Aka je podla VAS Windows Vista...

Informácie o software, ankety...
mamutv
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mamutv »

enter00 napísal:pouzivane 7 mesiacov - vista x64 ultimate, ziadny problem.
tak je dobre :)
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

A neviete či už kolujú cracknuté napálené visty? Lebo na XP som počul že už crackli aj ten samotný Geuine čo overuje legálnosť. Lebo zase daváť triapól litra len zato aby som videl aká je vista nemá zmysel. Ale zase ako aj na avatare vidíte som velký fanúšik windowsu ale počítač mám z minulého roka skoro ako nový tak neplánujem ho meniť len kôli tomu aby som mohol mať zlavnenú verziu OS a nato stavaný hardware.

A najviac ma štve že nejde pod tým Nero7 a tak jediné riešenie je Vista Pack lebo tam mi aspon software a hardware funguje po-ixpé-ovsky ale vzhlad mám vistový. Ja som sa zalúbil do visty.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Navod ako oblbnut ochranu pouzitu pre Vistu tu bol uz par hodin po vydaní. Návod ako oblbnut Genuine je tu taktiez uz od jeho pociatku. Nero 8 funguje pod Vistou, aspon podla nero.com. A co sa tyka toho tvojho vyjadrenia, ked tak milujes win a vistu, tak nerozumiem preco ti je luto dat tolko korun na nu. Predsa podporis vyvoj a dalsia bude este lepsia aj vdaka tebe :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

MayDaySK napísal:Ale zase ako aj na avatare vidíte som velký fanúšik windowsu ale počítač mám z minulého roka skoro ako nový tak neplánujem ho meniť len kôli tomu aby som mohol mať zlavnenú verziu OS a nato stavaný hardware.
Je to lacné. :D
Windows Vista Ultimate Slovak DVD (MS-66R-00338) 14.298,30 Sk (17.015,00 Sk)
:shock:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Tak mi dajte link na ten návod ak ste takí machri. Velké reči máte ale konkrétne neporadí nikto. To je ozaj také drahé? Však v obchode je Home Basic za tri tisícky už. Takže o 5 kilečiek menej ako minule. A Nero 8 čo stojí? Lebo crack mám len na sedmičku.
pato83
Addict
Addict

Vista cracknuta v den vydania: http://www.zive.cz/default.aspx?article=132891
WGA v priebehu 24 hodin cracknuty: http://www.root.cz/clanky/bezpecnostni- ... roku-2006/
Nero 8: http://www.recenzie.com/clanky/nero-ozn ... nero-8/110 Priblizna cena 2350SK vid clanok
Linky na cracky ti tu urcite nikto davat nebude.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Zaujimave, ze mne Nero 7 Ultra funguje pod Vistou. Ach jaj, vesmir a ludska blbost su nekonecne.........
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

killa_bee napísal:Zaujimave, ze mne Nero 7 Ultra funguje pod Vistou. Ach jaj, vesmir a ludska blbost su nekonecne.........
skus nero wave editor, ten ti ide? mne nero ide ale wave editor nie :?
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

Sheep napísal:skus nero wave editor, ten ti ide? mne nero ide ale wave editor nie :?
chces povedat ze ti nejde vobec ? alebo je to tak ze ked ides vybrat subor, ktory chces otvorit tak ti vypise chybu ?
Tomman
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomman »

Vcera som nainstaloval Vista 64bit Home Premium SK originalku a bez problemov. Stiahol som vsetky mozne aktualizacie + hotfixypriamo od Nvidie.

Akurat som zhorel pri instalaci multifunkcneho zariadenia Epson RX620 ( ktore mimochodom predavam v bazare pokial by mal niekto zaujem :lol: )

Ani za boha sa mi na to nepodarilo najst ovladac a ak som aj nasiel (ten co je oficialne na US stranke Epsonu vedeny ako pre 64bit mi hlasi chybu ze je len pre 32bit, takze tlaciaren netlaci)

Vcera som sa s tym sral asi 2 hodiny a uz som rezignoval :roll:

A o ceskej support stranke ani nehovorom.... tam ani nevedia, ze Vista vobec existuje. V sekcii ovladace k tomuto multifunkcnemu zariadeniu neni jediny ovladac pre Visty!

PC Specs inac C2D E6850 ~ 3.0, Asus 8800GTX, 4096MB RAM 800Mhz Kingston
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

Tomman napísal:Vcera som nainstaloval Vista 64bit Home Premium SK originalku a bez problemov. Stiahol som vsetky mozne aktualizacie + hotfixypriamo od Nvidie.

Akurat som zhorel pri instalaci multifunkcneho zariadenia Epson RX620 ( ktore mimochodom predavam v bazare pokial by mal niekto zaujem :lol: )

Ani za boha sa mi na to nepodarilo najst ovladac a ak som aj nasiel (ten co je oficialne na US stranke Epsonu vedeny ako pre 64bit mi hlasi chybu ze je len pre 32bit, takze tlaciaren netlaci)

Vcera som sa s tym sral asi 2 hodiny a uz som rezignoval :roll:

A o ceskej support stranke ani nehovorom.... tam ani nevedia, ze Vista vobec existuje. V sekcii ovladace k tomuto multifunkcnemu zariadeniu neni jediny ovladac pre Visty!

