Nokia 6230 - nejdu hry

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Nokia 6230 - nejdu hry

Príspevok od používateľa Pro.Dante3000 »

Ked cchem poslat spoluziakovi hocijaku hru (format .jar) cez bluetooth,on si ju ulozi ale ked ju chce nainstalovat tak mu napise nepodporovany format alebo nieco v tom zmysle. NEviete mi poradit ako by som to mohol napravit aby mu tie hry isli ?
freestyler_55
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freestyler_55 »

pokial viem tak na starsie nokie S40 sa neda poslat java hra cez bt (irda) ide to iba na novsich nokiach (s40v3)... lebo vsetky prijate subory dava do galerie medzi multimedia a preto ti vypisuje "nepodporovany format"... jedina moznost je kabel...alebo novy mobil :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

asi ho nechapes, problem je v tom ze ten mobil nevie instalovat subory .jar, musis to urobit cez nokia application installer :)
a hry sa nedaju posielat ani na s40 3rd
freestyler_55
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pershing..mozno neveris ale chapem co myslel :) ...a vobec ako mozes tvrdit ze ked poslem bez bt do nejakej nokie s40v3 java hru tak mi ju nenainstaluje? skusal si to? ja mam na 100% odskusane ze to funguje ( 3x na 6300 a raz na 6280 a tie partia do s40v3)... nepis co nemas overene :wink:
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

pershing napísal:asi ho nechapes, problem je v tom ze ten mobil nevie instalovat subory .jar, musis to urobit cez nokia application installer :)
a hry sa nedaju posielat ani na s40 3rd
odkedy sa suborom jar instaluje??? staci len tento subor nakopirovat , to iste robi aj pcsuite! Neinstaluje, kopiruje jar subory...
Instaluje akurat tak sis subory na smart mobily....
freestyler_55
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jar subor sa tiez "instaluje" (ale nie doslova... ze sa niekde rozbali a tak...) ale umiestni sa do specialnej zlozky a k nemu sa automaticky vytvoria dalsie 3 subory... vid screen (z nokie n70)

Obrázok
(oznaceny subor je uz nainstalovana jar aplikacia)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

freestyler_55 napísal:pershing..mozno neveris ale chapem co myslel :) ...a vobec ako mozes tvrdit ze ked poslem bez bt do nejakej nokie s40v3 java hru tak mi ju nenainstaluje? skusal si to? ja mam na 100% odskusane ze to funguje ( 3x na 6300 a raz na 6280 a tie partia do s40v3)... nepis co nemas overene :wink:
sak dobre ja viem ze sa na s40 3rd samo nainstaluje, ale on pisal ze mu to nejde nahodit na 6230..a ty si tam zacal s posielanim daco..:) ale neriesme...btw Schyl2o, neviem co riesis, vola sa to instalacia, pretoze tie hry ti telefon nespusti vo forme .jar ale musia sa najprv nainstalovat... :wink:
// a freestyler, pisal som ze hry sa NEDAJU POSIELAT, nie NAINSTALOVAT...
freestyler_55
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pershing tym posielanim som myslel to ze nejdu nainstalovat... :) ale neviem co ty myslis...ze sa nedaju posielat NA s40v3 alebo ZO s40v3...mne sa zda ze pises o tom ze sa neda z toho mobilu odoslat jar aplikacia...
Napísať odpoveď