Pocas prednasok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

som typ cloveka, ktoremu prednasky nic nedavaju...pred skuskou si prelistujem skripta a spravim...vzdy
taze na prednaskach, ktore su povinne, carbem nieco do zosita, kreslim, pisem sms, cokolvek...len aby to uslo :)
nastastie som uz v piataku a teraz mame 2 hodiny do tyzdna :D to je nas cely rozvrh...
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

cod na prednasky na ktore sa oplati ist.. a nechod na tie co sa neoplati.. to ci si si dobre vybral/a sa ukaze po skuskovom..
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

na take co budem "potrebovat" chodim aj ked to tam len vacsinou presedim na ostatne ked pridem kukam filmy na PDA popripade sa hram (skoda ze na nasej univerzite neni net :? )
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

no treba chodit na jednine prednasky a to je matika. inak vsetko by sa dalo vynechat ale kvoli dobremu pocitu chodim. az na par blbosti a nudnosti :)
a robime na nudnych napr hrame CS po sieti resp netom listovat (wi fi) alebo spime (doslova)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

my mame prezencku na kazdej prednaske, takze chodit sa musi. preto som chcela vediet ze co vy robievate.. (ked tam nahodou ste)
u nas fici meno, mesto, zviera, vec. najlepsie bolo, ked chalan zakrical do uplneho ticha, ze STOP :lol:
aalebo potom krizovky. a samozrejme citanie casopisov... denniky, tyzdenniky, o autach, bulvar.. vse :twisted:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

prednasky u nas su povinne...90% z nich su velmi zaujimave, jedine What Is History? je len kopa pouciek a teorie, lenze aj tam musem sediet na zadku (prednasa to veduci School Of Cultural Studies...)...wifi je na celej skole, takze prinajhorsom to, kazdu prednasku si aj tak nahravam audio, takze to z z nej nic nebudem mat sa nebojim...
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

Spim, ranajkujem, citam noviny, hram sa s mobilom/notasom, kreslim si. Teda to bolo skor v nizsich rocnikoch pri masovych prednaskach (100-150 ludi), teraz sme na vacsine predmetov 3-6ti (vratane vyucujuceho/cej), tak to nie je az take vhodne :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zo zaciatku to bolo tak, ze som isiel vzdy na prvu a potom som videl co sa na ktorej deje a ci sa oplati chodit :) Teraz sa uz orientujem podla obsahu predmetu a prednasajuceho, takze sa ucast este viac redukuje,, tento semester az na nulu :)
Ale keby bola ucast povinna, tak staci zobrat notas a vyuzivat wifi. V casoch, ked som notas cez tyzden nemal(to je na dlhsie rozpravanie, jednoducho som ho mal iab na vikendy), tak som do skoly chodil preto, aby som sa cez den menej nudil, vtedy som sa naucil spat po sediacky, takze ked som sedel dalej, tak asi ani nebolo vidno, ze spim :) Ale fakt neviem, co by som mal robit na kazdej prednaske, lebo ja tam dokazem zaspat, aj ked vstanem po 10tich hodinach spanku o desiatej rano a prednaska je o 11tej. Skusal som aj kavu a nic nepomaha, asi mam fakt nudnu skolu :D
//na "nemasovych" prednaskach sa zvyknem nudit menej, tam sa da aj viac naucit, lebo su zo zaujimavejsich predmetov, teraz mam taky iba jeden predmet, ale aj tam je prednaska iba hrbou pouciek a sem tam nejaka zaujimavost, vsetko je to na webe ako prezentacie, takze ucast kvoli par zaujimavostiam nie je nutna
Napísať odpoveď