modems routrom a wi-fi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

modems routrom a wi-fi

Príspevok od používateľa Petoo »

mam problem s rozchodenim D-Link DSL-G684T - tenn sráč sa tvari ze je normalne pripojeny na net... s notebookom sa na neho mozem normalne cez wi-fi napojit (no na net sa nedostanem, ale mozem ho normalne spravovat cez rozhranie co ma v sebenahrane ), no co sa tyka pocitaca pripojeneho cez LAN - vypisuje mi iba ze pripojenie je aktivne a ok, no absolutne sa to tak nejavi... na notebooku som cez wifinu v spravcovskom rozhrani spustil aj test a sektko ok, vazne neviem kde je ta chyba... ked som ho pripojil na notas cez LAN a spravil PRESNE TO ISTE (instalaciu cez sprievodcu) ako na velkom PC podarilo sa mi to, ze som dokazal napr. aktualizovat programy á la nero, ad-aware a pod.. ale na internetovu page sa mi nepodarilo dostat... cize ak to zrekapitulujem, LAN na velkom PC sa tvari ze vsetko sliape pritom nesliape nic - su iba spojene, wifina na notasi fici uplne v pohode (aj so sifrovanim), no pripojenie na net nejde ani na jednom - iba ked ho spojim na notebook cez LAN, no vtedy sa neda surfovat ale len aktualizovat programy

Edit//este som sa s hral s nastaveniami, vsetko som prerobil odznovu... dostal som sa do stadia, kde:
1,modem je v pohode pripojeny na net
2,LAN a WiFina fičia v pohode
3, dokazem si spustit napr. ICQ, aktualizovat programs, ci uz na notasi abo na velkom PC...
4, surfovanie po normalnych netovych strankach mi ani za nic nejde ani na jednom!!!
---------proxy nemam zapnute---------
Blindman
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Blindman »

pozri si v nastaveniach internetového pripojenia či tam nemáš zabudnutý proxy zapnutý
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

nie nemam...
EDIT// problem vyrieseny, router automaticky prideloval zle DNS adresy, po rucnom nastaveni pre mojho providera (slovanet) vsetko sliape tak ako ma.

:lock: :lock: :lock:
Napísať odpoveď