-=wolf=- napísal:nenavidim slovensky rap+martin kittner+neviem ako sa volaju ale raz som si v kuchyni robil jest a mal som v obyvacke prepnuty musicbox...zrazu volaka somarina ze One Way Ticket( ) a kuknem a volaky 2 kktovia to spievali
Myslel si Maduar.
Inak, ja vypočujem všetko, nevravím zase, že sa mi všetko páči. Ale napríklad brutálny death metal nemusím. Raz som videl plagát - koncert medzi inými aj nejaká skupina, čo hrala brutal death metal, to si už mám, čo pod tým predstaviť. No niekedy som mal pocit, že keď som počul nejaký death metal alebo niečo toho rangu, že nespievali, ale skôr grcali (sorry za výraz). Nemusím extrémy: ako extrémne sladké alebo extrémne tvrdé...
no toto je dobre.Otazka je na kapelu a nie na celu komunitu,ked nevies ani jednu kapelu napisat tak vidno ze nevies o co tam ide.Aby so nebol ot tak u mna je to tokio hotel a kontrafakt
inak musim poznacit.. ze chalani z TOKIO HOTELa tak jak sa objavili aj zmizli.. ani by som si na nich nespomenul keby som si toto neprecital... uz neni o nich ani zmienka... tak jak O-ZONE ale ti mali len jeden klip ktory sa hral cele leto..
//..
Slayter napísal:Su-Do: Musim uznat, ten klip mi vtedy poriadne prerastol cez rozum
jak som pisal... hrali ho komplet cele leto na music boxe aj inde tak casto ako to bolo len mozne... a kde su teraz ?? uz si na nich nik nespomenie... jak rychlo vzisli tak aj upadli.. sak nic netrva vecne pre spominatelov