nemozem prepojit notebook s TV
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemozem prepojit notebook s TV
ked som mal vistu tak to slo na XP sa to pravdepodobne robi inac, chcem pozerat filmy na Tv a nie na malej 15" obrazovke.....
je na to nejaky soft?? na TV mi ukazuje signal ale su to len ciary cez obrazovku akoby to nieco rusilo
je na to nejaky soft?? na TV mi ukazuje signal ale su to len ciary cez obrazovku akoby to nieco rusilo
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aky soft by si chcel??? Je to predsa vecou ovladacov ku grafickej karte, takze ak mas novu verziu ovladacov, tak tam problem nevidim. Jednoducho kliknes na ploche pravim tlacitkom, zvolis vlanosti a tam by si mal mat moznosti, zalezi ci ide o nVidia alebo ATI. Prva moznost je rozsirenie plochy na dalsi monitor, ten monitor bude v tomto pripade televizor. Dalsia moznost je pouzitie televizora na vystup, co by mala byt samostatna moznost. Treba sa s tym pohrat..., ked som nieco take robil pred asi dvomi ci tromi rokmi, tak spustenie obrazu na TV bolo mozne az v pripade, ze som mal spojeny kabel s TV, zrejme tam bola kontrola spojenia s TV. Tie pasy by mohli byt sposobene este tym, ze mas nevhodnu (vysoku) frekvenciu pre vysielanie na monitor, pripadne velke rozlisenie.
Skus sa v ovladacoch pohrabat nastavit aby vystup bol PAL tento format je u nas na telkach farba a nie NTSCp4ra napísal:Ja mam obdobny problem. Ked pripojim prvy laptop (HP s ATi 9600 kartou), tak mi vsetko ide v pohode s drivermi z HP stranok.
Ale, ked chcem pripojit druhy laptop (ASUS s GF 7300 kartou), tak vzdy mam len ciernobiely obraz a netusim preco.
Vedel by niekto poradit?
-
Stenky
Professional
mne ide z NTB gForce Go8600GT v poriadku ale ked som prepajal desktopa ATI radeon 9800 Pro tak robilo ciary. pomohlo ked som vytiahol kabelovku z konektora anteny.... vsetko S-Video kablom
kablovku stale vypajam koli interferencii so zvukom na TV
inac spravne prepojenie je vecou ovladacov respektive mi staci stlacit funkcnu klavesu zmeny obrazovky (FN + F3 : laptop, externy/laptop, externy)
inac spravne prepojenie je vecou ovladacov respektive mi staci stlacit funkcnu klavesu zmeny obrazovky (FN + F3 : laptop, externy/laptop, externy)
Mne podoben ciary pri zastrcenj kablovke robi aj starucka geforce 2 takze to nie je len ati...Stenky napísal:mne ide z NTB gForce Go8600GT v poriadku ale ked som prepajal desktopa ATI radeon 9800 Pro tak robilo ciary. pomohlo ked som vytiahol kabelovku z konektora anteny.... vsetko S-Video kablom
Mozem spojit moj notebook s televizorom, aj ked nemam na notebooku vystup na TV?
ak hej, ako?
prosim poradte!
dakujeeem!
(uff,takto musim vsetko napalovat, aby som si to mohla pozriet...nerada cumim na tu PC obrazovku!)

//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 18:10 )
mam tento NB: ASUS A6VM
http://asus.katalog-notebookov.sk/notebook/asus-a6vm/
ale teraz kukam, ze by som to tam mala mat...
potom, keby som to tam mala, to mi bude stacit nej. obyc kabel, ci nej. speci????
ak hej, ako?
prosim poradte!
dakujeeem!
(uff,takto musim vsetko napalovat, aby som si to mohla pozriet...nerada cumim na tu PC obrazovku!)
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 18:10 )
mam tento NB: ASUS A6VM
http://asus.katalog-notebookov.sk/notebook/asus-a6vm/
ale teraz kukam, ze by som to tam mala mat...
potom, keby som to tam mala, to mi bude stacit nej. obyc kabel, ci nej. speci????