Na pokeci su chlpatí
-
darien_fawk
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Na pokeci su chlpatí
Sedím si tak v miestnosti Stahuj MP3 a odrazu sa dovali RP od nejakej neznamej (Charlotte55) s oatzkou ze ci jej viem zohnat pesnicku. Reku ano ale len link. V dalsej RP prislo ze teda nechce. No prve co ma napadlo, ze asi to bude fizel ne? Nelegalne je to ked ja sirim tu hudbu dalej ale ked dam len link na nejaku zahranicnu www tak s tym by nepochodili.
Otazka znie ci sa aj vam stalo nieco podobne a ako ste reagovali (ja som ju poslal do p a ze je k a dalej nebudem pisat)
Otazka znie ci sa aj vam stalo nieco podobne a ako ste reagovali (ja som ju poslal do p a ze je k a dalej nebudem pisat)
-
darien_fawk
Amateur
-
darien_fawk
Amateur
-
darien_fawk
Amateur
omg flojdi maju inu pracu ako cihat na pokeci kvoli warezu cez rp. baba mozno nevedela ani stiahnut mp3 ani z priameho linku. na pokeci je vela velmi nadstandardne vymletych ludi. a to ozaj kvalitne. mozno sa jej niekto ponukol a rovno jej to uz poslal cez icq. a nemusi dievcina pohodlna ani nikam klikat. a keby to aj bol flojd, tak z toho nic nemoze nikto mat. poslat link na hocico moze hocikto. taketo veci by sa sotva dali aj dokazat...
-
marcello
Light Star
Ahoj. Ked si uz tuto postu dostal,prepac,ze znovu otravujem,neber nic v zlom a nehnevaj sa.<br />
Som Denis z Bratislavy,fotograf agentury,ktora foti pre zahranicie.Vyzeras velmi dobre a ak mas 18 rokov a viac,chcem Ti tak ponuknut spolupracu a moznost dlhodobo dobreho zarobku.Vsetko je dobre platene a hned do ruky.Foti sa v Bratislave.Kazdy moze prist kedy chce a na ako dlho mu to vyhovuje.Napríklad:studenti mozu prist v piatok navecer po skole a v nedelu idu domov aj so zarobkom.Da sa zarobit 3000,- az 20 000,- korun.Ak si z Bratislavy staci sa stretavat asi na dve-tri hodiny kedy ti to vyhovuje a ako casto chces.Ozvi sa a dohodneme viac podrobnosti.Staci ma len prezvonit,alebo mi napis Tvoje tel.cislo a ja Ti hned zavolam a vsetko vysvetlim.Je to lepsie hlavne pre Teba,lebo Ty sa mozes pytat na co len chces a ja Ti hned mozem na vsetko odpovedat.Takto sa mozeme lepsie a rychlejsie dohodnut a Teba to nic nebude stat.Odpis.
co si o takychto tipkoch mysliet podla vas?mi povedal ze fotit nahy... a potom zrazu zvysil cenu na 40000... nemaju co robit doma
Som Denis z Bratislavy,fotograf agentury,ktora foti pre zahranicie.Vyzeras velmi dobre a ak mas 18 rokov a viac,chcem Ti tak ponuknut spolupracu a moznost dlhodobo dobreho zarobku.Vsetko je dobre platene a hned do ruky.Foti sa v Bratislave.Kazdy moze prist kedy chce a na ako dlho mu to vyhovuje.Napríklad:studenti mozu prist v piatok navecer po skole a v nedelu idu domov aj so zarobkom.Da sa zarobit 3000,- az 20 000,- korun.Ak si z Bratislavy staci sa stretavat asi na dve-tri hodiny kedy ti to vyhovuje a ako casto chces.Ozvi sa a dohodneme viac podrobnosti.Staci ma len prezvonit,alebo mi napis Tvoje tel.cislo a ja Ti hned zavolam a vsetko vysvetlim.Je to lepsie hlavne pre Teba,lebo Ty sa mozes pytat na co len chces a ja Ti hned mozem na vsetko odpovedat.Takto sa mozeme lepsie a rychlejsie dohodnut a Teba to nic nebude stat.Odpis.
co si o takychto tipkoch mysliet podla vas?mi povedal ze fotit nahy... a potom zrazu zvysil cenu na 40000... nemaju co robit doma
boj medzi agenturami je fakt drsny a kazda agentura sa snazi mat cim viac klientov. je im jedno akym sposobom. mozno aj spamovanim na pokeci. no skor by som to videl na daky podvod... neviem preco, ale ked sa spomenie pokec a nejaka ponuka, tak ma napadne len slovo podvod alebo uchylak. cim to asi je...
-
darien_fawk
Amateur