poviem ti tak ze na ten shit sa mu mozem tak vysrat, a okrem toho neviem ako by mu ho dali bez zaplatenia dobierky...len dufam ze si balik preberie, prachy dojdu a budem moct na cele toto zabudnut.pato83 napísal:Len aby si mu ho neposlal a nedopadol tak, ze nebudu ani prasule ani ten shit, co ti poslal. Preco ti nevie poslat on najprv prachy a ty mu potom posles, ak uznas za vhodne, tu mp3ku? Inak viem si predstavit, co asi prezivas, aj ja som uz podobne dopadol, ale len za 200 a aj to ma poriadne stvalo.
podvod, prosim o pomoc
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Drzim ti palce lebo mne sa to stalo a je to velmi neprijemne ked sa na tu vec tesis to rozbalujes a zistis ze ta oklamal... Vela StastiaPedro109 napísal:poviem ti tak ze na ten shit sa mu mozem tak vysrat, a okrem toho neviem ako by mu ho dali bez zaplatenia dobierky...len dufam ze si balik preberie, prachy dojdu a budem moct na cele toto zabudnut.
Bum-bum po lebeni a budes mat aj iPod aj peniaze (holt benzin je dnes drahy). A just sa v dnesnej dobe najdu taki co tvrdia ze nasilie nic nevyriesi, verili by ste tomu? 
//Rozhodne by som sa na to len tak nevysral a takyto pristup dost odsudzujem, kedze vlastne toho k*k*ta povzbudzujete k dalsim takymto cinom, ked z toho absolutne nic nema. Vy mozno nabuduce nenaletite ale niekdo iny ano, kvoli tomu ze ste sa na to vysrali a typek si kludne kradne dalej...
//Rozhodne by som sa na to len tak nevysral a takyto pristup dost odsudzujem, kedze vlastne toho k*k*ta povzbudzujete k dalsim takymto cinom, ked z toho absolutne nic nema. Vy mozno nabuduce nenaletite ale niekdo iny ano, kvoli tomu ze ste sa na to vysrali a typek si kludne kradne dalej...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
1. Vies dokazat, ze v tej skatulke naozaj nebolo to co si planoval kupit???
2. Kludne to mohol vymenit aj niekto zo zamestnancov posty, vies to dokazat???
3. Preco si preberal tu dobierku, ked na nej bola o 400 korun vyssia cena???
4. Neviem za co chces podat trestne oznamenie, ked skoda, ktora bola sposobena nepresahuje uroven minimalnej mzdy, v tomto pripade sa tusim jedna len o priestupok.
5. Preco to chce od teba na dobierku poslat spat???
Mimochodom, adresa na obalke moze byt vymyslena, kedze mu peniaze z dobierky mohli prist rovno na ucet.
2. Kludne to mohol vymenit aj niekto zo zamestnancov posty, vies to dokazat???
3. Preco si preberal tu dobierku, ked na nej bola o 400 korun vyssia cena???
4. Neviem za co chces podat trestne oznamenie, ked skoda, ktora bola sposobena nepresahuje uroven minimalnej mzdy, v tomto pripade sa tusim jedna len o priestupok.
5. Preco to chce od teba na dobierku poslat spat???
Mimochodom, adresa na obalke moze byt vymyslena, kedze mu peniaze z dobierky mohli prist rovno na ucet.