Doporučíte mi hru (RPG,Strategy,MMORPG) ?
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
...
no neviem teraz nejake RPG stahujem a potom ti napisem ked nezabudnem ....
holenda, citujem: tan kto povie, ze RPG klasika je Diablo, tak ten nevie co to znamena RPG... zakladom RPG je silny pribeh a ten v Diable... no comment...
Urcite si myslim,ze v tomto nemas pravdu. RPG nie je len o pribehu, potom by si nemohol RPGckom nazvat ani WoW, Lineage, ani skoro ziadne ine MMORPG. Jednoznace, ze v mnohych RPG je pribeh tahunom, ale nie je to tak u vsetkych. Skor by som povedal, ze RPGckom robi hru sulad tvorby postavy, jej vylepsovanie, mlatenie potvor, questy a tuzba byt tym najlepsim v celom hernom svete. Asi tak.
Urcite si myslim,ze v tomto nemas pravdu. RPG nie je len o pribehu, potom by si nemohol RPGckom nazvat ani WoW, Lineage, ani skoro ziadne ine MMORPG. Jednoznace, ze v mnohych RPG je pribeh tahunom, ale nie je to tak u vsetkych. Skor by som povedal, ze RPGckom robi hru sulad tvorby postavy, jej vylepsovanie, mlatenie potvor, questy a tuzba byt tym najlepsim v celom hernom svete. Asi tak.
-
holenda
Expert
Suhlasim, ze sulad tvorby postavy, jej vylepsovanie, mlatenie potvor, questy su hlavne znaky hier RPG. A Diablo spada pod zaner RPG, ale opakujm: dobre RPG musi mat silnu dejovu liniu, nieje to iba o pobehovani a mlateni... Mna vytocilo len to, ze niekto tam vyhlasil Diablo za klasicke RPG. (pozn. klasicky = vynikajúci, všeobecne uznávaný, slúžiaci ostatným ako vzor)
Potom to chapem, ze hovoris, ze MMORPGcka nie su dobre RPG?holenda napísal:Suhlasim, ze sulad tvorby postavy, jej vylepsovanie, mlatenie potvor, questy su hlavne znaky hier RPG. A Diablo spada pod zaner RPG, ale opakujm: dobre RPG musi mat silnu dejovu liniu, nieje to iba o pobehovani a mlateni... Mna vytocilo len to, ze niekto tam vyhlasil Diablo za klasicke RPG. (pozn. klasicky = vynikajúci, všeobecne uznávaný, slúžiaci ostatným ako vzor)
A Diablo je urcite klasicke RPG. Je vseobecne uznavany, i sluziaci ostanym RPG ako vzor [tzv. mlaticky
-
R1k1nko
Darca
caute kde najdem nieco take ze : porovnanie tychto hier ale nie jednym uzivatelom ( ako v sektore.sk kde typek co robi rezenciu da svoje + a - )
neviem sa rozhodnut co kupit a co hrat...
chapete co hladam nieco ako tabulku tychto online ( Guild wars , WOW , lineage .... ) hlavne nech je to online a nech sa dobre hra s kamosmi ( aby sme spolu levelovali ako '"clan " nie sam behat po lese a zabíjať svine... )
neviem sa rozhodnut co kupit a co hrat...
chapete co hladam nieco ako tabulku tychto online ( Guild wars , WOW , lineage .... ) hlavne nech je to online a nech sa dobre hra s kamosmi ( aby sme spolu levelovali ako '"clan " nie sam behat po lese a zabíjať svine... )
-
Mrk
Professional
je to free?? lebo som skoncil s wowom a tak mi to dost chyba a chcel by som nieco noveho skusit trochu na pobavenie lebo som momentalne chory doma...ak ano tak neviem preco ale ukaze mi iba niaku takuto stranku
edit: tak jak som zistil asi sa za to plati...snad najdem aj niaky free srv