Portal
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hm no ,jednu mapu som nasiel ...(aj do portalu aj do Gmodu) http://garrysmod.org/downloads/?a=view&id=23137
ale po spusteni hry treba napisat do konzoly "map gm_rift2" , a v hre "sv_cheats 1" a "impulse 101"
ale po spusteni hry treba napisat do konzoly "map gm_rift2" , a v hre "sv_cheats 1" a "impulse 101"
No tak som si po prejdeni EP2 konecne nasiel cas aj na portal, zabralo mi to nieco okolo troch hodin a moje pocity su:
GENIALNE!!!
Tak dobre som sa uz naozaj dlho nezasmial, pri tom finalnom suboji som fakt lapal po dychu. Navyse samotny koncept hry je naozaj /to velke modre slovo v tomto prispevku/ a hratelnost skvela. Velmi ma potesili, aj tymi vsetkymi vtipkami ku koncu.
Valve - respect

//Zabudol som spomenut zaverecny song, a vlastne cele to prevedenie finalnych creditov - fantasticke
GENIALNE!!!
Tak dobre som sa uz naozaj dlho nezasmial, pri tom finalnom suboji som fakt lapal po dychu. Navyse samotny koncept hry je naozaj /to velke modre slovo v tomto prispevku/ a hratelnost skvela. Velmi ma potesili, aj tymi vsetkymi vtipkami ku koncu.
Valve - respect
//Zabudol som spomenut zaverecny song, a vlastne cele to prevedenie finalnych creditov - fantasticke
neviete co sa da robit tu? www.aperturescience.com
hehe skusam tam pisat vsetko mozne... zatial jedine co mi zobralo je "LOGIN" bez uvodzoviek..ale chce to meno a heslo... 
//// zobralo mi to meno LOOSER a heslo PORTAL
///a uz som posiel.. neviem co tam dat iba FORMAT to pozna ale napise ze disk je chraneny
///a ked napisem VALVE, da mi google
/LIB alebo HELP ukaze dake prikazy
//// zobralo mi to meno LOOSER a heslo PORTAL
///a uz som posiel.. neviem co tam dat iba FORMAT to pozna ale napise ze disk je chraneny
///a ked napisem VALVE, da mi google
/LIB alebo HELP ukaze dake prikazy