nech si to myslí mne je to jedno.. ale ked si myslí o mne že som kkt môj najlepší praiteľ vtedy sa nad tým zamyslím
a ešte nikdy som nemal rád výraz skupina alebo partia alebo parta.. to čo je? skupinkovanie zasraté... to nie.. jediné čo uznávam tak priatelia a kamaráti a známi (sice aj to je kategorizovanie ale je to o niečom inom),, a slová .. sem môžu len a len z našej party.. ty do našej party nepatríš.. pff čo je to za hovadina?
... no stačí.. ved kto to bude čítať