Komplet zostava

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vsimol si si ze temy v sekcii Poradna pri kupe, nie su o tom co by si si kupil ty, ale o tom navrhnut co nejoptimalnejsiu (vo vacsine pripadov = najlepsi pomer cena/vykon) zostavu pre ludi co potrebuju poradit?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

P4ra okrem toho, ze si videl ako to ide u kamarata si neuviedol ziadny, ale skutocne ziadny argument, ktory by sa dal akceptovat a povazovat aspon za aky-taky argument, preco dat peniaze za Dominatora. To, ze pises ako to je u kamarata je pekne, ale ziadny fakt si neuviedol, preco by tieto pamate mali byt lepsie ako mnou spomenute A-Daty alebo Kingston. Stale tu splietas len o tom co by si si kupil ty, ako to slo u kamarata a ake stabilne to je, ale ziadne pre a proti voci mojim pamatiam tu nevidim, navyse sa bezhlavo snazis vyhybat mojim otazkam a ignorujes vsetky benchmarky, ktore som ti tu poslal. Je tazke si priznat, ze si s tymito RAMkami riadne prestrelil???
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hojko, vobec nie, prave naopak, ja si stale stojim za svojim stojim a kupil by som ich i napriek benchmarkom, ktore si ukazal. Zase raz hovorim, ze by som ich kupil na zaklade odskusaneho a videneho. Ved som povedal, ty stojis za A-Data, ja za Dominator. Tvoj nazor, resp. tvoje odporucanie, tamto je moje. Vec vyriesena podla mna.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

p4ra: Stale si neuviedol dovod preco kupit takmer 2x drahsie pamate, pricom 4GB RAMky aj tak nevyuzijes pri hrach. Tvrdis len to, ze by si ich kupil, ze si videl ako ten PC behal. Keby som ti postavil taku istu zostavu na Kingstonoch alebo A-Data, tak ten rozdiel vobec nespoznas a keby som ti povedal, ze je tam Domintaor, tak to zozeries aj s navijakom. Nemas argumenty a uz ma to s tebou nebavi, K-.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aby ste mali srdce na mieste. :)
We've shown today that Corsair's new Dominator TWIN2X2048-8888C4DF is the fastest memory product available. At the time of writing we've seen nothing that can compete with it. However, the increased bandwidth and tight latencies don't seem to give much back in terms of a performance boost. It's measurable, but not noticeable. - ano, vsimol som si

Probably the best aspect of this RAM is its cooling solution. It's better than anything else and has helped Corsair to produce its fastest ever memory modules. Couple them with the Dominator Airflow and module temperatures can be kept lower still. In fact, on its own, the Dominator Airflow serves as a useful product for just about anyone looking to cool and overclock any RAM (on its own it should cost around £15-£20).

Speaking of overclocking, when these PC2-8888 modules aren't running at their tested speeds, they overclock higher than we've ever seen.
Alebo:
As expected, Corsair's new Dominator TWIN2X2048-8888C4DF memory was the fastest of the three memory kits we tested here thanks to its combination of high-capacity, relatively low latencies, and high frequency. In SANDRA's memory bandwidth benchmark it put up the highest bandwidth numbers, and it similarly posted the highest scores in the PCMark05 and F.E.A.R. benchmarks as well.

We have to give credit where credit is due, and praise Corsair for delivering and innovative, high-performance product in the Dominator TWIN2X2048-8888C4DF memory kit. The R&D put in to develop DHX and the tweaked PCB seems to have paid off, as the Dominator TWIN2X2048-8888C4DF memory kit is the fastest currently available.
Ani mna to vazne nebavi sa s vami dalej natahovat. Kupujte si veselo A-Data a neviem co este. Testov som na to videl a cital aj ja nespocet. Googlite, hladajte. Ja, ked budem mat tolko penazi, kolko ten chalanisko planuje vrazit do PC, tak ich urcite tiez investujem do Dominatoriek.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

nic zaujimave :). 1111MHz nepotrebuje skoro nikto a to dnes neni vobec oslniva hodnota. chladenie sa odvija od napetia. to maju EE nizsie a bez zmeny napetia ich das s prehladom na 1066MHz
a hlavne tu hovoris o inych pametiach ako v citacii.
a tie texty su urcite minimalne rok stare :D popripade nejaka platena recenzia
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Nehovorime o potrebe, ja som hovoril o porovnani Dominatoriek a ostatnych RAMiek. Tie pamate su trosicku odlisne, ako som pisal ja, ale mne islo o podstatu, ako taku Dominator vs. ostatne RAMky. Aha, tak teraz bude problem, stary text, ci platena inzercia.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

no bude to problem, pretoze to ze pisu ze su najrychlejsie uz urcite davno neplati. rekord vo frekvencii a rychlosti pameti je uz niekde inde.
p4ra napísal:as the Dominator TWIN2X2048-8888C4DF memory kit is the fastest currently available.
a hento uz urcite niesu najrychlejsie ramky ktore sa daju kupit
a cele je to pravdepodobne vytrhnute z kontextu. ak je to z jedneho rovnako stareho clanku (ani nemusi byt, prosteje to stare) tak sa ani necudujem ze tie pamete boli ftedy to najrychlejsie dostupne a preto im hadzali aj navyssie cisla read a write...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

p4ra to co si postol je cisty reklamny tah, tie pamete su tak nadcenene ze to az pekne nieje, jedine co tvori ich cenu je nazov a obal, to je cele, ovela lacnejsie sa daju kupit dnes pamete s podobnymi parametrami a tym istym vykonom, zobud sa :wink: a to som si este nie isty ci maju dozivotnu zaruku ako napriklad pamete kingstom
Napísať odpoveď