Aky je Vas rekord na boxerskom "stroji"?
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Aky je Vas rekord na boxerskom "stroji"?
boxovali ste uz niekedy do takeho mecha co vam ukaze na takekej ciselnej stupnici kolko ste buchli ? Aky je vas rekorod ? Inaak piste aj baby 
-
RoQa
Darca
no podla mna je ar rozdiel do akej casti vreca trafis...moj kamos nabity tam buchol 750...tak ce sa kimacal cely stroj a prisli dajaky suchary kus do neho buchli a 850Drago napísal:Boxoval som, ale vsade je to ine, raz som dal 870, a takou istou silou som buchol aj v inom podniku a ukazalo 930, takze je to rozdielne
930 a nejaké drobné ( osobne mi dalo z miesta oveľa viac bodov ako keď to napumpuješ z rozbehu )
Ale mojou obľúbenou špecialitkou , ktorú si nikdy nenechám ujsť je tvojmu podobný futbalový " stroj "
V dvoch krčmách na strehovej som prekonal rekord
PB : 908 pts
samozrejme počas netriezveho stavu a následným týždenným opuchom nohy , lol
Ale mojou obľúbenou špecialitkou , ktorú si nikdy nenechám ujsť je tvojmu podobný futbalový " stroj "
V dvoch krčmách na strehovej som prekonal rekord
PB : 908 pts
samozrejme počas netriezveho stavu a následným týždenným opuchom nohy , lol
cely tento boxersky stroj je blbost.. sutazil som s kamosom-tenista.. dali sme z rozbehom a ze volny styl tak on dal cez 900 a ja nieco cez 700.. som ho ukecal ze dajme na mieste a korektny boxersky direkt zo zadnej ruky(ziadny rozbeh, ziadny naprah, proste len uder) a zrazu on 530 a ja 680... okrem toho chcem vidiet ako niekde v bitke robis naprah alebo rozbeh...
-
RoQa
Darca
AKo som uz pisal aj mne niekedy ukazuje blbosti ,lebo sa mi vidi ze zalezi aj do akej casti vreca trafis....Maki napísal:cely tento boxersky stroj je blbost.. sutazil som s kamosom-tenista.. dali sme z rozbehom a ze volny styl tak on dal cez 900 a ja nieco cez 700.. som ho ukecal ze dajme na mieste a korektny boxersky direkt zo zadnej ruky(ziadny rozbeh, ziadny naprah, proste len uder) a zrazu on 530 a ja 680... okrem toho chcem vidiet ako niekde v bitke robis naprah alebo rozbeh...
SCHW33K No neweril by si ale zalezi to aj od toho ci si pil ja aj kamarati buchneme ovela viac po 2-3 poldeci ako ked sme triezvi ,pravda ked uz si opity a netrafis sa do vreca to az nie....
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
blitzkrieg
Professional
-
spesko
Expert
nooo ja si vzdy rad boxnem do takeho vreca no moj osobny rekord je 943 v jednom hoteli... a inak na diske ked sme tam to tiez v jednom kuse bije8) tam vzdy okolo 900 ked sa naucis ako do toho bit tak to je jednoduche... treba sa zapriet celym telom a dobre trafit :twisted:ked zle trafis ruka opuchnuta minimalne jeden den
aj to som uz zazil a neraz ale je to sranda natahovat sa s riadnymi chlapmi
a ja 80kg chlapec normalny 17 rocny pridem bum a je to tam viac nez oni
perfektny pocit ked su nejake zenske