PowerDVD + Window Blinds

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

PowerDVD + Window Blinds

Príspevok od používateľa Gangy »

Mam jeden problem s PowerDVD 7.3 v kombinacii window blinds. Mal som verziu (WB) 5.1 potom 5.5 a dnes som nahodil 6.0 ale problem sa prejavuje stale. Ide asi o to ze ked je spusteny window blinds a ja chcem v powerdvd prehrat nejake dvd, zvuk ide ale obraz zostane cierny, len na chvilu blikne napriklad ked sa prepnem do fullscreenu ale potom sa zas zacierni a vidno hovno. Skusal som vo window blinds nastavit per application tak aby to powedvd nechalo na pokoji ale ziadna zmena :cry:

Pomoze niekdo?

//Zabudol som spomenut ze ked je window blinds vypnuty tak vsetko ide normalne, takze je to na 100% tym...

//2 Skusal som nero showtime a ten mi prehra dvd normalne, cierny obraz je len pri fullscreene. Btw taky BSplayer prehra vsetko normalne :?

//na pár dní zaradené medzi dôležité. erytrocyt
Gangy
Darca
Darca

Neverim ze som s tymto problemom jediny, nepozorujem to len na jednom kompe, tak pls :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

no pochybujem že sa to nejak dá pomôcť...Buď sa tie programy nemajú radi alebo čo ..Používaj BS Player alebo otestuj WinDVD 7 a používaj tie :)
Gangy
Darca
Darca

Ok otestujem winDVD :?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Skús VLC, MediaPlayerClassic.
Marcos Corvin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

No ja som nemal presne tento problém ale s PowerDVD som mal ten, že mi na niektorých DVD-čkach sekal obraz a nevedel som si to vysvetliť. Mal som naištalovanú verziu 6. a práve preto to robilo. Teraz mám 5. a som spokojný. Skús si dať nižšiu verziu PowerDVD a malo by to ísť v pohode. Za skúšku nič nedáš.
Napísať odpoveď