rapidshare - download manager

Informácie o software, ankety...
poldo
Light Expert
Light Expert

rapidshare - download manager

Príspevok od používateľa poldo »

neviete mi niekto, prosim, dat link alebo nazov download managera na stahhovanie z rapidu? mam ho predplateny, ale nechce sa mi kazdu chvilu davat stahovat novy link...nieco aby som tam dal linky a sam by si to stiahol...diky
havrann
Expert
Expert

Príspevok od používateľa havrann »

ze by FlashGet
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

romerot
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa romerot »

Ked nemozem pouzivat FlashGet ani RapGet je este nieco ine? Ucet na Rapide mam !
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A to z akého dôvodu nemôžeš používať tieto dva programy???
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

H@wk napísal:RapGet http://www.rapget.com/
a ako to funguje??
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Internet Download Manager

Mne sa zatial osvedcil najviac a to som pouzival FlashGet, RapGet aj GetRight.
romerot
Star
Star

brm napísal:A to z akého dôvodu nemôžeš používať tieto dva programy???
Moj poskytovatel NETu mi blokuje tieto programy - (respektíve zablokuje mi cely net ked ich zacnem pouzivat :? )
brm
Darca
Darca

No ak Ti blokuje tieto dva programy (nechápem akým spôsobom zablokuje a prečo), tak určite bude blokovať aj všetky ostatné podobné programy.. ;)
romerot
Star
Star

Co ja mam informacie od nich - tak ze tie programy sa pripajaju cez viac serverov a tym zalogovavaju ich server ! To je ich odpoved! :? Mne sa to zda trocha cudne pouzival som ho par mesiacov a zacali to blokovat az teraz tak 2 mesiace dozadu.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

co im server bezi na N95ke?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

omg sak rapget by mal tahat normalne cez port 80 nie? a ako viac serverov? nech nie su smiesni... asi v tej oblasti kde si nie je zrovna konkurencia, ked si mozu dovolit taketo sprostosti vyvadzat
brm
Darca
Darca

jj.. aj mne sa tak zdá. Aj FlashGet sa dá nastaviť, aby ťahalo iba jeden súbor naraz a aby sa súbor ťahal iba jedným pripojením. To potom stačí Ti otvoriť 3 webstránky naraz a už Ti bloknú aj browser.. riadna haluška.
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Ja na sťahovanie z rapidu používam FlashGet a nemôžem sa nijako sťažovať, len keby sa mi sám notebook aj sám zapínal, tak by to bolo už úplne super. Sám mi vypne notebook, keď doťahá, alebo keď skončí čas na ktorý som ho nastavil, lebo môžem sťahovať od 00:00 do 07:00, inak mi to ide do 1 GB limitu, a to by som toho veľa nenaťahal.
romerot
Star
Star

KoCi napísal:omg sak rapget by mal tahat normalne cez port 80 nie? a ako viac serverov? nech nie su smiesni... asi v tej oblasti kde si nie je zrovna konkurencia, ked si mozu dovolit taketo sprostosti vyvadzat
PRESNE tam kde sa ja nachadzam su len oni a este jeden poskytovatel netu ... viac nic ine tak mozu robit co chcuuu :(

BRM: na to ze mam viac stranok otvorenych sa to nevztahuje to by uz bolo trocha prehnane ja nechapem ich politiku ako to maju spravene ale jednoducho FlashGet a RapGet nemozem pouzivat a uz blokli aj uTorrent :evil:
brm
Darca
Darca

Podľa mňa, keby si si správne nastavil FlashGet, tak by nemali ako na neho prísť. A vôbec nechápem, ako ho vlastne zablokovali. :roll: Podľa mňa to technicky nie je možné, môžu akurát zablokovať určitý port...

Použivaš na pripojenie proxy server?
romerot
Star
Star

No to sa mna uz pytas moc ... jednoducho ked ho pouzivam som do 2 hod. zablokovany a hotovo! mozem to mat nastavene hociako. A proxy nepouzivam.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

potrebujem poradit, mam account na rapidshare.com a a skusal som stahovat cez flashget, nastavil som login a heslo a islo mi normalne tahat...potom som nahadzal dalsie linky a ked na ne prisla rada tak ich to stiahlo hned ale mali vsetky velkost okolo 6 kB...neviem co s tym prihlaseny som a neviem ci este treba este nieco nadstavit, tak ak niekto viete v com to moze byt tak pliz poradte...nechcem zrovna nahadzovat linky pojednom :?
brm
Darca
Darca

Pri každom jednom RS súbore treba nastaviť login/heslo.. tj. keď Ti vybehne to okno, že čo máš kde sťahovať a kedy, tak tam zadaj login a heslo pre RS.. a daj tieto nastavenia uložiť ako defaultné, aby si ich nemusel stále vypisovať (to tlačítko by malo byť niekde na spodku)..

Pokiaľ toto je v poriadku, tak ešte ma napadá, či dané archívy už nie sú zmazané z RS.. to si over napr. cez browser alebo cez link checker na stránke RS.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

login a heslo mam nadstavene ako dafaultne takze s tym by problem nemal byt...a to ci ten link nahodou nieje zmazany si este overim to ma fakt nenapadlo, zatial dik
Napísať odpoveď