Fenomény dnešnej doby
Fenomény dnešnej doby
čo je podľa vás fenomén dnešnej doby? konkrétne mi ide o slovensko, niečo čo sa týka slovenska, každého z nás, každodenne sa s tým stretávame, môže to byť čokoľvek, ide mi čiste o vaše návrhy, pripomienky, budem rád za akýkoľvek príspevok... 
Re: fenomény dnešnej doby
EMO, reality show, superstar a dalsie televizne tovarne na peniaze, pripadne ine sprostosti...o technike radsej pomlcim pretoze to co sa na slovensku stane fenomenom tak inde si uz davno zvykli natothomik napísal:čo je podľa vás fenomén dnešnej doby? konkrétne mi ide o slovensko, niečo čo sa týka slovenska, každého z nás, každodenne sa s tým stretávame, môže to byť čokoľvek, ide mi čiste o vaše návrhy, pripomienky, budem rád za akýkoľvek príspevok...
Podla mna fenomenom dnesnej dobry je ludska hlupost. Bezhranicna hlupost. Aspon ja sa s nou kazdo-denne stretavam.
+fenomenom Sk je aj to neznesitelne tlacenice. Nastupujem do autobusu, ktory prisiel takmer prazdny. Na zastavke stoji max 20 ludi ale kazdy sa derie do predu. Stojim si ludne a stale schytam minimalne laktom do hlavy. Ludia si myslia ze ked tam budu skôr tak nieco vyhraju... Bol som na namesti Sv. Petra ked tam bolo okrem mna viac ako 60 000 ludi. Presiel som ho v case "dopravnej spicky" takmer cele a nikto do mna nedrgol.
+fenomenom Sk je aj to neznesitelne tlacenice. Nastupujem do autobusu, ktory prisiel takmer prazdny. Na zastavke stoji max 20 ludi ale kazdy sa derie do predu. Stojim si ludne a stale schytam minimalne laktom do hlavy. Ludia si myslia ze ked tam budu skôr tak nieco vyhraju... Bol som na namesti Sv. Petra ked tam bolo okrem mna viac ako 60 000 ludi. Presiel som ho v case "dopravnej spicky" takmer cele a nikto do mna nedrgol.
Rock , Metal má dlhoročnú tradíciu a v žiadnom prípade by som ho neporovnával dá sa povedať s " mladým " HH a rapom , pretože ten len teraz zažíva maximálny boom a každý je hip hoper a raper od narodenia a počúva to minimálne 10 rokov, je to jeho život ( a pod. nezmysly ) : P
nuž EMO sa tiež rozmáha medzi deťmi čo nemajú čo na robote , ale je to myslím ešte v medziach
nuž EMO sa tiež rozmáha medzi deťmi čo nemajú čo na robote , ale je to myslím ešte v medziach
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vidis sam si povedal je to len booom.ako to prislo,tak to aj odide.ostanu len ti ktorych to vazne chyta za srdce a ti myslim ze nikomu vadit nemozu,takze sa nema zmysel rozculovatschw33k napísal:Rock , Metal má dlhoročnú tradíciu a v žiadnom prípade by som ho neporovnával dá sa povedať s " mladým " HH a rapom , pretože ten len teraz zažíva maximálny boom a každý je hip hoper a raper od narodenia a počúva to minimálne 10 rokov, je to jeho život ( a pod. nezmysly ) : P
//podla mna je dnesnym fenomenom ze sa neinteligentnych,neschopnych nul stavaju televizne hviezdy.
