Anorexia a bulímia
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Anorexia a bulímia
Čaute, tak by ma zaujímalo, aký máte názor na túto chorobu a na ľudí, ktorí ňou trpia. Mňa tieto záležitosti dosť fascinujú a preto by som chcela vedieť, čo si o tom myslíte vy. Nielen o anorexii a bulímii, ale aj o stránkach, ktoré si títo ľudia vytvárajú, tzv. proana, kde sa navzájom podporujú a získavajú od seba "cenné rady"...
Dieta : prisnost dodrzovania rezimu, papat co nemusi chutit, vela vole.. blah blah..
Cvicenie : detto len velka neopustitelna laska k "nezdravemu hamham" vyzaduje aj fyzicku aktivitu - spalovanie. Takze fajn volba. Len ta lenivost... a:
Dva prsteky : uz len samotna nenavist k svojej postave iba prihrava tejto popularnej metode.
Takze bulimia a anorexia je v podstate zmes nezodpovedneho pristupu k svojmu zdraviu a nezbavitelnej tuzbe vyzerat ako Barbie. Sice neviem preco, ako chlapovi sa mi moc vychudnute zeny hnusia - ale chapem, ze tuzba dosiahnut spokojnost so "svojim" idealom moze byt pre zenu silnejsia ako cokolvek ostatne. Metod je asi viac, ani ma nezaujimaju, no kazdopadne je to cudne hobby.
Cvicenie : detto len velka neopustitelna laska k "nezdravemu hamham" vyzaduje aj fyzicku aktivitu - spalovanie. Takze fajn volba. Len ta lenivost... a:
Dva prsteky : uz len samotna nenavist k svojej postave iba prihrava tejto popularnej metode.
Takze bulimia a anorexia je v podstate zmes nezodpovedneho pristupu k svojmu zdraviu a nezbavitelnej tuzbe vyzerat ako Barbie. Sice neviem preco, ako chlapovi sa mi moc vychudnute zeny hnusia - ale chapem, ze tuzba dosiahnut spokojnost so "svojim" idealom moze byt pre zenu silnejsia ako cokolvek ostatne. Metod je asi viac, ani ma nezaujimaju, no kazdopadne je to cudne hobby.
-
Tomasko
Guru wannabe
Keby si chcela schudnut, najlepsie je cvicenie, resp. nejaky pohybfizz napísal:Njn, aj ja som jeden cas ficala na tom, ze som nejedla. Bolo to fajn, dost som schudla, lenze som zacala mat problemy, zatmievalo sa mi pred ocami, nedokazala som stat, priatel sa so mnou rozisiel, lebo som cokolvek odmietala jest a pit... Od tej chvile som si povedala, ze dam tomu pokoj a zacala som jest ako ostatni normalni ludia. Obcas ma chyti, zeby som mala schudnut, prestat jest, popripade ist vyvracat to co som jedla, ale vzdy sa zamyslim ci mi to stoji za to, ze nebudem vladat nic robit v skole, doma, nebudem moct chodit von... nestoji.
Myslim si, ze podporovat tieto veci z akejkolvek strany je chore, mam kamaratku, ktora ma vyrazne viac kil ale s jej osobnym sarmom, sebavedomim ma obrovske caro a nepoznam chalana, ktory by si o nej nemyslel, ze je pekna.
Aj sa tak obcas zamyslam, ci to tym babam za to stoji, ked kvoli tomu aby boli stihle stratili svoj spolocensky zivot, hadali sa s rodinou, jednoducho boli opustene.
Niektore baby fakt v dospievajucom veku vyzeraju ako trosky, tak psychika je niekedy zla
-
bolek
Guru
Nepochopíme. Ono ťažko, keď zo všetkých strán sa na vás valia strašne super modelky, herečky a iné celebrity a vy chlapi po nich slintátepHysIQ napísal: Kedy uz vy zeny pochopite ze take vychrtlice sa nam chlapom nepacia. Hodim psovi kost a prinesie mi celu anorekticku/bulimicku lebo popliest si ich nie je problem.
