mne osobne sa grafika paci, ale co sa tyka zbrani, pripada mi to ako UT99
UT 2007
-
uNreal_saTch^
Professional
UT 2007
hrali ste niekto demo Unreal Tournament 2k7? co nan hovorite?
az na jedinu vynimku a tou je linkgun, ten sa mi zda dost prepracovany oproti predchadzajucim. mno a najviac co tam chyba je Dodge Jump, ktory bol vynikajuci pre rychly pohyb v UT2k4... ale co uz no...snad si na to zvyknem a bude ma to bavit aspon tak ako UT 2k4...
Vcera som to dotahal a zahral som si aj s botmi aj cez net. Dojmy su zmiesane, kedze Unreal Engine strasne zatazuje vykon po zvyseni rozlisenia nahodil som si 800x600 a dal som si Medium detaily a slo to plynulo (asi tak 35FPS). Hratelnost je podobna ako v starom UT, teda rychla hra (mozno este rychlejsia) a mody taktiez. Proste stara dobra drticka, paci sa mi to 
tak som to UT3 vyskusal aj ja a spravil som nejake testy
hra dokaze pekne efektivne pracovat so vsetkymi 4 jadrami, akurat co je zaujimave je, ze 3.jadro je vzdy najviac vyuzivane, vsetky nastavenia na MAX v rozliseni 1280x1024, najskor som hral so zapnutymi vsetkymi 4 CPU. hra bezala naprosto plynulo
obrazok som si "pozical" od usera "Brano86"

potom som vypol 1 jadro, hra bezala subjektivne rovnako, akurat ze zatezenie tych 3 jadier skakalo okolo 90%
nechal som iba 2 jadra, hra ich pernamentne zatazovala na 100% a v rychlych pohyboch a otackach padalo na 40fps
iba 1 jadro, hra prakticky nesla viac ako 45fps a to windowsu este ostavali dalsie 3 jadra na systemove procesy
co z toho vyplyva?
jedno jadro je absolutne nedostacujuce na tuto hru, pokial ju nedokaze potiahnut core2solo na 3GHZ tak ju nepotiahne ziadny single Athlon 64
2 jadra su limitujuce, tzn. core2duo 3GHZ bude hru stale limitovat, o Athlone X2 uz ani nehovorim
Ako optimalne sa zdaju byt 3 jadra na 3GHZ alebo 4 jadra na 2,5GHZ, tam to uz limituje grafika alebo nieco ine
hra dokaze pekne efektivne pracovat so vsetkymi 4 jadrami, akurat co je zaujimave je, ze 3.jadro je vzdy najviac vyuzivane, vsetky nastavenia na MAX v rozliseni 1280x1024, najskor som hral so zapnutymi vsetkymi 4 CPU. hra bezala naprosto plynulo
obrazok som si "pozical" od usera "Brano86"

potom som vypol 1 jadro, hra bezala subjektivne rovnako, akurat ze zatezenie tych 3 jadier skakalo okolo 90%
nechal som iba 2 jadra, hra ich pernamentne zatazovala na 100% a v rychlych pohyboch a otackach padalo na 40fps
iba 1 jadro, hra prakticky nesla viac ako 45fps a to windowsu este ostavali dalsie 3 jadra na systemove procesy
co z toho vyplyva?
jedno jadro je absolutne nedostacujuce na tuto hru, pokial ju nedokaze potiahnut core2solo na 3GHZ tak ju nepotiahne ziadny single Athlon 64
2 jadra su limitujuce, tzn. core2duo 3GHZ bude hru stale limitovat, o Athlone X2 uz ani nehovorim
Ako optimalne sa zdaju byt 3 jadra na 3GHZ alebo 4 jadra na 2,5GHZ, tam to uz limituje grafika alebo nieco ine
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
uNreal_saTch^
Professional
je to zatial ibe demo...takze je to volne stiahnutelne...lenze servery su dost preplnene...
ja osobne hravam s kamosmi cez hamachi...lenze pri poziadavkach UT3 to chce riadnu masinu
mirrors for UT ]|[
hardware test for UT ]|[
pripajam test kde si mozte checknut ako ste na tom s vasim zelezom
ja osobne hravam s kamosmi cez hamachi...lenze pri poziadavkach UT3 to chce riadnu masinu
mirrors for UT ]|[
hardware test for UT ]|[
pripajam test kde si mozte checknut ako ste na tom s vasim zelezom
no stiahol som to a zahral po nete, dojmy su take zmiesane, je to take iste ako UT 2004, o nieco lepsia kvalita ale to iste ako stary UT, bolo tam par chyb (sak to aj bola beta) takze to nieje zle ani velmi dobre, priemer ale najviac sa mi pacila ta velka vec (nemam ponatie ako sa to vola) a s tym bola sranda ked som len killoval 
a co sa tyka narokov na HW tak som mal priemerne (nemeral som to) 30-40 FPS (mam C2D 6320 1,8GHz, x1950 PRO 256 MB, 2 GB 800 Mhz ram a rozlisko 1680x1050 (22" LCD), detaily neviem ako boli lebo som sa tam velmi nevyznal ale nejaky medium tam urcite bol lebo to nevyzeralo ako z roku 1800
:D
ale este asi zahram a pozrem sa na to:)
a co sa tyka narokov na HW tak som mal priemerne (nemeral som to) 30-40 FPS (mam C2D 6320 1,8GHz, x1950 PRO 256 MB, 2 GB 800 Mhz ram a rozlisko 1680x1050 (22" LCD), detaily neviem ako boli lebo som sa tam velmi nevyznal ale nejaky medium tam urcite bol lebo to nevyzeralo ako z roku 1800
ale este asi zahram a pozrem sa na to:)
Dalsi rychly SK/CZ mirror - http://www.recenzeher.eu/demo/unreal-tournament-3/
-
lekoklatik
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ked newies vysvetlit tak sa da urobit screen...SchYzo napísal:ludia pls poradte hra mi bezi vpohode na max detailoch ale nemozem vidiet dalej nez na par metrov lebo dalej je take akoby biela stena proste, resp nie cela biela ale taka stvrocekovana, dpc neviem ako to mam vysvetlit...proste ma niekto podobny problem?
asi problemy s texturami.. skusal si nejake ine ovladace ?