Zdravím všetkých..Chcem si kupovať nový mobil a narazil som na celkom lacný a dobre vyzerajúci Sony Ericsson K550i ( http://sk.o2.com/sk/eshop/telefony/661- ... ml?steps=1 )
A chcel by som vedieť čo naň poviete vy? A najlepšie kebyže máte nejaké skúsenosti Nechcem kúpiť nejakú brlinu tak sa radím s vami Vopred dík.
no ja náročný užívateľ niesom..ja len hlavne na telefonovanie A sem tam ak foto alebo video.. A hudba niekedy poteší.. čiže niečo také rigoš..ale tento sa mi páči dizajnovo tak preto ho chcem..len SE sa zvyknú kaziť tak ak má niekto skusenosti s týmto tak veru by ma to potešilo Bo zajtra ho chcem ak ísť zobrať..
Dnes sa SE podla mna nekazia....akurat joysticky na k750i a k700 ale tento je uz na inom principe....fotky robi dobre a hudba sa tiez da popocuvat ak mas dobre sluchadla....
ten mobil vyzera good... a joysticky - no ja som si kupil d750i uz asi 2 roky pouzivany a akoze podla mna v pohode.. niekedy treba troska viac pritlacit nanho (ked chcem doprava, dolava, etc.) ale v pohode...
tento mobil mam, mam ho flashnuty na W610i, hudbicka je o 100 percent lepsia, CyberShot to ma, takze telefon pre teba ako uliaty. Ak nie si narocny posluchac hudby tak by ti mala stacit kvalita, samozrejme hovorim o reproduktore, cez sluchatka je kvalita rovnaka
Ked si vyberies Sony Ericsson K550i, tak je to telefon z tych lepsich. Ved aj cena na akcii je priatelna. Dokonca mas aj k nemu kabel, HF a 256 MB kartu,co myslim, ze ti bude stacit. A este jedna dolezita vec, nema joystick a to je najdolezitejsie na Sony Ericssonoch.
knemu nieje ziadna...aspon v TMOBILE
// BB: tak to bola asi nejaka chyba, im sa to stava casto
ja som tiez mal new k550 a nebola knemu, takze uz sme dvaja na jedneho