Mňa inak táto choroba strašne zaujíma aj všetko ohľadom nej. Keď som bola mladšia, tak som sa tiež pokúšala stále chudnúť, pričom som bola taká chudá, že som naozaj nemala z čoho. Keď si predstavím, koľko som vydržala cvičiť, obmedzovať sa v jedle, koľkokrát som mala po jedle výčitky svedomia a občas aj vracala, tak mi to teraz nepríde normálne.
Na druhej strane tie anorektičky čiastočne aj chápem. Oni to nepovažujú za chorobu, ale za životný štýl, za najrýchlejšiu cestu, ako byť štíhle, obdivované a ako pôsobiť dokonale. Viem, že teraz to pripadá, ako keby som sa ich zastávala, to zase nie, viem, že ide o vážnu chorobu.
Nemam preto pochopenie a absolutne ma natom nema co fascinovat, holky v osiali lepsieho zovnajsku sa dopracuju najdalej tak do hrobu a natom ozaj nic zajimave nevidim... 
a ako navod na chudnutie by mal byt sport, nie jest nizkotucny jogurt raz denne alebo nejest vobec nic...
bolek: ja nemyslim ze chlapi slintaju po modelkach a celebritach, staci mi ze idem po ulici a vidim Xkrat krajsie holky nez su nejake pipky v telke...
a ako navod na chudnutie by mal byt sport, nie jest nizkotucny jogurt raz denne alebo nejest vobec nic...
bolek: ja nemyslim ze chlapi slintaju po modelkach a celebritach, staci mi ze idem po ulici a vidim Xkrat krajsie holky nez su nejake pipky v telke...
-
Andi_Cibula
Addict
-
Martin44
Professional
nuz ako spomenuli pritomni co je na tom kur*a fascinujuce?moni19 napísal:mna to tiez strasne fascinuje...aj ked je to hrozne ako sa niektori ludia dokazu znicit,len aby dobre vyzerali...pro ana poznam a niektore rady su fakt na zamyslenie...
A myslim ze ked si tuto chorobu privedu tak vypadaju jak vychudnute pi*e a ne ako krasavice.
Este par rokov dozadu ked som bol na strednej sme mali jednu co to nikomu sice nepovedala ale mala anorexiu a vypadala jak hrable od mastale a ne ze pritazlivo ...fuj hnusna smetiskova kur*a z nej bola sama kost a koza.
no ved prave to je fascinujuce...ako sa z nich stanu take kostry...ked este pred nejakym casom vyzerali uplne normalneMartin44 napísal:nuz ako spomenuli pritomni co je na tom kur*a fascinujuce?
A myslim ze ked si tuto chorobu privedu tak vypadaju jak vychudnute pi*e a ne ako krasavice.
Este par rokov dozadu ked som bol na strednej sme mali jednu co to nikomu sice nepovedala ale mala anorexiu a vypadala jak hrable od mastale a ne ze pritazlivo ...fuj hnusna smetiskova kur*a z nej bola sama kost a koza.
Trba zenam vyvracat (ako som zaujimavo pouzil to slovo v tejto teme) famu o chudosti-krase, samozrejme nechceme po boku slona ale zena musi vyzerat ako zena nie ako droteny model z 3Ds MAX 7.
To ze obcas na nejaku modelku povieme ze je pekna je zapricinene tonami makeupu, osvetleniu a grafickym korekciam co znamena ze taka kraska neexistuje, a k jej postave? To je to posledne co sa mi na modelkach paci.
To ze obcas na nejaku modelku povieme ze je pekna je zapricinene tonami makeupu, osvetleniu a grafickym korekciam co znamena ze taka kraska neexistuje, a k jej postave? To je to posledne co sa mi na modelkach paci.
ale ved je to choroba ako kazda ina...to odsudzujes aj ostatnych chorych ludi?niekto za to nemoze,ani nevie,ako sa do toho dostal a uz je v bludnom kruhu...a mimochodom tyka sa to aj chalanov,lebo anorexiou netrpia len dievcataSheep napísal:ako hovoril Martin44 , co je natom zajimave, oni su podla mna odpad spolocnosti, nevedia co chcu a potom sa tvaria jak chudinky akoze je to maximalne ubohe a nezasluzi si to pozornost...![]()
mi povedzte preco je to pre vas fascinujuce???