PC Specs inac C2D E6850 ~ 3.0, Asus 8800GTX, 4096MB RAM 800Mhz Kingston
nieco som ti predsa nasiel http://esupport.epson-europe.com/Produc ... U003D&tc=6
Tomman
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomman »

To je driver pre skener. Zabudol som podotknut, ze ten mi normalne chodi len tlaciaren proste netlaci.

Skusal som ju pridat aj manualne cez windows pomocou Epson ponuky ktora tam je. Je tam snad 150 tlaciarni a samozrejme ta moja tam ako inak nie je. Ked to dam nasmerovat na disk az pouzije driver z disku.... mimochodom ten oficialny driver pre 64bitove Visty od Epsonu, tak zakazdym sa mi objavi tato pekna tabulka:

Obrázok

A dalej sa nedostanem ani za boha :?
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

GothaR napísal:Na odbornikov mozem v tomto pripade kaslat, dolezite je to, co hovoria pouzivatelia :)
//s tou bezpecnostou mas urcite pravdu, na nu som zabudol :) inak kompatibilita je skor individualna vec, jednoducho sa treba trafit
ake ma Vista systemove poziadavky? Este som ju neskusal, ale niekedy budem musiet...diky
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

skor ci neskor nanu kazdy prejde lebo vsetko uz optimalizuju na VISTY....
pato83
Addict
Addict

bubo12342 napísal:skor ci neskor nanu kazdy prejde lebo vsetko uz optimalizuju na VISTY....
Hovoris o nej akoby to bola jediná mozná cesta, spásou pre kazdeho. Nie dakujem.

to poldo: To nemyslis vázne !!! Skus dat do googla "Windows Vista system requirements" a hadaj na co odkazuje prvý odkaz.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pato83 napísal:Hovoris o nej akoby to bola jediná mozná cesta, spásou pre kazdeho. Nie dakujem.
no lol, si zrejme dalsi XPckar alebo linuxak...Vista sa narozdiel od XP stala za tu kratku dobu co je von velmi popularnou a je omnoho funkcnejsia ako XP v dobe vydania...vtedy vsetci ficali na winoch typu 98, ME alebo 2000, dnes su tieto uz v zabudnuti, tak to pride aj na XP uz onedlho a na Vistu to raz tiez pride ale tam je este cas, uvidis onedlho sa XP stane len ozivovatelom starych pocitacov...tak jak je to mu dnes v podobe 98cky...

ja som na XP presiel asi mesiac po vydani ked nie hned a dobre poznam cely vyvoj XP a co vsetko to robilo v dobe ked vsetko bolo optimalizovane na 98cky, oto horsie to bolo ze XP malo uz NT jadro, dnes vo viste funguju ovladace z XP, a celkovo sa priznam ze 98cka bola moja srdcova zalezitost. velmi tazko sa mi prechadzalo na XP, ale chcel som skusit inovaciu a celkovo ma XP uz omrzelo, cumiet nato 6 rokov kazdy den asi 12 hodin, treba zmenu...

a este by som dodal ze vas vista neminie, tak ci tak, cize akokolvek ju nechcete raz nanu prejst budete musiet :wink:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Sheep napísal:a este by som dodal ze vas vista neminie, tak ci tak, cize akokolvek ju nechcete raz nanu prejst budete musiet :wink:
Najväčší odborníci museli, musia a budú musieť používať niečo, lebo ich veľké vedomosti ich obmedzujú, nútia k tomu, aby používali len to jediné, lebo iné nebolo, nie je a nebude. :lol: :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep: Az na to, ze je rozdiel pouzivat dva ci tri roky Win98 v case ked si nemal internet, ked si mal k dispozicii par hier, i filmoch na PC si poriadne ani nesnival a hudby si mal na jedno CD, viac nie. Dnes je situacia uplne ina, na sest a pol roka dennodenej prace s XP sa zabudnut neda a kym ludia prejdu na Vistu, tak to potrva. Ja sa prejst zatial nechystam, pretoze DX10 grafiku nemam, WinXP mi ide stabilne a nie je tam nic co by mi chybalo a Vista by mi to poskytla. Preto dovod na prechod nemam, mozno o rok bude situacia ina, kupim inu grafiku, budem chciet hra hry na DX10 a tak si dam Vistu. Ale zatial nemam ziadny, ale skutocne ziadny dovod, ani som o tom neuvazoval, navyse je potreba este vyladenia Visty podla toho co som cital na internete, takze este chvilu potrva, kym sa Vista doladi, snad po prichode service packu by to mohlo byt OK.
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

Sheep napísal:a este by som dodal ze vas vista neminie, tak ci tak, cize akokolvek ju nechcete raz nanu prejst budete musiet :wink:
mozno bude XP precedensom...bude sa pouzivat este hodnu dobu...kto vie...vela ludi prechadza iba kvoli vzhladu a aero...
a druha vec je ze aj MS si musel vynutit prechod tym ze iba do visty implementoval DX10 ... keby tam nebola DX10 vela ludi by nepreslo hlavne gameri ... ale pre vela gamerov este ani DX10 podpora nieje velkym lakadlom ...

nuz ked to bude odladene a rychle prinajmensom ako XP tak prejdem ... inak ani tuk ... ktovie ake neobjavene exploity su este v nej ... a vobec cele to posielanie statistik na MS servery sa mi nepaci ... kto vie co vsetko je tam este implementovane ... ani nexcem pomysliet
Napísať odpoveď