ktorej verit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zmija31 napísal:jin: prepac ale nepochopil som to takze mam sa snou porozpravat ale mam ju chvilu nechat tak? a snazit sa o to aby mala pocit ze som to vzdal a potom snou pokecat??
No vidíš :)
Pochopil si celkom správne! :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zmija31 »

ok to som rad :) ale napisal ale to vsetko ked chcem snou byt kamarat takze ak som to pochopil jin tak uz viac ako kamaratstvo z tho nebude co....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:ok to som rad :) ale napisal ale to vsetko ked chcem snou byt kamarat takze ak som to pochopil jin tak uz viac ako kamaratstvo z tho nebude co....
Pozri na toto neexistuje univerzálna odpoveď. Záleží to od toho, ako ty zhodnotíš situáciu a aj tak si myslím, že sa nakoniec rozhodneš podľa seba. Ja len môžem povedať, že na tvojom mieste by som is dal s ňou pauzu :wink:

//Edit: zmija31 - jo :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

ok pauza bude a potom sa snou porozpravam...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pozri dôveruj jinovi..má vpohode pohlad na veci
ja osobne: skúšal som byť s veľa holkami len a len kamarát ale niekedy to fakt nejde a dokonca je to nemožné a by s osobou s ktorou si prežil určite veci zrazu byť len frend.. to je proste samovražda
zmija31
Light Expert
Light Expert

takze cawte... ak si precitate prispevky tak sme mi radili aby som sa snou porozpraval na rovinu....tak asi viem kedy bude sprvana chvila...t oto je teraz nie moc podstane ze kedy ale....ked budeme teda "spolu kecat"tak mam jej to povedat jednou vetou alebo nieco typu..vies padla si mi do oka hned prvy den ako som ta zbadal a tak...viete tie omacky...ale zas nie prehanat a pls poradili by ste co a ako??? diki moc
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Povedz to co citis a povedz jej to tak ako ti to prebehne hlavou a bud uplne uprimny... ziadne strategie, ona nieje predsa nepriatel.
zmija31
Light Expert
Light Expert

ok jasan ze neni....tak co ma napadle a co mi prejde hlavou??? ok skusime.... pls JIN vyjadri sa aj ty 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:takze cawte... ak si precitate prispevky tak sme mi radili aby som sa snou porozpraval na rovinu....tak asi viem kedy bude sprvana chvila...t oto je teraz nie moc podstane ze kedy ale....ked budeme teda "spolu kecat"tak mam jej to povedat jednou vetou alebo nieco typu..vies padla si mi do oka hned prvy den ako som ta zbadal a tak...viete tie omacky...ale zas nie prehanat a pls poradili by ste co a ako??? diki moc
Očividne si sa rozhodol, že napriek všetkému, čo sa stalo v minulosti, to s ňou ešte skúsiš (ak som dobre pochopil). Okej, je ot tvoje rozhodnutie. Na tom stretnutí pôjde o rozhovor, kde by si jej rád povedal, čo si k nej cítil / cítiš. Plánovať sa nedá dopredu nič, chce to iba ovládať rozhovor a mať bleskové reakčné myslenie. Jednou vetou to určite nerob, skús sa ktomu nejak prepracovať - prinúť ju, aby sa o tom s tebou chcela rozprávať :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja tieto veci dávam inak najavo ako by som jej začal vyprávať vieš no lúbim ťa a bla bla.. to nie..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

zmija31 napísal:takze cawte... ak si precitate prispevky tak sme mi radili aby som sa snou porozpraval na rovinu....tak asi viem kedy bude sprvana chvila...t oto je teraz nie moc podstane ze kedy ale....ked budeme teda "spolu kecat"tak mam jej to povedat jednou vetou alebo nieco typu..vies padla si mi do oka hned prvy den ako som ta zbadal a tak...viete tie omacky...ale zas nie prehanat a pls poradili by ste co a ako??? diki moc
Pokiaľ nevieš čo máš povedať, tak jej nehovor nič... lebo ak nevieš čo máš povedať, tak to nemá žiadny zmysel. A ked to budeš vedieť, tak pak je to povedz.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Pokiaľ nevieš čo máš povedať, tak jej nehovor nič... lebo ak nevieš čo máš povedať, tak to nemá žiadny zmysel. A ked to budeš vedieť, tak pak je to povedz.
hh simple ale pravda hh
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Open source: vies, vsetky tie omacky co vy zeny vyzadujete, aj ked ide o reprodukciu.. boli ma s toho hlava. Si mi proste sympaticka, zaujala si ma a chcem sa s Tebou spoznat. Vyzarujes vo mne zaujem a, neviem preco chcem sa snazit o tvoju priazen. Mozno su to sice hormony, ale mne to aj tak neda - rozhodol som sa ze ak sa chcem s Tebou spoznat, musim teda ukazat seba. :lol: a ides.
Efekt: neviem ale ak skusis tak zreferuj :roll:
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ak sa jej sam nespytas,pravdepodobne sa to nikdy nedozvies
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Určite ti to nikto nepovie tak pravdivo, ako ona sama... Ak sa jej to neopýtaš, môžeš si len myslieť a tápať v tme, no nie?
Ak sa jej to čím skôr opýtaš, neodhryzne ti z nosa a budeš mať s tým konečne pokoj. . .
Daj si však pozor na to, ako sa jej to opýtaš, ok? Nech to neznie vtieravo ani výhražne... :D
zmija31
Light Expert
Light Expert

cawte,
ano nato som narazal aby to neznelo vyhrazne a vtieravo.... ale ok no skusim dik za rady caw
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

zmija31 napísal:cawte,
ano nato som narazal aby to neznelo vyhrazne a vtieravo.... ale ok no skusim dik za rady caw
vela stastia a potom napis ako to dopadlo :wink: , teda ak budes chciet
Napísať odpoveď