Prosim pomozte mi zo zostavou :) prosim nezamkinajte !

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
albert
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa albert »

warezman napísal:omg,riesite tu uplne debiliny!!!

ci je lepsie medium performance alebo ine looool...a to ze ti mechanika pokazila 6 cd / dvd == loool :D moja asuska pokazila ovela viac ;)

mas dve zostavy...jednu intel...druhu amd...zobrat to mozes z alzy...tie 200sk za poskladanie ta nezabiju za to mas zaruceny dobry servis a etc...

myslim ze okolo mechaniky tu nieje co riesit..mas nec alebo LG výber je na tebe.

dufam albert ze neprides s tym ci mas napr. kvalitny zdroj bo ma je***!!normalny clovek vyriesi napalovacku behom jednej otazky a neriesi to na dve strany tak ako aj procak!!

otazkou zostava ci ti ten pc tvoji rodicia kúpia pretoze myslim ze som ti tie ceny a robil zostavu nadarmo - bo odhadujem ze nemáš ani 15 alebo sa mýlim??

//hojko ma stym odhadom predbehol
Takze myslel som si ze hojko je super ale zistil som ze je nanic ! pretoze nie kazdy ma skusenosti s PC :( A to neznamena ze ma menej ako 15 rokov ak ches vediet mam 24 a :)

obratim sa na ine forum ked vam tu vadim a admin aj ja som s tebou skoncil !!
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

papa :smt006
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

OK, som rad, ze opat nemame pravdu a pravda je len na tvojej strane. Odchod na ine forum je tvoje slobodne rozhodnutie, ale bol by som rad, keby si sem potom uviedol odkaz, na ktore forum si sa obratil, aby som si mohol precitat nazor ludi aj z druheho fora. Tych 24 rokov si tusim omylom vynasobil dvomi, pozri sa na log z ICQ komunikacie s Tomaskom:
OLI, 9.10.2007 18:36:50:
akoze dufam ze chapes ze mam 13 rokov a moc nemozem od rodicov vyzadovat
albert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa albert »

:smt006 :smt006 PAPA

a keby niekto chcel moj acc tu ho mate:

//hojko: del
Zamknuté