seth82 napísal:...no a perlicka na koniec je Sadlon: ''Ak to nebudete robit tak, ako vam ukazujem ja, tak sa nic nenaucite." TNasada, Tjablko, TJonatan, Ovocie...
Kamarat mu povedal ze delphi je mrtvy jazyk a Sadlon po nom skoro stolicku hodil
Dobra sranda je aj s Elenou Zaitsevou, na jazyku C, ta vas nauci akurat tak usporiadocit tentuj v matica
Uvod do studia je fraska. na prednasky netreba chodit, staci si parkrat precitat slajdy z prednasok.
na skuske dostanes test so 4 moznostami ku kazdej otazke, spravne musis odpovedat tusim na 60% (na E), tym som si uz neni isty.
Ale v poho to das, ja som mal A
// jo a minuly rok boli tie iste otazky co predminuly (vraj)
hojko napísal:Tato skola ma dva "problemy". Tym prvym tazkym je uroven matematiky, nie darmo sa hovori, ze je to najtazsia skola z hladiska matematiky na Slovensku. A ten druhy je otvorit dvere na Acku (kto tam mal cvika, tak vie o com hovorim)
To si si asi poplietol informacie, ha ha.
Za prve. : FRI nemava seminare a ani ziadne prednasky v budove A.
Za druhe: Hovori sa to o fakulte PEDAS.
mi-chau napísal:A nevie niekto ake su u neho statistiky presiel :nepresiel ?
Ja som z Elektrotechnickej fakulty, mal som uja Faktora 2 semestre. Celkom sranda, ale nauci. No presla tak 1/3, no ale ja som mal len klasifikovany zapocet u neho. Spravit straaasne dlhu semestralku, presnejsie dve, za kazdy semester jednu.
Mek napísal:Uvod do studia je fraska. na prednasky netreba chodit, staci si parkrat precitat slajdy z prednasok.
na skuske dostanes test so 4 moznostami ku kazdej otazke, spravne musis odpovedat tusim na 60% (na E), tym som si uz neni isty.
Ale v poho to das, ja som mal A
// jo a minuly rok boli tie iste otazky co predminuly (vraj)
opravim ta, pocas cvik robite testy ktore ak budes robit poriadne (9-10/10 bodov) tak E dostanes aj s prazdnym testom na skuske ale natipovat na stupen lepsie sa furt da
ano, Stopa ma pravdu. predsa len je to uz rok, tak som zabudol, ako to bolo
a k tej budove A - pravidelne sa stavalo, ze nam dali anglictinu v A23 (kto sa ma trepat do mesta kvoli dvom hodinam)
Invader: A ja tvrdim uplny opak, teda to, ze tam vyucovanie bolo. Ako uz bolo spomenute, islo napriklad o anglictinu. PEDAS, SJF a podobne tam mavali este aj matiku, geometriu, etiku a podobne...
hojko napísal:Invader: A ja tvrdim uplny opak, teda to, ze tam vyucovanie bolo. Ako uz bolo spomenute, islo napriklad o anglictinu. PEDAS, SJF a podobne tam mavali este aj matiku, geometriu, etiku a podobne...
Si mimo obraz. Hovori sa o PEDASe, ze na tej skole je tazke akurat otvorit dvere na A-cku. A tato formulacia sa traduje uz velmi dlho. Tak si to nespajaj s roznymi inymi fakultami a nesnaz sa za kazdu cenu prispiet svojou malickostou.
hojko napísal:Tato skola ma dva "problemy". Tym prvym tazkym je uroven matematiky, nie darmo sa hovori, ze je to najtazsia skola z hladiska matematiky na Slovensku. A ten druhy je otvorit dvere na Acku (kto tam mal cvika, tak vie o com hovorim)
Smeruje to k debate na mrtvom bode, kedze ja neviem aka matika je u vas a ty netusis aka je na FRI ja by som bol len rad ak by ludia len prehanali a bolo by to zvladnutelnejsie.