-
jin
VIP
Za fenomén dnešnej doby môže byť považované čokoľvek, čo sa v tejto dobe vyskytuje, nakoľko je to vysoko individuálne kritérium. Ale z globálneho hľadiska, by sa za fenomény dnešnej doby dali považovať tieto veci: Internet, skleníkový efekt, atómová energia, nové, silne diferencované spoločenské prúdy a postoje verejnosti k nim a ich navzájom (EMO, HH, skins apod.). Za rozvíjajúci sa fenomén by som považoval globalizáciu. Ale realtívny je aj pojem "dnešok"...
kinjeril
Presne, všetcia v mojom okolí sú takí, stalo sa to fenoménom.... A preto ma napadá otázka kam idú tie peniaze čo mladí prechlastajú a prefajčia? Musí ich byť milióny (keď si tak rozpočítam že za jeden večer 400sk, 8x10 + júl august = 80 + 60 = 140 x 400 = 56 000 jeden ročne. To tak z hlavy.Ahá zabudla som cigarety....ach jaj...)
/ pardon, nula sa šmykla
Presne, všetcia v mojom okolí sú takí, stalo sa to fenoménom.... A preto ma napadá otázka kam idú tie peniaze čo mladí prechlastajú a prefajčia? Musí ich byť milióny (keď si tak rozpočítam že za jeden večer 400sk, 8x10 + júl august = 80 + 60 = 140 x 400 = 56 000 jeden ročne. To tak z hlavy.Ahá zabudla som cigarety....ach jaj...)
/ pardon, nula sa šmykla
-
uplink
VIP
priamo umerne rastuci debilizmus obyvatelstva so znizovanim zivotnej urovne vacsiny obyvatelov Slovenskej republiky.
[pre tych co nerozumeju: ludia sa snazia vy**** so vsetkym co sa len da, ale jediny s kym vy**** su oni sami, preto zijeme na Slovensku tak, ako zijeme. Priklad: [ne]platenie dani socke pri zivnostiach, okaslavanie dph-cky, ekonomicke podvody maleho, ci velkeho charakteru, okaslavanie druhych s ospravedlnenim: "Ved ostatni su aj tak horsi, tento moj maly podovd zanikne v tom mori podvodov" atd...a ak by mal niekto namietky, tak stat neni tych par papalasov, ktory su v parlamente, ale VY. VY tvorite Slovensku republiku a preto si za to mozete VY sami [a ja s Vami]]
[pre tych co nerozumeju: ludia sa snazia vy**** so vsetkym co sa len da, ale jediny s kym vy**** su oni sami, preto zijeme na Slovensku tak, ako zijeme. Priklad: [ne]platenie dani socke pri zivnostiach, okaslavanie dph-cky, ekonomicke podvody maleho, ci velkeho charakteru, okaslavanie druhych s ospravedlnenim: "Ved ostatni su aj tak horsi, tento moj maly podovd zanikne v tom mori podvodov" atd...a ak by mal niekto namietky, tak stat neni tych par papalasov, ktory su v parlamente, ale VY. VY tvorite Slovensku republiku a preto si za to mozete VY sami [a ja s Vami]]
Väčšia časť z tejto sumy ide štátu.. DPH + spotrebné dane z liehovín a tabaku..Alofok napísal:A preto ma napadá otázka kam idú tie peniaze čo mladí prechlastajú a prefajčia? Musí ich byť milióny (keď si tak rozpočítam že za jeden večer 400sk, 8x10 + júl august = 80 + 60 = 140 x 400 = 560 000 jeden ročne. To tak z hlavy.Ahá zabudla som cigarety....ach jaj...)
-
Mek
Addict
no, mal som tu cest narazit na tuto temu ked tu este nebola ziadna odpoved a napisal som, ze fenomenom dnesnej doby je internet, no ale potom som si vsimol, ze sa ma jednat len o SR tak som svoj prispevok zmazal
a este by som dodal, ze fenomenom su aj hlupi ludia, v poslednej dobe mam pocit, ze kto je hlupejsi (ale na druhej strane vychcanejsi), ten to dotiahne dalej ako poctivy clovek.
a este by som dodal, ze fenomenom su aj hlupi ludia, v poslednej dobe mam pocit, ze kto je hlupejsi (ale na druhej strane vychcanejsi), ten to dotiahne dalej ako poctivy clovek.