Zo zaciatku to bolo tak, ze som isiel vzdy na prvu a potom som videl co sa na ktorej deje a ci sa oplati chodit

Teraz sa uz orientujem podla obsahu predmetu a prednasajuceho, takze sa ucast este viac redukuje,, tento semester az na nulu

Ale keby bola ucast povinna, tak staci zobrat notas a vyuzivat wifi. V casoch, ked som notas cez tyzden nemal(to je na dlhsie rozpravanie, jednoducho som ho mal iab na vikendy), tak som do skoly chodil preto, aby som sa cez den menej nudil, vtedy som sa naucil spat po sediacky, takze ked som sedel dalej, tak asi ani nebolo vidno, ze spim

Ale fakt neviem, co by som mal robit na kazdej prednaske, lebo ja tam dokazem zaspat, aj ked vstanem po 10tich hodinach spanku o desiatej rano a prednaska je o 11tej. Skusal som aj kavu a nic nepomaha, asi mam fakt nudnu skolu

//na "nemasovych" prednaskach sa zvyknem nudit menej, tam sa da aj viac naucit, lebo su zo zaujimavejsich predmetov, teraz mam taky iba jeden predmet, ale aj tam je prednaska iba hrbou pouciek a sem tam nejaka zaujimavost, vsetko je to na webe ako prezentacie, takze ucast kvoli par zaujimavostiam nie je nutna