Warcraft vs. Everquest2

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Warcraft vs. Everquest2

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Souboj fantasy videoher? - 10.10.2007
Na letošním Comic Conu v San Diegu se chlápci z videoherního kolosu Blizzard ruku v ruce s producenty z Legendary Pictures a Warner Bros. tvářili, že filmové verzi hyperúspěšné online hry World of Warcraft nic nestojí v cestě a v roce 2009 se dočkáme nákladného fantasy velkofilmu z magií obestřené planety Azeroth. To očividně naštvalo konkurenční Sony Online Entertainment. Ti provozují podobně laděný (i když zdaleka ne tak úspěšný) EverQuest a rozhodli se s ním vytáhnout do boje. Producentsky se projektu ujal Avi Arad (známý hlavně komiksovými adaptacemi jako Spider-Man, X-Men či Fantastická čtyřka), scénář dostal na starost Michael Gordon, který je podepsaný pod 300: Bitvou u Thermopyl. Uvidíme, který z fantasy světů, denně obývaných nejen bojovníky, čaroději, elfy, orky, trpaslíky a jinou havětí, ale především miliony platících hráčů, se dostane na filmová plátna dřív. A jestli vůbec se to některému z nich povede. Podobně velkohubě totiž zněly i plány na filmové adaptace scifáren Halo a Gears of War – a teď lidé, kteří za nimi stáli, zkroušeně tvrdí, že oba projekty jsou mrtvé. Inu, nadchnout se pro velkolepou meziplanetární řezničinu není těžké – ale zaplatit takový film už je „trochu“ složitější. (Cervenak)
Tak čo pani kto sa teši ja hej ... mna vzdy animovane fantazi filmy bavili ... jedine čo bolo dobre v poslednej dobe bol final fantazy .....

// Inač to ze skapal projekt Halo film a Gears of war to ma dost zarmutilo lebo ako hry maju dost dobre predlohy byt sfilmovane ..... alebo mozno to je iba zastieraci manever a potom tadaaaaaa ... či som najivny ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Dufam ze im nepojde elektrina ked to budu kcet tocit a potom popisem este
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Dufam ze im nepojde elektrina ked to budu kcet tocit a potom popisem este
Trochu drasticky postoj K-
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

noo ak bude film wow bude to pecka, dufam ze obsadia aj mojho warriora :lol:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

moc sa tesim :) moze z toho vzniknut slusne fantasy kde nebude nudza o velkolepe boje typu LOTR :) aaa nech to tu uz je :P
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Enduro3333 napísal:Trochu drasticky postoj K-
A za čo? Veď má pravdu.
lekoklatik
VIP
VIP

Som bohovo zvedavi ako to bude vyzerat. Akoze na zaciatku sa bude editovat hrdina, potom sa mu dodaju nejake Agilities a ine... potom ho oblecu a poslu do lesa. To bude jeden. Druhy to iste ale poslu ho na severny pol a treti bude skumat podmorske zivocistvo. Cely film bude o Questoch az na to ze tam bude nejaky duchaplny rozhovor. Super film. Uz sa tesim. Som zvedavi kto to natoci. A ak to bude tak to si potom pozrem a vsetkym vam poviem ze som to videl aby som to mohol kritizovat. Tak. K- uvitam vrelo bo viem ze tu su tolerantni uzivatelia ktory beru kazdy nazor.

Pís :wink:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

lekoklatik napísal:Som bohovo zvedavi ako to bude vyzerat. Akoze na zaciatku sa bude editovat hrdina, potom sa mu dodaju nejake Agilities a ine... potom ho oblecu a poslu do lesa. To bude jeden. Druhy to iste ale poslu ho na severny pol a treti bude skumat podmorske zivocistvo. Cely film bude o Questoch az na to ze tam bude nejaky duchaplny rozhovor. Super film. Uz sa tesim. Som zvedavi kto to natoci. A ak to bude tak to si potom pozrem a vsetkym vam poviem ze som to videl aby som to mohol kritizovat. Tak. K- uvitam vrelo bo viem ze tu su tolerantni uzivatelia ktory beru kazdy nazor.

Pís :wink:
To si taký naivný že si myslíš že to bude čistá kópia hry ? nevidel som ešte žiadny film ktorý by sa robil podľa hry a mal by celý scenár podľa (deja) hry
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

nErD. ' z napísal:To si taký naivný že si myslíš že to bude čistá kópia hry ? nevidel som ešte žiadny film ktorý by sa robil podľa hry a mal by celý scenár podľa (deja) hry
asi tak aj resident evil mal byt podla hry .....
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja som videl film doom :lol: :lol: :lol:
chapes?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Hovniak napísal:asi tak aj resident evil mal byt podla hry .....
Skor hra bola robena podla filmu .....

Samozrejme k tomuto vsetkemu je nejaka knižna predloha kde je nejaky solidny pribeh a ten je potom sfilmovany napr .Silent Hill Resident evil ,Hra halo je podla kniznej predlohy a tiez mala byt sfilmovana ....(neviem ako u everquestu ale u warcraftu to tak bude aspom myslim )
lekoklatik
VIP
VIP

nErD. ' z napísal:To si taký naivný že si myslíš že to bude čistá kópia hry ? nevidel som ešte žiadny film ktorý by sa robil podľa hry a mal by celý scenár podľa (deja) hry
To si taky naivny ze veris vsetkemu do slova co som napisal? V poradku. Kazdopadne mam tu NAZOR
hore vyzsie na tento film.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Enduro3333 napísal:Skor hra bola robena podla filmu .....
Vies ty vobec ako davno uz resident evil bol pred jeho sfilmovanim ? Cosi pamatam tak hra bola uz pred rokom 98 .....

Enduro3333 napísal:Samozrejme k tomuto vsetkemu je nejaka knižna predloha kde je nejaky solidny pribeh a ten je potom sfilmovany napr .Silent Hill Resident evil
:hehe: filmy ktore nemaju hlavu ani patu jedinym principom je nabit glock s nekonecnym poctom nabojom [asi nejaky bug v matrixe : P ] a postrielat vsetky monstra ktore na vas vybehnu spoza rohu. bohuzial pri sledovani filmu ma nikdy nenadchlo potulovanie sa temnymi chodbickami kde sa skryva "nieco " ....film a hra by sa nemala davat dokopy potom mam z toho vzdy zmiesane reakcie ......nikdy vsak uplne pozitivne
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

lekoklatik, ja ti tvoj názor neberiem a sám som dosť skeptický, lenže: Film sa točí o warcrafte-nie o World of Warcraft (hovorte si kto chcete čo chcete, samotný príbeh warcraftu je dielo, ktore keby vyšlo knižne a nie v hrach, bol by to bestseller). A vývojári sa vyjadrili, film sa bude pridŕžať názvu bude to WARcraft-zameraný na veľké boje veľkých armád, žiadna 5 členná partia tulajuca sa v dungoch a bojujuca proti opozičnej frakcii...:) takže warcraftu dávam nádej, dufam, že ma nesklame.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Vies ty vobec ako davno uz resident evil bol pred jeho sfilmovanim ? Cosi pamatam tak hra bola uz pred rokom 98 .....
A vies vobec ako sa volal prva predloha na ktorej vôbec CELÝResident evil vznikol ? film sa volal noc oživlých mrtvol.
http://www.csfd.cz/film/7810-noc-ozivly ... text=34416
Toto je uplny zakladatel.
Ale osobne sa mi viac lubil remake http://www.csfd.cz/film/22963-noc-ozivl ... d/gallery/ .
Sepiroth napísal: Film sa točí o warcrafte-nie o World of Warcraft (hovorte si kto chcete čo chcete, samotný príbeh warcraftu je dielo, ktore keby vyšlo knižne a nie v hrach, bol by to bestseller). bude to WARcraft-zameraný na veľké boje veľkých armád, žiadna 5 členná partia tulajuca sa v dungoch a bojujuca proti opozičnej frakcii...:) takže warcraftu dávam nádej, dufam, že ma nesklame.
Presne takto som to myslel a tiez v to iste dufam K+ odomna.....
Napísať odpoveď